Bende yarin 11+5 olucam doktorum ikili test icin cagirdi. Buyuk ihtimal 12 olmus olucak zaten önden gidiyo bebekler. Benim gec döllenmeydi ama sanirim sat i yakaliyorkızlar ben de bir şey sorucam. 11+4 üm şu an. bu haftada ikili test olan oldu mu? Yapıyolar mıydı?
normalde yarın muayeneye gidicektim ama boşuna muayene ücreti vermesem mi direkt ikili teste mi gitsem diyorum..
benim de geç döllenme ama normal gidiyor büyümesi 12 yi bekliyo muyduk illa hatırlayamadım. bir de kontrole başka bir yere ikili için başka bir yere gidicem ya boşuna muayene ücreti vermiyim dedim. bugün biraz fiyat araştırıcamBende yarin 11+5 olucam doktorum ikili test icin cagirdi. Buyuk ihtimal 12 olmus olucak zaten önden gidiyo bebekler. Benim gec döllenmeydi ama sanirim sat i yakaliyor
Benimkinden epey yüksek değeriniz. Bildiğim kadarıyla hamilelik öncesi de aslında tiroid problemimiz varmış ama değer düşük çıkacak kadar değişim olmamış. Bu tarz şeyler bazen hamilelikle çıkıyor ortayaBenimki çok mu düşük geçen ay normal çıkmış bir ayda ne olduysa düşmüş anlamadım
11+6da yapıldı benimki de. Zaten genelde biraz önde çıkıyo bebişlerkızlar ben de bir şey sorucam. 11+4 üm şu an. bu haftada ikili test olan oldu mu? Yapıyolar mıydı?
normalde yarın muayeneye gidicektim ama boşuna muayene ücreti vermesem mi direkt ikili teste mi gitsem diyorum..
Yoo daha önce kaç kere kontrol ettirdim hiç öyle bir sorun yoktu hiç troidim yüksek çıkmıyordu TSH hep normaldi ilk defa çıktı dediğim gibi geçen ay da verdim temmuz sonu değerim normaldi ne olduysa bu ay olmuş doktora sordum T3 ve T4 değerlerinize baktırmanız lazım dedi pazartesi gidip vericem siz t3 T4 değerlerinize baktırdınız mı onlar nasıldıBenimkinden epey yüksek değeriniz. Bildiğim kadarıyla hamilelik öncesi de aslında tiroid problemimiz varmış ama değer düşük çıkacak kadar değişim olmamış. Bu tarz şeyler bazen hamilelikle çıkıyor ortaya
ayy yok son gittik doktor serbest bıraktı 10+5 mi neydi o zaman. benimknin gözleri parladı tabi haftada 2 ye şu an iknayım ama korkuyorum tabiKızlar çok özel olucak ama eşiyle cinsi münasebeti devam eden var mı ? Herhangi bir sorun yaşayan falan hemen hemen hepimiz 3. Ayımızdayız , doguma kadar kestiniz mi olayı
Benimki de öyle. Hamile pantolonum var ama daha giymedim. Lcw dan almıştım. Üstü penye oluyor kendine göre ayarlamalu. Göbek kısmı çok rahatKızlar merhaba. Size bir şey sormak istiyorum. ben gebeliğin 9. Haftasındayım çok şükür Ama sanki 4 aylık gibi karnımda bir şişkinlik. İster gaz olsun ister şişkinlik sonuçta karnım belli oluyor. kendi pantolonlarımı giyemiyorum. sürekli elbise gitmekten de bıktım. gebelik pantolonu mu taytı mı ne varmış. Onu zaman almalıyım? Bir de bu gebelik pantolonları bedenli mi yoksa esneyen bi kumaş mı? İlk gebeliğim, maalesef hiçbir fikrim yok bazı konularda
O zaman direkt ikili test yerine git. Orda da ultrasonla bakıyorlardır ense ve burun kemiğinebenim de geç döllenme ama normal gidiyor büyümesi 12 yi bekliyo muyduk illa hatırlayamadım. bir de kontrole başka bir yere ikili için başka bir yere gidicem ya boşuna muayene ücreti vermiyim dedim. bugün biraz fiyat araştırıcam
Bize baştan beri yasak, zaten şimdi de plasenta önde. Şuan kusunca alttan leke geliyor.Kızlar çok özel olucak ama eşiyle cinsi münasebeti devam eden var mı ? Herhangi bir sorun yaşayan falan hemen hemen hepimiz 3. Ayımızdayız , doguma kadar kestiniz mi olayı
Şuan bu şekilde değerlerimYoo daha önce kaç kere kontrol ettirdim hiç öyle bir sorun yoktu hiç troidim yüksek çıkmıyordu TSH hep normaldi ilk defa çıktı dediğim gibi geçen ay da verdim temmuz sonu değerim normaldi ne olduysa bu ay olmuş doktora sordum T3 ve T4 değerlerinize baktırmanız lazım dedi pazartesi gidip vericem siz t3 T4 değerlerinize baktırdınız mı onlar nasıldı
Canım bnm herhangi bi sikintim yoktu doktorda yasak falan demişti . İki hafta once isi pisirdikbi sıkıntı olmadıKızlar çok özel olucak ama eşiyle cinsi münasebeti devam eden var mı ? Herhangi bir sorun yaşayan falan hemen hemen hepimiz 3. Ayımızdayız , doguma kadar kestiniz mi olayı
Ben hiç problem yaşamadığım için doktor hiçbir şeyi yasaklamadı. Başlarda iyiydim birlikte oluyorduk ama son zamanlarda akşama doğru halsiz oluyorum o biraz sıkıntı yaratıyor. Korunmasız oluyor olduğunda daKızlar çok özel olucak ama eşiyle cinsi münasebeti devam eden var mı ? Herhangi bir sorun yaşayan falan hemen hemen hepimiz 3. Ayımızdayız , doguma kadar kestiniz mi olayı
Doktorun bana dediği aralık 11-13 hafta arası canım. Gidince yapılır büyük ihtimal kızımda 11+6da olmuştu sankikızlar ben de bir şey sorucam. 11+4 üm şu an. bu haftada ikili test olan oldu mu? Yapıyolar mıydı?
Bizim yasak canımKızlar çok özel olucak ama eşiyle cinsi münasebeti devam eden var mı ? Herhangi bir sorun yaşayan falan hemen hemen hepimiz 3. Ayımızdayız , doguma kadar kestiniz mi olayı
Kuzu benim başta kanamali alan oldugundan yasaklamıştı sonra da bisey demedi yasak bitti diye. Bakalım yarin doktor kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır artik yasaklar kalkar bana fenalik geldi çünküKızlar çok özel olucak ama eşiyle cinsi münasebeti devam eden var mı ? Herhangi bir sorun yaşayan falan hemen hemen hepimiz 3. Ayımızdayız , doguma kadar kestiniz mi olayı
benim kese etrafında kanama olduğu için 2 hafta nolur nolmaz yasak demişti. dolmak üzere 2 hafta ama önlem amaçlı bir süre daha cıkKızlar çok özel olucak ama eşiyle cinsi münasebeti devam eden var mı ? Herhangi bir sorun yaşayan falan hemen hemen hepimiz 3. Ayımızdayız , doguma kadar kestiniz mi olayı
evet kesinlikle put gibi yatıyorum tövbe yarabbim asla istemiyorum zor geliyor halsizim zaten en son istediğim şey eşimle fingirdemekbenim kese etrafında kanama olduğu için 2 hafta nolur nolmaz yasak demişti. dolmak üzere 2 hafta ama önlem amaçlı bir süre daha cıkzaten hormonlardan mı ne bir isteksizlik var açıkçası
benim kese etrafında kanama olduğu için 2 hafta nolur nolmaz yasak demişti. dolmak üzere 2 hafta ama önlem amaçlı bir süre daha cıkzaten hormonlardan mı ne bir isteksizlik var açıkçası
Ayyy bende tam tersi anacim sapik miyim neyim 3 aydir kuruduk anamevet kesinlikle put gibi yatıyorum tövbe yarabbim asla istemiyorum zor geliyor halsizim zaten en son istediğim şey eşimle fingirdemeksürekli döne döne uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?