Anaaamm nasıl tatlılar ya Instagram'da görmüştüm bende
Büyük ihtimal sürekli, tekmeledin yazıp altına ay yanlış anlamışım annecim yazıcam ahahahaha 50 tl mi neydi trendyoldan aldım heves edip bi başlayamadım yazmayaAnaaamm nasıl tatlılar ya Instagram'da görmüştüm bendesağlıkla doldurmak nasip olsun kuşum insallah aslında çok mantıklı çünkü zaman geçtikçe baştaki olayları unutcaz büyük ihtimal. O yüzden boyle not etmek güzel. İlk tekmesi gibi mesela
Ya ablam da aldı bana ben de aldım daha sade bir defter
Şu çocuğu koyuyosun telle bağlanıp müzik çalabiliyosun ve istediğin hızda falan sallanıyor o dimii ben alcamm mutlaka ama 6 aydan sonra heralde öok işe yaramıyormuşş diye duyduum aynı şeyden bahsediyorsakKizlar şu an erken ve yukarıda yazdıklarınizdan alakasız ama birşey sorucamhani şu 4moms'in elektronik ana kucağı var ya farklı versiyonları olan aranızda kullanan var mı almayı düşünüyorum sanki iş güç yaparken rahat ederim ona yatırıp diye ama kararsızım gereksiz mı acaba ne dersiniz
Şöyle ki bazı çocuklar çok güzel dururken bazısı çok sevmiyor. Ama iş yaparken bağlayıp biraz bize konfor alanı yaratır diye düşünüyorum. 2. Ellerine mutlaka bakın çünkü çok uzun süre kullanılmadığı için satışı hep oluyor çok para vermeye gerek yok benceKizlar şu an erken ve yukarıda yazdıklarınizdan alakasız ama birşey sorucamhani şu 4moms'in elektronik ana kucağı var ya farklı versiyonları olan aranızda kullanan var mı almayı düşünüyorum sanki iş güç yaparken rahat ederim ona yatırıp diye ama kararsızım gereksiz mı acaba ne dersiniz
Bende almayı dusunuyorum ama 4 moms çok gereksiz pahalı bence. Yani tecrübeli değilim ama uzun sure kullanabilen bir ürün olmadigi icin milyarlar yatırmak istemem. Ama muadili pek çok farklı ürün var onları denicem. Hatta ben onu oturma odasına koymayi planliyorum gece besikte,gunduz onda yatiririm diye sürekli beşiği oturma odasına tasimamak adina ama olur mu öyle bilemiyorumKizlar şu an erken ve yukarıda yazdıklarınizdan alakasız ama birşey sorucamhani şu 4moms'in elektronik ana kucağı var ya farklı versiyonları olan aranızda kullanan var mı almayı düşünüyorum sanki iş güç yaparken rahat ederim ona yatırıp diye ama kararsızım gereksiz mı acaba ne dersiniz
Ablam joie nin elektrikli ana kucağını almıştı, memnun da kaldık. Şimdi bana gelecekBende almayı dusunuyorum ama 4 moms çok gereksiz pahalı bence. Yani tecrübeli değilim ama uzun sure kullanabilen bir ürün olmadigi icin milyarlar yatırmak istemem. Ama muadili pek çok farklı ürün var onları denicem. Hatta ben onu oturma odasına koymayi planliyorum gece besikte,gunduz onda yatiririm diye sürekli beşiği oturma odasına tasimamak adina ama olur mu öyle bilemiyorum
Aynen canim onu diyorum ,evet 6 ay sonrasi kullanilmiyormus pek işte o zamana kadar gaz vs için n de rahatlatiyormus bebeğiŞu çocuğu koyuyosun telle bağlanıp müzik çalabiliyosun ve istediğin hızda falan sallanıyor o dimii ben alcamm mutlaka ama 6 aydan sonra heralde öok işe yaramıyormuşş diye duyduum aynı şeyden bahsediyorsak
Evet olabilir farklı markalar da aynı işi görüyorsa mantıklı değil tabi onca para vermekBende almayı dusunuyorum ama 4 moms çok gereksiz pahalı bence. Yani tecrübeli değilim ama uzun sure kullanabilen bir ürün olmadigi icin milyarlar yatırmak istemem. Ama muadili pek çok farklı ürün var onları denicem. Hatta ben onu oturma odasına koymayi planliyorum gece besikte,gunduz onda yatiririm diye sürekli beşiği oturma odasına tasimamak adina ama olur mu öyle bilemiyorum
Bende kanal yaptırmıştım 2 tane daha dolguöun değişmesi lazım biri kırılmıştı emzirirken erteledim :/ şimdi nasıl yapmam gerek bil iyrm dr görüşüp ona göre karar verecgm.kolay uyuşmuyr zaten dişim endişeliymHerkese iyi akşamlar kızlar, kışın kanal tedavisi yapılan dişim kırıldı. Bulantı kusma çok olduğu için, ağrı sızı da olmayınca, hadi şu bulantılar hafiflesin 12. Haftadan sonra giderim diye düşünmüştüm. Bugün bi baktım o kırılan dişin diş etinde mercimek büyüklüğünde sivilce gibi apse gibi bir şey oluşmuş. Yarın doktora gidecem çok endişeliyim, antibiyotik verecekler tahminen ve hiç kullanmak istemiyordum gebelikte...
Canım bazen diş iltihabı dısarı atabiliyor kendi kendine o şekilde, agrın yoksa ilaç alınacak bişey olmayabilir. Ben de dişlerimden çok sorun yasadıgım için bu tarz bişey tecrübe etmiştim. Sivilce gibi dısarı dogru patlayıp attı iltihabı. Antibiyotik verirse de kadın dogum doktoruna danışırsın en güzeli.Herkese iyi akşamlar kızlar, kışın kanal tedavisi yapılan dişim kırıldı. Bulantı kusma çok olduğu için, ağrı sızı da olmayınca, hadi şu bulantılar hafiflesin 12. Haftadan sonra giderim diye düşünmüştüm. Bugün bi baktım o kırılan dişin diş etinde mercimek büyüklüğünde sivilce gibi apse gibi bir şey oluşmuş. Yarın doktora gidecem çok endişeliyim, antibiyotik verecekler tahminen ve hiç kullanmak istemiyordum gebelikte...
Benim elim kolum ayağımdıKizlar şu an erken ve yukarıda yazdıklarınizdan alakasız ama birşey sorucamhani şu 4moms'in elektronik ana kucağı var ya farklı versiyonları olan aranızda kullanan var mı almayı düşünüyorum sanki iş güç yaparken rahat ederim ona yatırıp diye ama kararsızım gereksiz mı acaba ne dersiniz
Biz de bir de fisher price 3ü 1 arada salıncak vardı. İnsan neden 2 salıncak alır hiç sormayın ilk çocuk olunca böyle saldırılıyo herşeyeKizlar şu an erken ve yukarıda yazdıklarınizdan alakasız ama birşey sorucamhani şu 4moms'in elektronik ana kucağı var ya farklı versiyonları olan aranızda kullanan var mı almayı düşünüyorum sanki iş güç yaparken rahat ederim ona yatırıp diye ama kararsızım gereksiz mı acaba ne dersiniz
İnşallah öyledir ya... Hamilelikle ilgili şeylerden şikayet ederken bunun stresi sardı şimdi deCanım bazen diş iltihabı dısarı atabiliyor kendi kendine o şekilde, agrın yoksa ilaç alınacak bişey olmayabilir. Ben de dişlerimden çok sorun yasadıgım için bu tarz bişey tecrübe etmiştim. Sivilce gibi dısarı dogru patlayıp attı iltihabı. Antibiyotik verirse de kadın dogum doktoruna danışırsın en güzeli.
İnşallah sıkıntı olmadan kolayca halledersin, sanırım böyle şeyler çok ertelemeye gelmiyorBende kanal yaptırmıştım 2 tane daha dolguöun değişmesi lazım biri kırılmıştı emzirirken erteledim :/ şimdi nasıl yapmam gerek bil iyrm dr görüşüp ona göre karar verecgm.kolay uyuşmuyr zaten dişim endişeliym
Benim tavsiyemde 2. El yada tanıdıktan varsa ödünç almak. Çünkü her çocuk çok farklı oluyor. Benim kızım hiç öyle şeyleri sevmedi. Hem evde fazlalık hemde boşa masraf oluyor.Şöyle ki bazı çocuklar çok güzel dururken bazısı çok sevmiyor. Ama iş yaparken bağlayıp biraz bize konfor alanı yaratır diye düşünüyorum. 2. Ellerine mutlaka bakın çünkü çok uzun süre kullanılmadığı için satışı hep oluyor çok para vermeye gerek yok bence
Kesinlikle bu ikisi çok iş görüyo. Hele hele kamera O olmazsa bi ses cihazı. Ayrı odalarda rahatça oturuyorsunuz. Hele kamera olursa az kıpırdandı mı gördüğün an pışpışlamak için hemen koşabilirsinBenim tavsiyemde 2. El yada tanıdıktan varsa ödünç almak. Çünkü her çocuk çok farklı oluyor. Benim kızım hiç öyle şeyleri sevmedi. Hem evde fazlalık hemde boşa masraf oluyor.
Benim en fazla tavsiye edeceğim iki şey var. İlki kamera ikinci ise ona biraz vakit var ek gıda ya geçince Philips avent wasabi buharlı pisirici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?