2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaaa.. O zaman çoğunluğu kız benden söylemesi Çünkü oğlanlar hemen görünüyor2 oğlan anası olaraktan genelde bu ayda öğrenmiştim ben.
doktorlar daha garantici heralde erkeğe benziyor ama bir dahaki kontrolde emin olalım, %60 kız, kemik yapısına göre erkek gibi ama öteki ay bakalım gibi yorumlar var şu an 2-3 kişi nifty yaptırdık bizimkiler de haftaya belli olur vaktinde gelirse

Kuzu benim başta kanamali alan oldugundan yasaklamıştı sonra da bisey demedi yasak bitti diye. Bakalım yarin doktor kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır artik yasaklar kalkar bana fenalik geldi çünkü
Bizimde kanama alanından dolayı yasaktı. Bu hafta sonu yasakların kalkmasını dört gözle bekleyen bı kocam var bakalım ins bizimde herşey yolundadır

Yaaa.. O zaman çoğunluğu kız benden söylemesi Çünkü oğlanlar hemen görünüyor2 oğlan anası olaraktan genelde bu ayda öğrenmiştim ben.
şu an geneli 11 12 haftalık bu da tahminler için yeterli değil bence :) ben kızımı 5 aylıkken net öğrendim :) ama saklanmasalar bile şu haftalarda kesin sonuç çok zor

decavit yanlış hatırlamıyorsam ortadan bölünmeye müsait bi hap. bana kızımda ilk verdiği multivitamin içinde balık yağı vardı ve dış katmanı sıvıydı üstü jelatin gibi değişik. aşırı büyüktü ben de senin gibi yutamıyorum asla. o hapı ortadan kesmek gibi bir hata yaptım ki sormayın. bütün balık yağları tezgaha aktı elim ayrı bıçak ayrı mutfak ayrı koktu kusacaktım yani hap buna müsaitse ortadan ikiye bölüp 2 seferde içebilirsin

Hapları bölüp içmek iyi değilmiş diye biliyorum ben canım tavsiye etmiyorlarmış

Doğru ilaç kullanmadan düştü canım ama 3,5 değerine düştü yine senin doktorun önerdiği değerden yüksek o yüzden şeettim
O zaman bi sorun doktorunuza ama bilemiyorum ki yüksek olmasi bebegin gelisimi icin riskli diye okumuştum bende o yüzden doktor ilac verdi kullandim. Ama 1 ay oldu düştü mü düşmedi mi bilmiyorum

B
Cnm bende gittiğim hastanede hemşire arkadaşa sordurdum 30 lira dedi şok oldum muayene ücreti 135 lira ödüyorum ama ikili test bu kadar ucuz olur mu ya yaptıranlar kaça yaptırdınız
Bende çok uygun fiyata yaptirdim, 55 tl gibi bir rakama

Sanki bugun biraz daha iyi gibiyim. Kokular bendede heryer hersey kokuyo. Yeni koltuk.aldik yeni esya kokuyo diolar ama bana rutubet gibi geliyo giremiyorum odaya. Tez vakit hepimiz kurtulalim aminn..

Doğru ilaç kullanmadan düştü canım ama 3,5 değerine düştü yine senin doktorun önerdiği değerden yüksek o yüzden şeettim
Ben troid hastasiyim 1 normalde degerim ama 2 hafta once yuksek cikti ilacimi yukseltti dr. Ilk 3 ay 3 un altinda sinrasinda 4 un altinda tutmaliyiz dedi.

Ben troid hastasiyim 1 normalde degerim ama 2 hafta once yuksek cikti ilacimi yukseltti dr. Ilk 3 ay 3 un altinda sinrasinda 4 un altinda tutmaliyiz dedi.
Sizinki yüksek benimki düşük çıktı 0.31 falan 1 ayda böyle bir düşüş oldu anlamadım gitti bebekte gelişm ve zeka geriliği oluyormuş şimdi bende mi kullanıcam ilaç bıktım ilaçlardan yavruma yazık vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…