HayirIlk gittiginiz doktor turk müydu ?
Anladım,bakalım bizde nasıl işleyecek süreç yalnız şunu anlamıyorum pcr 24 saatte çıkıyor o sırada okula gidicez mecbur nasıl olacak ,ayrıca muhtemelen uzun kuyruklar olacak derse geç kalma ihtimalimiz bile olacak ne saçma işler başka bir çözüm bulurlar umarımhayir ozel okuldayim.bizim okul sizden 1 hafta once aciliyor .bakalim neler olacak.yeterli pcr varmi elde . kanla da bakiliyormus acaba kabul ederlermi
Merhaba, benim doktorum regenesis max la başlattı. İçinde bütün vitaminler ve folik asit var demişti. Gebelikte de bulantı olmasın diye bir süre sonra premesis plus a geçirdiArkadaslar merhaba daha silik çizgi ile gebeliği öğrendim, doktora gidene kadar folik asit baslayim hemen dedim.Sizlerden rica etsem en iyi folik asit hangisi acaba bana yardımcı olur musunuz?
ya premesis nasıl içiyosun zencefil tadı rahatsız etmiyor mu iğreniyorum ondann onu bıraktım ben kendi kendime. regenesis içiyorum sadeceCanım benim doktorum regenesis max la başlattı. İçinde bütün vitaminler ve folik asit var demişti. Gebelikte de bulantı olmasın diye bir süre sonra premesis plus a geçirdi
Ya ben de çok öğürüyorum ama şöyle bir çözüm buldum. Yemek arasında nefesimi tutup yutuyorum peşine hemen birşey yiyorum o zaman sıkıntı yaratmıyorya premesis nasıl içiyosun zencefil tadı rahatsız etmiyor mu iğreniyorum ondann onu bıraktım ben kendi kendime. regenesis içiyorum sadecedoktor diyor o bulantıyı engeller yok diyorum çişim bile zencefil kokuyo daha çok kusuyorum
regenesiste bulandırıyordu onu da yatarken içiyorum prilamla beraber inş faydası oluyodurYa ben de çok öğürüyorum ama şöyle bir çözüm buldum. Yemek arasında nefesimi tutup yutuyorum peşine hemen birşey yiyorum o zaman sıkıntı yaratmıyor
Ay ne bileyim içsek dert içmesek dertregenesiste bulandırıyordu onu da yatarken içiyorum prilamla beraber inş faydası oluyodur
Ben anlamadım neden devlette yapmıyorlar ,ben de pazartesi gittim devlete aynı gün hem kendi doktoruma randevum vardı özelde. Doktorum devlett yaptırabilirsen yaptır burda boşa para verme dedi hatta ayrıntılı icin de randevunu oluşturmalarini iste dedi devletteki biraz gicikti özele gidiyor musn diye sordu evet diyince o zaman orda yaptır dedi ben sert çıktım neden ben devlete vergi veriyorum burda yapılan birşeyi neden ozelde yaptırayım filan dedim mecburen yaptı şikayet ederim diye korktu belkiYahu bu özel hastaneler niye böyle fırsatçı tam bir para tuzağı sabah gittiğim devlet Hastanesi'nde ikili test şuan yapılmıyor dediler özele gittim öğlenden sonra,muayene ücretini ödedim girdim doktor da ne nevrut bir kadın insan biraz güler ya ölçümleri yaparken ağzından laf alamıyosun sus pus biraz anlatsana ya boşuna mı para verdik ?? Sonra dediki burda ikili test var ama biz perinatoloji bölümünün bakmasını tavsiye ediyoruz en ufak bir milim hatalı sonuç verebiliyor çocuk down sendromlu çıkabiliyor dedi bir saat moral bozucu konuştu sırt perinatoloji bölümüne para sayıp aynı işlemi yapmak için anlaşmalılarya birbirlerine para kazandırıcaklar çakallar dedim sağolun gerek yok ilkindede devlette yaptım hiç böyle saçmalıklar duymadım işi ticarete dönüştürmeye bayılıyor bu özeldekiler yavrum iki defa radyasyona mağruz kaldı ultrasonda bakıcaz diye daha uzun bir süre gitmicem doktora rezillik valla yavruma yazık
hayir ozel okuldayim.bizim okul sizden 1 hafta once aciliyor .bakalim neler olacak.yeterli pcr varmi elde . kanla da bakiliyormus acaba kabul ederlermi
Ben pazartesi günü aşı olucam sırf bu belirsizlikler yüzünden. Acaba 1. Dozdan sonra pcr testi istemeye devam edecekler mi? Herkes sus pus. Ne olacağını bilen yokAnladım,bakalım bizde nasıl işleyecek süreç yalnız şunu anlamıyorum pcr 24 saatte çıkıyor o sırada okula gidicez mecbur nasıl olacak ,ayrıca muhtemelen uzun kuyruklar olacak derse geç kalma ihtimalimiz bile olacak ne saçma işler başka bir çözüm bulurlar umarım
Benim oğlan hep usteydi doğana kadarAltta olursa erkek, üstte olursa kız tezleri de var canım
ısırcam bu çocukları yaaa arkalarını dönüyolar bi deee o kadar zahmetle sabırla merakla gidiyoruz kontrolee popişlerini de yicem eşekler
Hadi bakalım drdan cıkınca yaz ne diycek acaba. 2li yaptirmiycam cünkü allah muhafaza bir sorunu varsa aldiramam. Bunun icin yaptirmiycamDoktor rezalette hiç ilgilenmesi birazdan özele gidicem eşimle orda güzelce bakıp cinsiyette söylerler artık canım tek umudum oikili test önemli ya yaptırmam istiyorum yapcak birşey yok herşey onlar için
Cok saol canim insaallah haftaya net bi sekilde ögrenirimAyyy kanamalı alanın geçmesine çok sevindim canımKontrol olduğu için kısa tutmuştur. Haftaya söyler inşallah
Saol canımmSevindim kanamanin gecmis olmasina . Kisa bakmalarina bende uyuz oluyorum. Disarda beklerken iceriye giren cikmiyor , ben girince 5 dk da cikiyorumGec olsun da kesin olsun canim ayrintili ultrasyonda arkadasimla beraber girmistim 12.haftada , doktor kiz demisti. Sonra oglu olmustu hatta anlatmisti , 3 cizgi olunca kiz diyoruz filan diye
Allah muhafaza ben ayva cok istiyorum ya hatta hemen karsimizda ayva agaci var ama olmadilar daha ham yedim yok yencek gibi deildiBen oğluma hamileyken eşim ye şifalı diye zorladı az kalsın boğularak ölüyordum.ilk ve son oldu ayva zaten normaldede sevmem. Oglusum bı doğdu iki yanağında da gamze var
Masallah nasil buyumus cinsiyet bellimi
hesap makinesiyle çekmiş heralde ahahhaYokmu ilginç resmimize cinsiyet tahminiaceleyle baktigi yetmio gibi duzgunde bi resim cekmedi
İlk oğlumda yapılmıştı bu seferkinde sıkıntı oldu şuan burada yapılmadığını söyledi yapcak bişey yok bende ikili test yaptırmaya vereyimBen anlamadım neden devlette yapmıyorlar ,ben de pazartesi gittim devlete aynı gün hem kendi doktoruma randevum vardı özelde. Doktorum devlett yaptırabilirsen yaptır burda boşa para verme dedi hatta ayrıntılı icin de randevunu oluşturmalarini iste dedi devletteki biraz gicikti özele gidiyor musn diye sordu evet diyince o zaman orda yaptır dedi ben sert çıktım neden ben devlete vergi veriyorum burda yapılan birşeyi neden ozelde yaptırayım filan dedim mecburen yaptı şikayet ederim diye korktu belkiacaba şehirle mi alakalı şu an yapmıyor olmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?