2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sanki bugun biraz daha iyi gibiyim. Kokular bendede heryer hersey kokuyo. Yeni koltuk.aldik yeni esya kokuyo diolar ama bana rutubet gibi geliyo giremiyorum odaya. Tez vakit hepimiz kurtulalim ami

Bana da mutfak kokuyr :/
Çok şükür mutfakta sıkıntı yok ama banyonun kokusu gitmio yıkıyorum en güzel kokululari koydum yine aynı

Hamile kaldığımdan beri yumurta yiywmiyrm. Psikolojik olrak etraftan bazen koku geldiğini hissediyrm tavuklardan bile soğudum . birşeylerin sürekli kokması çok zor

Hamile kaldığımdan beri yumurta yiywmiyrm. Psikolojik olrak etraftan bazen koku geldiğini hissediyrm tavuklardan bile soğudum . birşeylerin sürekli kokması çok zor
Bana kokmuyor ama ilk hamileligimde cok yedikten sonra artik yiyemiyorum koku hassasiyeti gercekten kotu birseymis bir arkadas yeni evliyken esinden tiksinmis , baktikca midesi bulaniyormus cok sukur oyle olanimiz yok

Yaaa.. O zaman çoğunluğu kız benden söylemesi Çünkü oğlanlar hemen görünüyor2 oğlan anası olaraktan genelde bu ayda öğrenmiştim ben.
Çıkıntı var mı demişti, doktor bana öyle dedi ama kesin değilmiş
Var mı cinsiyet tahmini olan
Erkek diyorum ben de
Bana kokmuyor ama ilk hamileligimde cok yedikten sonra artik yiyemiyorum koku hassasiyeti gercekten kotu birseymis bir arkadas yeni evliyken esinden tiksinmis , baktikca midesi bulaniyormus cok sukur oyle olanimiz yok
Ben de eşime 1 metreden fazla yaklaşamıyorum, 12.hafta bitti 13 e girdim ama hiç azalmadı

Ben de eşime 1 metreden fazla yaklaşamıyorum, 12.hafta bitti 13 e girdim ama hiç azalmadı
Erkeklerde mi oluyor acaba oyle insallah gecer biran once . Arkadasim anlatiyordu , midesi bulaniyormus heran kuscak gibi olmaktansa kusup kurtulayim diyordum , esimin fotografini aliyordum baktikca kusuyordum sonra kaldiriyordum fotografi diyordu . Yasarken cok kotu ama dinleycince komik gelmisti

Ahahahahaha çok güldüm buna bi ara bende de vardı eşim bile fazlalık geliyodu koku sıcaklık gelemiyordum, sırtını dönüp uyur musun diyordum adama çok şükür kısa sürdü ama hala eskisi gibi değilim hormonlara veriyorum inşallah normale dönecek

Hay Allah razı olsun sende olmasan kimse yazmıcak arkadaşım benim de ilk defa başıma geldi korktum bide bugün başım deli gibi ağrıyor
Ne demek canım benimde başıma geldiği için anlıyorum seni ❤ o baş ağrısını şu zamana kadar 5 6 defa yaşadım ben en son dayanamayıp parol içtim hep

Cnm ben ilk oğlumda ilk 3 ay ölü gibiydim miğde bulamtısından eşimden tiskiniyodum bu da hic bi belirtim olmadı sükür cok az migde ezilmesi hissi dısında ama beli olmuyor suan eltim hamile cok rahatsız kızı olacak

Bana hic olmadi ya , anlatanlarin hepsi erkek annesiydi o yuzden bende oglu olanlarda oluyor sanmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…