2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar yine kan değerlerim kötü ya anlayan var mı

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-26-22-48-53-86_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_2021-08-26-22-48-45-92_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_2021-08-26-22-48-40-38_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar yine kan değerlerim kötü ya anlayan var mı
Tsh değerim benim de düşük çıktı. Serbest T3 ve T4 değerime de ekstra baktırdı doktorum. Cumartesi endokrinden randevu aldım. Sonuçları endokrinin ya da dahiliye doktorunun değerlendirmesi gerektiğini de söylemişti.

Bi şikayetin olursa gel dedi. Kahverengi leke şuanda normal dedi. Kırmıxı olursa gelecekmişim.
Dün ve bugün kontrol etti.

Tsh yani tiroid stimulan hormonunuz düşük onu doktorunuz söylemezse siz mutlaka söyleyin. Anlamı tiroid fazla çalışıyor ama korkmayın az çalışmasından iyidir
Hormon düşük olunca fazla çalışıyor anlamına mı geliyor kafam karıştı

Yani bu kötü bişey mi

Benim teyzemin 4moms ı vardi , bebek dogar dogmaz ona yatirdigi için bebek hemen alismisti ve ona cok kolaylık sağlamıştı. Şimdi 4 momsı bana verdi insallah bize kullanmak nasip olur ve bebeğimde hemen alışır. Sabirsizlikla kullanilacak gunleri bekliorum

Direk endokrine randevu alamadım. Benim de tsh çok düşük en az 0.4 olöası gerekirken 00.2 çıktı. Dahileyeden tandevu aldım siz özele mi gittinz. Bende özel konusunda kararsız kaldım

Direk endokrine randevu alamadım. Benim de tsh çok düşük en az 0.4 olöası gerekirken 00.2 çıktı. Dahileyeden tandevu aldım siz özele mi gittinz. Bende özel konusunda kararsız kaldım
Dahiliye de endokrin de bakıyor sanırım doktorum ikisinden birine gidebileceğimi söylemişti. Doktorumun çalıştığı yerde önerdiği endokrin uzmanından aldım randevuyu çok bilmediğim için danışarak ilerledim. Özelde çalışıyorlar

Bende bakaym özele. devlette direk endokrine randevu vermiyorlar. Kalp çaepıntıs var 1 aydır tsh düşük olduğu için olurmuş

Benim ilk ay tiroit değerlerim değişmiş benimde tiroidim az calışıyormus hamilelikte her ay endokrıne kontrole gideceğim en duşuk dozdan ilaç kullanıuorum aslında cok kotu bır deger degılmış ama hamilelikte tiroit cok onemlı bebegın zeka gelişimini etkiliyor o yüzden ihmal etmeyin

Kızlar merhaba. Size bir şey sormak istiyorum. ben gebeliğin 9. Haftasındayım çok şükür Ama sanki 4 aylık gibi karnımda bir şişkinlik. İster gaz olsun ister şişkinlik sonuçta karnım belli oluyor. kendi pantolonlarımı giyemiyorum. sürekli elbise gitmekten de bıktım. gebelik pantolonu mu taytı mı ne varmış. Onu zaman almalıyım? Bir de bu gebelik pantolonları bedenli mi yoksa esneyen bi kumaş mı? İlk gebeliğim, maalesef hiçbir fikrim yok bazı konularda

bedenleri oluyor ama esnek yapılı olduklatı ıcın uzun sure kullanırsın kendi bedenini alsan bile. ama 9. hafta için erken sanki şu an bir de aklında olsun idrar yolu enfeksiyonu da şişlik yapıyor benim öyle çıkmıştı doktoruna gittiğinde sorarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…