2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ahaha ya ben daha 5 aylık evliyiimm eşim çok anlayışlı ama artık onada geldiler duramıyor
Bize baştan beri yasak, zaten şimdi de plasenta önde. Şuan kusunca alttan leke geliyor.
Ama ilk hamileliğimde serbestti sorun olmamıştı. Doktorunuz yasaklamadıysa sorun olmaz
Yasakladı ama son kontrolde yasak demedi herşey maşAllah tebarekAllah yolundaydı sadece 14. Haftaya kadar rahim kasılmaları sık olur ondan sonda rahatlarsın dediii bizde bir acaba dedik olabilir mii olsun mu falan
Şuanda o korku var anlayışlı da ama anneem artık dayanamıyo sanırım
benim kese etrafında kanama olduğu için 2 hafta nolur nolmaz yasak demişti. dolmak üzere 2 hafta ama önlem amaçlı bir süre daha cık zaten hormonlardan mı ne bir isteksizlik var açıkçası
Ay bende çok isteksizdim ama 1 haftadır rüyalarıma giriyor resmen
Kuzu benim başta kanamali alan oldugundan yasaklamıştı sonra da bisey demedi yasak bitti diye. Bakalım yarin doktor kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır artik yasaklar kalkar bana fenalik geldi çünkü
Ahaha bitmiştir inşAllah yasagınız biz çiğnemek üzereyiz en son banada bitti ya da bitmedi demedi ama herşey yolundaydııı. Ordan bir cesaret aldım ama almamalıyım sanırım

Benim de hormonlardan dolyı isteksiklik var kaç kovala oynuyrz resmn
Ne güzel hormonlarınız var ya . Bana ne şimdi ne de kızımda gelmedi o hormonlar . Anca alkol alınca istek oluyor . O da artık 9 ay hamilelik ,2 sene de emzirme desen 3 yıl yok kaçan taraf bu aralar ben ölüyorum hep . Zaten kendi evimizde değiliz memleketteyiz o u da bahane ediyordum .yarın dönüyoruz evimize yandım valla

Siz daha çok yeni evlisiniz.
Biz 12 yıllık evliyiz. İlk bebegimiz de 10 yıl sonra oldu. Doya doya yaşadık evliligimizi. O yüzden şimdi mecburi beklemek o kadar zor olmuyor. Benim ilk hamilegimde rahim ağzı kısalığı oldu. O yüzden dikkat amaçlı yasak koyduk.
O yüzden sizi iyi anlıyorum. Allah kolaylık versin

aynı aynı alkolle moda giriyodum çocukta zaten şarap gecelerinin meyvesi oldu

Ay çok şükür enfeksiyonum yok, tahlil filan yapılmıştı. Ben zaten zayıf biriyim, azıcık yemek yesem karnım löp diye çıkar. Bir de bağırsaklarım sağ olsun bu aralar çok hareketli, herhalde ondan
İkinize de teşekkür ederim kızlar

Benim gittiğim hastanede 419 tl, eğer doktor kontrolüme denk gelmezse 300 küsür de muayene ücreti var

Bende de kalp carpintisi oluyor ama benimde yuksekti, 1 aydır ilac kullaniyorum.
Size kaç değeri ile ilaç verdi dr? Benim 5 haftada çok yüksekti 7de tekrar ölçtürdğm ilaçsız normal seviyeye inmiş 11de yine baktık normal devam ediyor ama üst sınıra yakın sayılır

kızlar ben de bir şey sorucam. 11+4 üm şu an. bu haftada ikili test olan oldu mu? Yapıyolar mıydı?
normalde yarın muayeneye gidicektim ama boşuna muayene ücreti vermesem mi direkt ikili teste mi gitsem diyorum..
Ben 11+5 te muayeneye gittim bu hafta bitmeden ikiliye git geç kalabilirsin ddi, yani tam zamanı gitmenin

Size kaç değeri ile ilaç verdi dr? Benim 5 haftada çok yüksekti 7de tekrar ölçtürdğm ilaçsız normal seviyeye inmiş 11de yine baktık normal devam ediyor ama üst sınıra yakın sayılır
Kuzum 2.9 çıkmıştı. Doktor hamilelikte 2.5 olmasını isteriz dedi. O yüzden en düşük dozdan ilaç kullanıyorum 1 ay oldu. Belki yarın kan veririm Kontrol eder bilemiyorum.

Geçti mi biraz bulantın Allah'tan soğuk sudan midem bulanmiyor çok şükür abdest alırken vallah sıkıntı yok da sadece o banyo yok mu o banyo sanki hep kokuo hiç girmek bile istemiyorum girdim mi ne yediysem çıkıyor..

Kuzum 2.9 çıkmıştı. Doktor hamilelikte 2.5 olmasını isteriz dedi. O yüzden en düşük dozdan ilaç kullanıyorum 1 ay oldu. Belki yarın kan veririm Kontrol eder bilemiyorum.
Ay benim 3,5 ama gerek yok dedi baya da sevilen tecrübeli bi dr, başkasına gitmek lazım o zaman içime dert olur bu benim

Aynen bende öyleyim tatlıyı seven ben bakmıyorum bile

Kızlar yaa bu verdikleri decavit vitaminini kullanamıyorum napıcam ben hap fobim var küçük ve orta olanları zar zor yutuyorum ama bunu asla yutamıyorum aşırı büyük ve uzun kafayı yicem ağzında döndürüp geri çıkarıyorum gitmiyor boğazımdan lanet şey ( ilk oğlumda da içememiştim kafayı yicem yaa bu çocukta çok sorunlar yaşıyorum sürekli kan değerlerimde hormonlarımda sorun var hep bi ilaç tedavisi inadıma mı oluyor anlamıyorum şimdide TSH değerim düşük çıktı diğer kan ve hormanlarımdada referans dışı çok değerim var bıktım yaa TSH'si düşük olanlar neler yapıyorsunuz ilk defa çıktı değerim düşük t3 ve T4 değerlerimede bakılacak

Selamlar Mart anneleri :) Cinsiyetler öğrenilmedimi yoksa tablonuzmu eksik. Bu ay öğrenmiş olmanız lazımdı diye biliyorum. Mart kız ayımı yoksa erkek ayımı acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…