Kız sen yine iyi ben guruldasa bebek bağırdı derim artık geçen diyorum eşime karnım guruldasa çocuk rahatsız oluyo mudur diye tövbe yarabbimYok aşkım bildigim ve okudugum kadarıyla 16 haftadan önce hissetmek zorhissetmek istiyoruz ya karnım guruldasa bebek tekme mi attı diye düşünüyorum bende
canım ben diofol kullandım çok memnun kaldım doktorum da 2 ay bitene kadar kullandırdı sonra multivitamine geçtikArkadaslar merhaba daha silik çizgi ile gebeliği öğrendim, doktora gidene kadar folik asit baslayim hemen dedim.Sizlerden rica etsem en iyi folik asit hangisi acaba bana yardımcı olur musunuz?
evet prilam kullaniyorumPrilammi kullanıyorsun.cok geçmiş olsun
Bazen diyorum geçtiği falan yok züğürt tesellisi benimki.canım benim bulantı mı hazımsızlık mı anlamadım. Az da yesem rahatsız oluyorum. Yerken bi sorun yok baya da yiyorum yanihazımsızlık hiç bildiğim bişey değildi şu an çekilmez geliyo bana her gün kahvaltıdan sonra uyuyorum ben ki öğlen uyumayı hiç sevmezdim. 4. Aya gözümü diktim artık. Geçicek diye bekliyorum
hayırlısı olsun folik asitlerin hepsi aynı genelde ama Solgar marka Folate almanı tavsıye ederim. Folik asitler sentetik, folat doğal formu deniyor ben onu kullanıyorumArkadaslar merhaba daha silik çizgi ile gebeliği öğrendim, doktora gidene kadar folik asit baslayim hemen dedim.Sizlerden rica etsem en iyi folik asit hangisi acaba bana yardımcı olur musunuz?
Kuzum bol bol dua et, takmamak kolay değil biliyorum benimde ilk gittigimde kanama alanım vardı doktor herşeye hazır olun demişti. Ama duayla iyi düşünmeye çalışarak atlattık. Umarım senin de öyle olurama cidden kalkma eşin yardımcı olsun mümkünse
Çok sağolun dua edin hastaneden ywni çıktım evdeyim kızım da annem de şuan.günaydın herkese
kötü düşünme canım ben de ilkinde ciddi düşük tehlikesi yaşadım. dediğin gibi tuvalet harici kalkma yatış demişti hatta işe yeni girdiğim halde 2 hafta izin almıştım annem geldi baktı saolsun. progestanla bırlıkte dınlenme iyi geldi zamanla yavas yavas azaldı kanamam ve geçti çok şükür. bak sağlıklı bir kızım var çok şükür. sen zor kısmı atlattın zzaten bundan sonrası da cabucak gecer inşallah
Devlet okulunda misiniz?Ben de öğretmenm devlette henüz birşey istenmedi .Ne dilekçesi oluşturdular her seferinde bunu mu yapacağız acabaKizlar meb i aradim cunku benden pcr istendi pazartesi icin. 444 0632 yi. dilekce olusturdular .bilginiz olsun
Benim de aynı canım eskisi gibi iştahsız değilim ama yiyince artiyo bulantım ve halsizligimİştahla kahvaltı yaptım. Şimdi bulantı hazımsızlıkla baş etmeye çalışıyorumhalsizlik uyku cabası. 3 ay bitti hala bitmedi bu
Ben de folica kullandım 2 ay ,son kontrolde ocean mummy e başladıkTeşekkürler ben de bilemedim o yuzden benden 1 ay öndeki deneyimli arkadaşlara bir sorayım dedim ,diger arkadaslarda bir öneri yaparsa cok mutlu olurum
Benimde kayinvalidem devamli hamileyken soylerdi ayva ye ayva ye diyeBen oğluma hamileyken eşim ye şifalı diye zorladı az kalsın boğularak ölüyordum.ilk ve son oldu ayva zaten normaldede sevmem. Oglusum bı doğdu iki yanağında da gamze var
Ilk gittiginiz doktor turk müydu ?Bana kalb atışını daha dinletmedi bile. Sadece gösteriyor kalbi attığını görüyorum. Bu doktorlar hepsi bir farklı. İlk kızımda ki doktorum cok pimpimrikliydi. her gittiğimde bebeğe birsey olacakmis gibi beni frenliyordu. Felaket tellallığı yapıyordu. Senaryolar yazıyordu.
Şimdi ki ise tam tersi.
Kızımda hiç hazımsızlık olmamıştı bi son ay hafif yanma başlamıştı. Ben sebze yemeğini rahat yiyorum ama ekmekleBazen diyorum geçtiği falan yok züğürt tesellisi benimki.
Bende uyku hali var ama akşam benim boddi uyumadan uyumamda imkansız.Ya ilkte bu yüzden daha kolay oluyor işte.
3aydan sonra da bu hazimsizlik başlıyormuş.Bi de kabızlık cabasi zaten.Ben hala yemek yiyemiyorum.Sabah da belli şeyler.
Ne guzel annenin yakinda olmasi, insallah hemen gecer . Doktor soyledi mi ne kadar surecegini tahmini ?Çok sağolun dua edin hastaneden ywni çıktım evdeyim kızım da annem de şuan.
ben folicus kullanıyorum. hayırlısı olsun senin için deArkadaslar merhaba daha silik çizgi ile gebeliği öğrendim, doktora gidene kadar folik asit baslayim hemen dedim.Sizlerden rica etsem en iyi folik asit hangisi acaba bana yardımcı olur musunuz?
Kızımda hiç hazımsızlık olmamıştı bi son ay hafif yanma başlamıştı. Ben sebze yemeğini rahat yiyorum ama ekmeklebi tabak yemeği neredeyse yarım ekmekle yiyorum yanına da mutlaka süzme yoğurt. Bakalım ne zamana kadar gider bu da
ahh ne güzel canım darısı başımızaa bulantısı olanlarabu kadar yemene ragmen zayifsin . Ye yiyebildigin kadar. Ben cok tez acikiyorum ama yrmek yerken hemen doyuyorum biranda krize giriyorum. 3 hamilelik gecirdim üçüde bambaskaydi suanda sadece ani acikmalarim ve cok fazla tuvaletim gelmesi disinda hamilelik belirtim yok
Doktor hiç kalkma dedi. Bebeğin suyu iyi ama kesenin hemen yanında 1 cm kanama var. Çok dikkat etsen bile Allah korusun iyice ayrılorsa düşebilir, onun için yapabileceğimiz bişey yok dedi. Günde 3 progestan, haftada 1 iğne verdi.Ne guzel annenin yakinda olmasi, insallah hemen gecer . Doktor soyledi mi ne kadar surecegini tahmini ?
Amin canim insallah gecer , bulanti gercekten kotu birsey. Benim normal zamanda da midem cok bulanirdi. Midem rahatsiz , cok cekmistimKızlar
ahh ne güzel canım darısı başımızaa bulantısı olanlaraben bol yiyen ama kolay kilo almayanlardanım gebelikten önce de kızlarla falan toplandığımızda onlar tabağına bikaç şey alır ben doldururdum annem hep yaşın ilerlesin görürüm ben seni der
Insallah hemen gecer canim. Sen kalkmamaya özen goster . Eltim biraz iyi hissedince kalkarmis hemen baslarmis kanama , plesanta yukariya cikinca duzelmis sanirim.Doktor hiç kalkma dedi. Bebeğin suyu iyi ama kesenin hemen yanında 1 cm kanama var. Çok dikkat etsen bile Allah korusun iyice ayrılorsa düşebilir, onun için yapabileceğimiz bişey yok dedi. Günde 3 progestan, haftada 1 iğne verdi.
Ama geçebilirde tabi dedi. 14 eylülde gitcem yine. 1 ay rapor verdi.
hayir ozel okuldayim.bizim okul sizden 1 hafta once aciliyor .bakalim neler olacak.yeterli pcr varmi elde . kanla da bakiliyormus acaba kabul ederlermiDevlet okulunda misiniz?Ben de öğretmenm devlette henüz birşey istenmedi .Ne dilekçesi oluşturdular her seferinde bunu mu yapacağız acaba
Benim de aynı canım eskisi gibi iştahsız değilim ama yiyince artiyo bulantım ve halsizligim
Ben de folica kullandım 2 ay ,son kontrolde ocean mummy e başladık
Bu arada T Teacher37 çok geçmiş olsun ,bebek iyiy anladığım kadarıyla buna şükür umarım kanama da biter bir an önceokuyamadigim çok sayfa var umarım herkes iyidir bebisler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?