2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Arkadaslar merhaba daha silik çizgi ile gebeliği öğrendim, doktora gidene kadar folik asit baslayim hemen dedim.Sizlerden rica etsem en iyi folik asit hangisi acaba bana yardımcı olur musunuz?
Hayırlı olsun bebişiniz ben folic-iod kullanıyorum. İyot bebek gelişimi için çok önemli demişti doktorum ve bu takviyenin çok kıymetli olduğunu söylemişti.

hayir ozel okuldayim.bizim okul sizden 1 hafta once aciliyor .bakalim neler olacak.yeterli pcr varmi elde . kanla da bakiliyormus acaba kabul ederlermi
PCR testi yaptırmamanız durumunda ne olacağı ya da yapacakları durumunda bir şey söylediler mi? Ben yaptırmak istemiyorum. Hamile olunca kolaylık sağlanır mı acaba? Canım çok sıkılıyor bu mevzuya

5 ay önce hamilelere önermiyrlardı. 5 ay da ne oldu anlamıyorum. Geçen gebeliğm zaten riskliydi. Drm aşıyı olma derse yine pcr zorunlu mu olur kafam 1 milyon.

Gözün aydın canım Allah'ım sağ salim de kucağına almayı nasip etsin. Minisin sana iyiyim diye gösteri yapmış zaten çok şükür. Sağlıkla gelsin ins

Ben pazartesi günü aşı olucam sırf bu belirsizlikler yüzünden. Acaba 1. Dozdan sonra pcr testi istemeye devam edecekler mi? Herkes sus pus. Ne olacağını bilen yok
Aynen eşim de sırf bunun için oldu 1. dozunu muhtemelen istemeyecekler diye düşünüyoruz biz de

Selam kızlar, ben de 2li test için gittim hastaneye bugün. Ultrasonda gördüklerine güzel dedi dr, ense kalınlığı nazal kemik vs hepsi iyi ddi plesenta fundel ddi üst tarafa tutunmuş olumlu bişeymiş. Kanımı da verdim. Dün asmde ultrasona girmiştim 11+6 çıkmıştı bugünkü 12+5 çıktı. Bugünkü cihaz daha gelişmişti artık hangisi doğru bilemiyorum. Herkese hayırlı güzel sonuçlar dilerim

Eve gideyim de atarım foto aşırı gereksiz bişey bi de bebek günlüğü aldım ahahah güya yazcam ilk ne hissettim tekmesi mekmesi onu da atarım 15 20 dk ya evdeyim
Ayyy benim de arkadaşım hediye olarak not yazılan albümlerden almıııış, ultrasonunlarını ekleyip bebene notlar yaz dedi çok tatlı değil miiii

Eklentiler

• 16299906099497530223022885509824.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 16299906274287135242755888247634.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 61
  • 16299906428612892827333696046011.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 16299906634681689009725264687130.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 60
Ya ilk hamileligimde oğlumun ilk tekmesi,hareketleri falan herşeyi not etmiştim.Dogduktan sonra da ilk agusu,gülümsemesi,dişi,adim atması herşeyi not etmiştim.Daha neler neler hemde.Bunda korkuyorum nedense.Sanki bisey olacak gibi.Ama iyi olduğunu öğrendikçe bu da geçecek inşallah.Ama bu günlük olayı çok güzel ve özel geliyor bana.Bi de onunla karnimdayken konusmaya başladım.Suan da susturabile ne ask olsun

Çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol ins hayirlisi ile atlatırsın. Ama bana 14 Eylül çok uzun geldi kontrol süresi olarak daha sık gidilmesi gerekiyor böyle durumlarda. Benimde vardı ve hala var küçüldü ilk zamanlara göre ama haftada on günden bir gel derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…