2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yok aşkım bildigim ve okudugum kadarıyla 16 haftadan önce hissetmek zor hissetmek istiyoruz ya karnım guruldasa bebek tekme mi attı diye düşünüyorum bende
Kız sen yine iyi ben guruldasa bebek bağırdı derim artık geçen diyorum eşime karnım guruldasa çocuk rahatsız oluyo mudur diye tövbe yarabbim gerçekten allah başka dertler vermesin bulantı azalınca nelere sardım kuzu görüyo musun

Arkadaslar merhaba daha silik çizgi ile gebeliği öğrendim, doktora gidene kadar folik asit baslayim hemen dedim.Sizlerden rica etsem en iyi folik asit hangisi acaba bana yardımcı olur musunuz?

Arkadaslar merhaba daha silik çizgi ile gebeliği öğrendim, doktora gidene kadar folik asit baslayim hemen dedim.Sizlerden rica etsem en iyi folik asit hangisi acaba bana yardımcı olur musunuz?
canım ben diofol kullandım çok memnun kaldım doktorum da 2 ay bitene kadar kullandırdı sonra multivitamine geçtik

Teşekkürler ben de bilemedim o yuzden benden 1 ay öndeki deneyimli arkadaşlara bir sorayım dedim ,diger arkadaslarda bir öneri yaparsa cok mutlu olurum

Bazen diyorum geçtiği falan yok züğürt tesellisi benimki.
Bende uyku hali var ama akşam benim boddi uyumadan uyumamda imkansız.Ya ilkte bu yüzden daha kolay oluyor işte.
3aydan sonra da bu hazimsizlik başlıyormuş.Bi de kabızlık cabasi zaten.Ben hala yemek yiyemiyorum.Sabah da belli şeyler.

hayırlısı olsun folik asitlerin hepsi aynı genelde ama Solgar marka Folate almanı tavsıye ederim. Folik asitler sentetik, folat doğal formu deniyor ben onu kullanıyorum

Çok sağolun dua edin hastaneden ywni çıktım evdeyim kızım da annem de şuan.

Kizlar meb i aradim cunku benden pcr istendi pazartesi icin. 444 0632 yi. dilekce olusturdular .bilginiz olsun
Devlet okulunda misiniz?Ben de öğretmenm devlette henüz birşey istenmedi .Ne dilekçesi oluşturdular her seferinde bunu mu yapacağız acaba
İştahla kahvaltı yaptım. Şimdi bulantı hazımsızlıkla baş etmeye çalışıyorum halsizlik uyku cabası. 3 ay bitti hala bitmedi bu
Benim de aynı canım eskisi gibi iştahsız değilim ama yiyince artiyo bulantım ve halsizligim
Teşekkürler ben de bilemedim o yuzden benden 1 ay öndeki deneyimli arkadaşlara bir sorayım dedim ,diger arkadaslarda bir öneri yaparsa cok mutlu olurum
Ben de folica kullandım 2 ay ,son kontrolde ocean mummy e başladık

Bu arada T Teacher37 çok geçmiş olsun ,bebek iyiy anladığım kadarıyla buna şükür umarım kanama da biter bir an önceokuyamadigim çok sayfa var umarım herkes iyidir bebisler de

Ben oğluma hamileyken eşim ye şifalı diye zorladı az kalsın boğularak ölüyordum.ilk ve son oldu ayva zaten normaldede sevmem. Oglusum bı doğdu iki yanağında da gamze var
Benimde kayinvalidem devamli hamileyken soylerdi ayva ye ayva ye diye gercekten iyiymis yemek. Esime hamileyken cok yemis cok guzel bebekti diyor

Ilk gittiginiz doktor turk müydu ?

Kızımda hiç hazımsızlık olmamıştı bi son ay hafif yanma başlamıştı. Ben sebze yemeğini rahat yiyorum ama ekmekle bi tabak yemeği neredeyse yarım ekmekle yiyorum yanına da mutlaka süzme yoğurt. Bakalım ne zamana kadar gider bu da

bu kadar yemene ragmen zayifsin . Ye yiyebildigin kadar. Ben cok tez acikiyorum ama yrmek yerken hemen doyuyorum biranda krize giriyorum. 3 hamilelik gecirdim üçüde bambaskaydi suanda sadece ani acikmalarim ve cok fazla tuvaletim gelmesi disinda hamilelik belirtim yok

Kızlar
ahh ne güzel canım darısı başımızaa bulantısı olanlara ben bol yiyen ama kolay kilo almayanlardanım gebelikten önce de kızlarla falan toplandığımızda onlar tabağına bikaç şey alır ben doldururdum annem hep yaşın ilerlesin görürüm ben seni der

Ne guzel annenin yakinda olmasi, insallah hemen gecer . Doktor soyledi mi ne kadar surecegini tahmini ?
Doktor hiç kalkma dedi. Bebeğin suyu iyi ama kesenin hemen yanında 1 cm kanama var. Çok dikkat etsen bile Allah korusun iyice ayrılorsa düşebilir, onun için yapabileceğimiz bişey yok dedi. Günde 3 progestan, haftada 1 iğne verdi.
Ama geçebilirde tabi dedi. 14 eylülde gitcem yine. 1 ay rapor verdi.

Amin canim insallah gecer , bulanti gercekten kotu birsey. Benim normal zamanda da midem cok bulanirdi. Midem rahatsiz , cok cekmistim

Insallah hemen gecer canim. Sen kalkmamaya özen goster . Eltim biraz iyi hissedince kalkarmis hemen baslarmis kanama , plesanta yukariya cikinca duzelmis sanirim.

hayir ozel okuldayim.bizim okul sizden 1 hafta once aciliyor .bakalim neler olacak.yeterli pcr varmi elde . kanla da bakiliyormus acaba kabul ederlermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…