Yaaa.. O zaman çoğunluğu kız benden söylemesinoo henüz kesinleşenn yokkk tahminler varrr tetikte bekliyorum olsa hemencik yazıcam
doktorlar daha garantici heralde erkeğe benziyor ama bir dahaki kontrolde emin olalım, %60 kız, kemik yapısına göre erkek gibi ama öteki ay bakalım gibi yorumlar var şu anYaaa.. O zaman çoğunluğu kız benden söylemesiÇünkü oğlanlar hemen görünüyor 2 oğlan anası olaraktan genelde bu ayda öğrenmiştim ben.
Bizimde kanama alanından dolayı yasaktı. Bu hafta sonu yasakların kalkmasını dört gözle bekleyen bı kocam var bakalım ins bizimde herşey yolundadırKuzu benim başta kanamali alan oldugundan yasaklamıştı sonra da bisey demedi yasak bitti diye. Bakalım yarin doktor kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır artik yasaklar kalkar bana fenalik geldi çünkü
Fingirdemekevet kesinlikle put gibi yatıyorum tövbe yarabbim asla istemiyorum zor geliyor halsizim zaten en son istediğim şey eşimle fingirdemeksürekli döne döne uyumak istiyorum
Bana da mutfak kokuyr :/Geçti mi biraz bulantın Allah'tan soğuk sudan midem bulanmiyor çok şükür abdest alırken vallah sıkıntı yok da sadece o banyo yok mu o banyo sanki hep kokuo hiç girmek bile istemiyorum girdim mi ne yediysem çıkıyor..
Kızımı 11 . haftada öğrenmiştim.Yaaa.. O zaman çoğunluğu kız benden söylemesiÇünkü oğlanlar hemen görünüyor 2 oğlan anası olaraktan genelde bu ayda öğrenmiştim ben.
aynı aynı alkolle moda giriyodum çocukta zaten şarap gecelerinin meyvesi oldu
şu an geneli 11 12 haftalık bu da tahminler için yeterli değil bence :) ben kızımı 5 aylıkken net öğrendim :) ama saklanmasalar bile şu haftalarda kesin sonuç çok zorYaaa.. O zaman çoğunluğu kız benden söylemesiÇünkü oğlanlar hemen görünüyor 2 oğlan anası olaraktan genelde bu ayda öğrenmiştim ben.
Benim %60 kızYaaa.. O zaman çoğunluğu kız benden söylemesiÇünkü oğlanlar hemen görünüyor 2 oğlan anası olaraktan genelde bu ayda öğrenmiştim ben.
Doğru ilaç kullanmadan düştü canım ama 3,5 değerine düştü yine senin doktorun önerdiği değerden yüksek o yüzden şeettimYok icinize dert olmasın. İlac kullanmadan düştü demistiniz yanlis mi okudum
decavit yanlış hatırlamıyorsam ortadan bölünmeye müsait bi hap. bana kızımda ilk verdiği multivitamin içinde balık yağı vardı ve dış katmanı sıvıydı üstü jelatin gibi değişik. aşırı büyüktü ben de senin gibi yutamıyorum asla. o hapı ortadan kesmek gibi bir hata yaptım ki sormayın. bütün balık yağları tezgaha aktı elim ayrı bıçak ayrı mutfak ayrı koktu kusacaktımKızlar yaa bu verdikleri decavit vitaminini kullanamıyorum napıcam ben hap fobim var küçük ve orta olanları zar zor yutuyorum ama bunu asla yutamıyorum aşırı büyük ve uzun kafayı yicem ağzında döndürüp geri çıkarıyorum gitmiyor boğazımdan lanet şey( ilk oğlumda da içememiştim kafayı yicem yaa bu çocukta çok sorunlar yaşıyorum sürekli kan değerlerimde hormonlarımda sorun var hep bi ilaç tedavisi inadıma mı oluyor anlamıyorum şimdide TSH değerim düşük çıktı diğer kan ve hormanlarımdada referans dışı çok değerim var bıktım yaa TSH'si düşük olanlar neler yapıyorsunuz ilk defa çıktı değerim düşük t3 ve T4 değerlerimede bakılacak
Hapları bölüp içmek iyi değilmiş diye biliyorum ben canım tavsiye etmiyorlarmışdecavit yanlış hatırlamıyorsam ortadan bölünmeye müsait bi hap. bana kızımda ilk verdiği multivitamin içinde balık yağı vardı ve dış katmanı sıvıydı üstü jelatin gibi değişik. aşırı büyüktü ben de senin gibi yutamıyorum asla. o hapı ortadan kesmek gibi bir hata yaptım ki sormayın. bütün balık yağları tezgaha aktı elim ayrı bıçak ayrı mutfak ayrı koktu kusacaktımyani hap buna müsaitse ortadan ikiye bölüp 2 seferde içebilirsin
O zaman bi sorun doktorunuza ama bilemiyorum ki yüksek olmasi bebegin gelisimi icin riskli diye okumuştum bende o yüzden doktor ilac verdi kullandim. Ama 1 ay oldu düştü mü düşmedi mi bilmiyorumDoğru ilaç kullanmadan düştü canım ama 3,5 değerine düştü yine senin doktorun önerdiği değerden yüksek o yüzden şeettim
Bende çok uygun fiyata yaptirdim, 55 tl gibi bir rakamaCnm bende gittiğim hastanede hemşire arkadaşa sordurdum 30 lira dedi şok oldum muayene ücreti 135 lira ödüyorum ama ikili test bu kadar ucuz olur mu ya yaptıranlar kaça yaptırdınız
Sanki bugun biraz daha iyi gibiyim. Kokular bendede heryer hersey kokuyo. Yeni koltuk.aldik yeni esya kokuyo diolar ama bana rutubet gibi geliyo giremiyorum odaya. Tez vakit hepimiz kurtulalim aminn..Geçti mi biraz bulantın Allah'tan soğuk sudan midem bulanmiyor çok şükür abdest alırken vallah sıkıntı yok da sadece o banyo yok mu o banyo sanki hep kokuo hiç girmek bile istemiyorum girdim mi ne yediysem çıkıyor..
Beni yazabilirsiniz erkek 2 haftadir erkek cikiyornoo henüz kesinleşenn yokkk tahminler varrr tetikte bekliyorum olsa hemencik yazıcam
Ben troid hastasiyim 1 normalde degerim ama 2 hafta once yuksek cikti ilacimi yukseltti dr. Ilk 3 ay 3 un altinda sinrasinda 4 un altinda tutmaliyiz dedi.Doğru ilaç kullanmadan düştü canım ama 3,5 değerine düştü yine senin doktorun önerdiği değerden yüksek o yüzden şeettim
Hayırlı olsun allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsınBeni yazabilirsiniz erkek 2 haftadir erkek cikiyor
Sizinki yüksek benimki düşük çıktı 0.31 falan 1 ayda böyle bir düşüş oldu anlamadım gitti bebekte gelişm ve zeka geriliği oluyormuş şimdi bende mi kullanıcam ilaç bıktım ilaçlardan yavruma yazık vallahiBen troid hastasiyim 1 normalde degerim ama 2 hafta once yuksek cikti ilacimi yukseltti dr. Ilk 3 ay 3 un altinda sinrasinda 4 un altinda tutmaliyiz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?