Ya sorma apartopar yattim kalktim cıktım elimede bunu tutuşturduhesap makinesiyle çekmiş heralde ahahha
Yaa çok tatlı maşallah.Benimkide böyle arkasını döndü kontrolde.
Hayırlı olsun bebişinizArkadaslar merhaba daha silik çizgi ile gebeliği öğrendim, doktora gidene kadar folik asit baslayim hemen dedim.Sizlerden rica etsem en iyi folik asit hangisi acaba bana yardımcı olur musunuz?
PCR testi yaptırmamanız durumunda ne olacağı ya da yapacakları durumunda bir şey söylediler mi? Ben yaptırmak istemiyorum. Hamile olunca kolaylık sağlanır mı acaba? Canım çok sıkılıyor bu mevzuyahayir ozel okuldayim.bizim okul sizden 1 hafta once aciliyor .bakalim neler olacak.yeterli pcr varmi elde . kanla da bakiliyormus acaba kabul ederlermi
ya sorma şu hamile kartlarından bile aldım foto çekcem diyee asla kullanmadım başlayayım onlarla da düzgün çekmeyebenden de bi göbüş fotosu ^.^ 11.hafta burada tam, artık her hafta düzenli çekicem aşama aşama
Gözün aydın canım Allah'ım sağ salim de kucağına almayı nasip etsin. Minisin sana iyiyim diye gösteri yapmış zaten çok şükür. Sağlıkla gelsin insBenimde kontrolum vardi bugün. Bebis baya yüzüyordu keyifli keyifli. Hacivat gibiydi elleri ayakları kımıl kımıl. Baya zıp zıp zipladi keske videoya alabilseydik saskinlikla izledik.
Progestan i kesti doktorum gerek yok artik dedi cok sukur. Folik asiti de kesti yerine aynen bana da devit ve balikyagi olan bir vitamin birde kan ilaci verdi. Cinsiyet icin cok küçük 20 gün sonra soylerim dedi.
Fetal dna ve 2 li Testleri onerdi ama kabul etmedim daha sonra ayrıntılı ultrasona gireceğimi söyledim. Bu kadari yeterli.. yasdan dolayi sonuc zaten yuksek riskli cikacak canimi sıkmak istemedim.
Bugün bebegi oyle hareketli görünce ilkkez cok güçlü hissettim kendimi.. Ultrason olmasa hamile değilmişim gibi heran kötü bisi olacakmış gibi hissediyordum hep. Bu sefer ilkkez basarabilecekmisim gibi bu isin ustesinden gebilecekmisim gibi hissettim... Bu minicik mucize nasil canli nasil insanin gücüne güç katiyor inanilmaz bir duygu. Agzim kulaklarımda hareketlerini animsayip durdum tüm gün... Ağlayıp duruyorum ama bu kez mutluluktan
Aynen eşim de sırf bunun için oldu 1. dozunu muhtemelen istemeyecekler diye düşünüyoruz biz deBen pazartesi günü aşı olucam sırf bu belirsizlikler yüzünden. Acaba 1. Dozdan sonra pcr testi istemeye devam edecekler mi? Herkes sus pus. Ne olacağını bilen yok
Allah iyilerle karşılaştırsın her yerde ne diyelimİlk oğlumda yapılmıştı bu seferkinde sıkıntı oldu şuan burada yapılmadığını söyledi yapcak bişey yok bende ikili test yaptırmaya vereyim
Hamile kartı nasıl bişi kuzumya sorma şu hamile kartlarından bile aldım foto çekcem diyee asla kullanmadım başlayayım onlarla da düzgün çekmeyeay maşallahhhhh yaa
Eve gideyim de atarım foto aşırı gereksiz bişey bi de bebek günlüğü aldım ahahah güya yazcam ilk ne hissettim tekmesi mekmesi onu da atarım 15 20 dk ya evdeyimHamile kartı nasıl bişi kuzum
Ayyy benim de arkadaşım hediye olarak not yazılan albümlerden almıııış, ultrasonunlarını ekleyip bebene notlar yaz dedi çok tatlı değil miiiiEve gideyim de atarım foto aşırı gereksiz bişey bi de bebek günlüğü aldım ahahah güya yazcam ilk ne hissettim tekmesi mekmesi onu da atarım 15 20 dk ya evdeyim
Ayyy benim de arkadaşım hediye olarak not yazılan albümlerden almıııış, ultrasonunlarını ekleyip bebene notlar yaz dedi çok tatlı değil miiii
Çok tatlıymış canım, motivasyon boşver. Ben hiç girişmedim böyle seylere ama aslında yapınca motive oluyorsun. Bunlar güzel tarafı
Çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol ins hayirlisi ile atlatırsın. Ama bana 14 Eylül çok uzun geldi kontrol süresi olarak daha sık gidilmesi gerekiyor böyle durumlarda. Benimde vardı ve hala var küçüldü ilk zamanlara göre ama haftada on günden bir gel derdi.Doktor hiç kalkma dedi. Bebeğin suyu iyi ama kesenin hemen yanında 1 cm kanama var. Çok dikkat etsen bile Allah korusun iyice ayrılorsa düşebilir, onun için yapabileceğimiz bişey yok dedi. Günde 3 progestan, haftada 1 iğne verdi.
Ama geçebilirde tabi dedi. 14 eylülde gitcem yine. 1 ay rapor verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?