2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok stres yapmayın bence. Sonuçta bebek bizim depolarımızdan ve kanımızdan besleniyor. Endişe etmeyin. İlk 3 ayda annede sıkıntılar çıkması çok normal. Vücut yeni bir oluşum içinde ve çok fazla efor sarfediyor. Bu yüzden de bağışıklık düşüp annede bazı değerlerin eksik çıkmasına sebep oluyor. Hepsi çözümü olan şeyler. Biraz kafanızı rahatlatmanız gerek.

Psikolojim bozuldu vallahi ilk oğlumda bir tane bile sorunla karşılaşmadığım için çok panik yaptım bunda

O zaman bi sorun doktorunuza ama bilemiyorum ki yüksek olmasi bebegin gelisimi icin riskli diye okumuştum bende o yüzden doktor ilac verdi kullandim. Ama 1 ay oldu düştü mü düşmedi mi bilmiyorum
İnşallah düşmüştür sizin ben de sorucam mutlaka teşekkürler yanıtınız için

Sanki bugun biraz daha iyi gibiyim. Kokular bendede heryer hersey kokuyo. Yeni koltuk.aldik yeni esya kokuyo diolar ama bana rutubet gibi geliyo giremiyorum odaya. Tez vakit hepimiz kurtulalim aminn..
Amin canim. Ben 9. haftaya kadar oyleydim. Ilk defa hayatimda oyle oldum otururken herseyden koku geliyordu sanki, hele mutfak igrenc kokuyordu sonra hamile olunca hersey gecti. Cayi cok icince carpinti yapiyor sadece kimse bilmiyor hamile oldugumu , sanki herkes anliyor gibi tereddut ediyorum

Ben troid hastasiyim 1 normalde degerim ama 2 hafta once yuksek cikti ilacimi yukseltti dr. Ilk 3 ay 3 un altinda sinrasinda 4 un altinda tutmaliyiz dedi.
Sonrası için 4ün altı diyorlarsa ilaçsız devam ettirirler ama çözene kadar 3ün üstünde gittik hayırlısı artık :/

Psikolojim bozuldu vallahi ilk oğlumda bir tane bile sorunla karşılaşmadığım için çok panik yaptım bunda
Ya nickinden de belli panik oldugun rahat ol, herseyi takinti yaparsan mutlaka bir yerlerde sıkınti cikar. Ben ilk kizimda hic vitamin kullanmadim. Cips , kola gibi seylerden uzak durdum sadce , hergun yumurta yiyordum. Cokda saglikli oldu

Cnm bende gittiğim hastanede hemşire arkadaşa sordurdum 30 lira dedi şok oldum muayene ücreti 135 lira ödüyorum ama ikili test bu kadar ucuz olur mu ya yaptıranlar kaça yaptırdınız
Bende 30 liraya yaptırdım. Muayeneye de 150 lira veriyorum.

Kahverengiler normal canım bende çok yorulduğum zaman oluyor

Aslinda tamamen bebege bağlı, bebek severse icinde duruyor sevmezse durmuyor, ben kucuk kizimda almistim benzer birsey joie serina 2 in 1 ana kucağı, pek sevmedi az bir zaman üstünde durdu pek kullanamadım, emin olamadığım için temiz 2.el almistim, kullanmayinca yine sattım

Her hamilelik farklı oluyormuş. Ben de ilk hamileliğim de çok sorun yasadigim için evde tedirgin bekliyorum heran birsey olacakmis gibi.
Ama doktorum her hamilelik farklı diyor

benim ilk gebeligimde veya hamilelikten önce hicbir tsh sıkıntım olmadı canim. hamile kalmadan bir ay önce de normaldi değerim. ama hamike kalınca 8. haftada bir baktik tsh 0,01den düşük. gebelik hormonu buna sebep oluyormus ve bu hormon 16-17. haftalarda azaldigi için tsh da yavas yavas normale dönüyormus. benim t3 ve t4 sınırın üstünde çıktı düşük doz ilac basladi endokrin uzmani. 2 hafta sonra kontrolum var

Kızlar çok özel olucak ama eşiyle cinsi münasebeti devam eden var mı ? Herhangi bir sorun yaşayan falan hemen hemen hepimiz 3. Ayımızdayız , doguma kadar kestiniz mi olayı
Biz kalp atışını duyduktan sonra devam ettik sorun yaşamıyoruz. Eskisi kadar sık degil tabii. O duzene donemedik :) Ama benim düşük tehlikem olmadı. Doktorlar da yasak demedi. O yuzden rahatiz

Arkadaşlar bugün 12haftadayim ense kimliği için gitmiştim.durus pozisyonundan dolayı bakamadi Dr perinatolojiye gönderdi sizde durumlar nasıldı?kullanılan cihazdan sanırsam hiç birşey anlamadım sadece kalp atışını duyabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…