2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı kaltıldım dun 10 +5 gunlukken kontrole gıttım cok erken dıye cınsıyet tahmını beklemıyordum doktor erkek gıbı gorunuyor deyınce şok oldum sızın doktorlarınızda cınsıyet tahmınınde bulunan varmı bu aralar cok erken degıl mı ya ben yanılabılecegını dusunuyorum ama hayırlısı

Bizim doktor yasak demedi. Ama bizim ki önlem amaçlı kendimiz yasakladik. Kızım da doğana kadar yasaktı.
benim eşim çocuk olana kadar beni damızlık gibi kullandın yıldım artık beklemekten diyodu valla 1-2 kaçamak oldu ondan 9 ay beklediğini asssla düşünemiyorum assla

10 haftayken erkege benziyo dedi benim doktorumda kuzu. Kemik yapısından tahmin ediyolar ama kesin dgeil. İnsallah yarin ogreniriz

tahmini doğum, şehir,yaş, kaçıncı çocuk söyleyin tablomuza ekleyeyim

avuçlarım kaşınıyor artık garanti tahmin istiyorum yaa tabloya yazmak istiyoruum
Allah'ım inşallah yaa ama 12 hafta olan arkadaslarda da kesin ogrenen yok herhalde daha. Erkek daha erken gosteriyomus, bende erkek hissediyorum ya dedim belki pipisini gosterir

kızlar ikili testleri kaça yaptırdınız ya? ortalama 400-550 arası fiyatlar aldım :/
istanbul dayım bu arada. bir tane perinatoloji profesörü buldum muayene ve test dahil 550 dedi. ama acele etmeyip 13.haftayı falan beklesem mi daha iyi ölçüm yapılması için diyorum

Kızlar hamileliğimden bu yana ilk defa sabah çok az kahve leke gördüm çamaşırımı değiştirdim yine çok az sıkıntı olmas dimi dün çok yol yürüdüm yorgunluktındandır diye kendimi telkin ediyorum ama korkuyorum da

Cnm bende gittiğim hastanede hemşire arkadaşa sordurdum 30 lira dedi şok oldum muayene ücreti 135 lira ödüyorum ama ikili test bu kadar ucuz olur mu ya yaptıranlar kaça yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…