2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kızlar ben de bir şey sorucam. 11+4 üm şu an. bu haftada ikili test olan oldu mu? Yapıyolar mıydı?
normalde yarın muayeneye gidicektim ama boşuna muayene ücreti vermesem mi direkt ikili teste mi gitsem diyorum..

kızlar ben de bir şey sorucam. 11+4 üm şu an. bu haftada ikili test olan oldu mu? Yapıyolar mıydı?
normalde yarın muayeneye gidicektim ama boşuna muayene ücreti vermesem mi direkt ikili teste mi gitsem diyorum..
Bende yarin 11+5 olucam doktorum ikili test icin cagirdi. Buyuk ihtimal 12 olmus olucak zaten önden gidiyo bebekler. Benim gec döllenmeydi ama sanirim sat i yakaliyor

Bende yarin 11+5 olucam doktorum ikili test icin cagirdi. Buyuk ihtimal 12 olmus olucak zaten önden gidiyo bebekler. Benim gec döllenmeydi ama sanirim sat i yakaliyor
benim de geç döllenme ama normal gidiyor büyümesi 12 yi bekliyo muyduk illa hatırlayamadım. bir de kontrole başka bir yere ikili için başka bir yere gidicem ya boşuna muayene ücreti vermiyim dedim. bugün biraz fiyat araştırıcam

Benimki çok mu düşük geçen ay normal çıkmış bir ayda ne olduysa düşmüş anlamadım
Benimkinden epey yüksek değeriniz. Bildiğim kadarıyla hamilelik öncesi de aslında tiroid problemimiz varmış ama değer düşük çıkacak kadar değişim olmamış. Bu tarz şeyler bazen hamilelikle çıkıyor ortaya

11+6da yapıldı benimki de. Zaten genelde biraz önde çıkıyo bebişler

Yoo daha önce kaç kere kontrol ettirdim hiç öyle bir sorun yoktu hiç troidim yüksek çıkmıyordu TSH hep normaldi ilk defa çıktı dediğim gibi geçen ay da verdim temmuz sonu değerim normaldi ne olduysa bu ay olmuş doktora sordum T3 ve T4 değerlerinize baktırmanız lazım dedi pazartesi gidip vericem siz t3 T4 değerlerinize baktırdınız mı onlar nasıldı

Kızlar çok özel olucak ama eşiyle cinsi münasebeti devam eden var mı ? Herhangi bir sorun yaşayan falan hemen hemen hepimiz 3. Ayımızdayız , doguma kadar kestiniz mi olayı

Kızlar çok özel olucak ama eşiyle cinsi münasebeti devam eden var mı ? Herhangi bir sorun yaşayan falan hemen hemen hepimiz 3. Ayımızdayız , doguma kadar kestiniz mi olayı
ayy yok son gittik doktor serbest bıraktı 10+5 mi neydi o zaman. benimknin gözleri parladı tabi haftada 2 ye şu an iknayım ama korkuyorum tabi ama şükür bir sıkıntı olmadı he akıntılarım arttı iyice onla mı alakalı bilmiyorum da

Benimki de öyle. Hamile pantolonum var ama daha giymedim. Lcw dan almıştım. Üstü penye oluyor kendine göre ayarlamalu. Göbek kısmı çok rahat
O zaman direkt ikili test yerine git. Orda da ultrasonla bakıyorlardır ense ve burun kemiğine

Bize baştan beri yasak, zaten şimdi de plasenta önde. Şuan kusunca alttan leke geliyor.
Ama ilk hamileliğimde serbestti sorun olmamıştı. Doktorunuz yasaklamadıysa sorun olmaz

Şuan bu şekilde değerlerim

Eklentiler

• AD84D3B8-D652-410D-95A3-D0BB3F5EC0C7.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 81
Canım bnm herhangi bi sikintim yoktu doktorda yasak falan demişti . İki hafta once isi pisirdikbi sıkıntı olmadı iki haftadır da kocam bey istiyor ama maalesef akşamları Bnm bir siskinligim oluyorki anlatamam .o yüzden yanasmiyorum . Aslı da bı sıkıntı yoksa düzenli ci sellik hamilelikte de iyi . Hele son haftalar sık ilişki istiyor doktorlar .ama eşin korunsun . Çünkü enfeksiyon kapma riski oluyor . Bizde zaten hep eşim korunuyordu . Kızımda hiçbir sıkıntı olmadı .

Ben hiç problem yaşamadığım için doktor hiçbir şeyi yasaklamadı. Başlarda iyiydim birlikte oluyorduk ama son zamanlarda akşama doğru halsiz oluyorum o biraz sıkıntı yaratıyor. Korunmasız oluyor olduğunda da

Slm hatunlar yoğunluktan kaç gündür okuyup okuyup çıkıyorum
Nasılsınız bebisler nasıl cinsiyeti belli olan arkadaşlar olmuş gözünüz aydın

Doktorun bana dediği aralık 11-13 hafta arası canım. Gidince yapılır büyük ihtimal kızımda 11+6da olmuştu sanki
Bizim yasak canım bakalım ne zaman selbest olur. Belli bir sakınca yoksa izin veriliyor zaten ileriki haftalarda göbek baya büyüdüğü için çocuğa bişey yapcam korkusu oluyor erkeklerde

Kuzu benim başta kanamali alan oldugundan yasaklamıştı sonra da bisey demedi yasak bitti diye. Bakalım yarin doktor kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır artik yasaklar kalkar bana fenalik geldi çünkü

benim kese etrafında kanama olduğu için 2 hafta nolur nolmaz yasak demişti. dolmak üzere 2 hafta ama önlem amaçlı bir süre daha cık zaten hormonlardan mı ne bir isteksizlik var açıkçası

benim kese etrafında kanama olduğu için 2 hafta nolur nolmaz yasak demişti. dolmak üzere 2 hafta ama önlem amaçlı bir süre daha cık zaten hormonlardan mı ne bir isteksizlik var açıkçası
evet kesinlikle put gibi yatıyorum tövbe yarabbim asla istemiyorum zor geliyor halsizim zaten en son istediğim şey eşimle fingirdemek sürekli döne döne uyumak istiyorum

evet kesinlikle put gibi yatıyorum tövbe yarabbim asla istemiyorum zor geliyor halsizim zaten en son istediğim şey eşimle fingirdemek sürekli döne döne uyumak istiyorum
Ayyy bende tam tersi anacim sapik miyim neyim 3 aydir kuruduk anam yasaklarin bitmesini iple cekiyorum

Sabah eşime dedim ki sırtım cok agriyo. Bana yolladigi yaziya bakın.
Ya dedim ki ufacik bi yerde sırt ağrısı yazıyo sen asıl çıkışlar kismini okusaydin dedim

Eklentiler

• IMG-20210827-WA0000.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…