Kiz erkek degilde , her hamilelikte gercekten farkli oluyor . Ucuncu hamileligim cok zordu . Yas ile alakali oldugunu dusunmuyordum 25 yasindaydim. Sayi cogaldikca galiba daha agir geciyor hamilelikler demistim. Simdi tam tersi , iyiyim yani . Ara ara halsizlik oluyor ,birde carpinti oluyorCnm ben ilk oğlumda ilk 3 ay ölü gibiydim miğde bulamtısından eşimden tiskiniyodum bu da hic bi belirtim olmadı sükür cok az migde ezilmesi hissi dısında ama beli olmuyor suan eltim hamile cok rahatsız kızı olacak
Insan arada atliyor kusura bakma canim. Cok konusuldu bu konu ama kimlerin oldu tam hatirlamiyorum. Daha oncede yazmistim , cok yurudugumde 2 kere basima gelmisti bir sıkınti olmamisti. 2 kerede iliski sonrasi kanama olmustu ona da normal demisti doktor. Cok fazla gelmedigi sürece sıkınti olmaz demistiHay Allah razı olsun sende olmasan kimse yazmıcak arkadaşımbenim de ilk defa başıma geldi korktum bide bugün başım deli gibi ağrıyor
Pazartesi kontrol var kan tahlillerini göstericem yüksek ihtimal t3 T4 de bakıp ona göre ilaç başlatıcaklardır endokrine mi yönlendiriyor yoksa dahiliyeye mi acaba ?benim ilk gebeligimde veya hamilelikten önce hicbir tsh sıkıntım olmadı canim. hamile kalmadan bir ay önce de normaldi değerim. ama hamike kalınca 8. haftada bir baktik tsh 0,01den düşük. gebelik hormonu buna sebep oluyormus ve bu hormon 16-17. haftalarda azaldigi için tsh da yavas yavas normale dönüyormus. benim t3 ve t4 sınırın üstünde çıktı düşük doz ilac basladi endokrin uzmani. 2 hafta sonra kontrolum var
Ben sabahları oluyor genelde gece kalkıp su içmediğim için sanırım su içip labobaya gidince rahatlıyorumKızlar aranizda sağ böbrek ağrısı yaşayan varmı?
kadin doğum doktorum endokrine git dedi ama endokrine gitmek icin once dahiliyeye gittim onlar sevk verdi hemen öylece endokrine gittim. t3 t4 normal ise ilaç baslamazlar takip edelim derler.Pazartesi kontrol var kan tahlillerini göstericem yüksek ihtimal t3 T4 de bakıp ona göre ilaç başlatıcaklardır endokrine mi yönlendiriyor yoksa dahiliyeye mi acaba ?
Ts 3 t4 azcık yüksek ama referansı aşmammış.kadin doğum doktorum endokrine git dedi ama endokrine gitmek icin once dahiliyeye gittim onlar sevk verdi hemen öylece endokrine gittim. t3 t4 normal ise ilaç baslamazlar takip edelim derler.
İnsanın içi kıpır kıpır oluyr <3Ayy demin gobusumden bisi kaydı, kayarken de değdi sanki çok değişik bir histi yaabiliyorum hissedemeyecegimi ama işte o duygu bile neler hissettirdiii. Gidem de agliyam azicik
Valla kızımda olmamıştı canım ama bu miniğime de kız dedi doktor bu sefer olduBana hic olmadi ya , anlatanlarin hepsi erkek annesiydi o yuzden bende oglu olanlarda oluyor sanmistim
Ben ilkinde tavuktan tiksinmistim elime bile alamiyordumHamile kaldığımdan beri yumurta yiywmiyrm. Psikolojik olrak etraftan bazen koku geldiğini hissediyrmtavuklardan bile soğudum . birşeylerin sürekli kokması çok zor
Özel dimi canım orası muayene ücretleri falan nasılCanım ben liv hospital a gidiyorum. Doğum da orda olucak inşallah
Nasıl yok varrr malesefBana kokmuyor ama ilk hamileligimde cok yedikten sonra artik yiyemiyorumkoku hassasiyeti gercekten kotu birseymis bir arkadas yeni evliyken esinden tiksinmis , baktikca midesi bulaniyormus cok sukur oyle olanimiz yok
Ben Ozgur Deren e gidiyorum cinnahta muayenehanesi var. Onun anlasmali oldugu bir hastanede olur dogum daha cok var diye konusmadik o kısmı.Ankara'da olanlar nerede doğum yapmayı düşünüyorsunuz canlar
Anladım umarım onlar iyi çıkarkadin doğum doktorum endokrine git dedi ama endokrine gitmek icin once dahiliyeye gittim onlar sevk verdi hemen öylece endokrine gittim. t3 t4 normal ise ilaç baslamazlar takip edelim derler.
Evet canım özel. Ama benim doğum sigortam var o nedenle 15 tl katılım payı ödüyorum sadece. Sigorta olmasa sırf muayene 550₺ galibaÖzel dimi canım orası muayene ücretleri falan nasıl
Tiroid stimulan hormon beyinden salgılanan “tiroid hormonu üret” komutudur. Yani tiroid hormonu zaten fazla ise, beyin üret demeyecektir. Bu nedenle tsh düşük olur.Hormon düşük olunca fazla çalışıyor anlamına mı geliyor kafam karıştı
Evet evet kesinlikle , her hamilelik farkli oluyor. Tatlisi , ekşisi , karninin sekliValla kızımda olmamıştı canım ama bu miniğime de kız dedi doktor bu sefer olduzaten ilkiyle 2. Arasında dağlar kadar fark var hamileliğimin . Demek ki cinsiyete değil o anki vücudun durumuna bakıyo
Yaa sende miNasıl yok varrr malesefeşimin teni nasıl kötü kokuyor bana kızımında öyle malesef çok zor çok banyo yapsalarda şampuan kötü kokuyor
Bilgi için sağolasın cnm.Tsh değeri düşük olanlarda zeka geriliği korkusu olmasın arkadaşlar. Sizin zaten tiroid hormonunuz fazla üretiliyor.
Tsh yüksek ise gelişim geriliğinden endişe edilir çünkü bu tiroid hormonu yetmiyor demektir. T4 hormonu takviyesi verilerek tsh düşürülür.
O kayma hissi bende de olmuştu ama herkes cok erken diyor. Bence hissediyoruzAyy demin gobusumden bisi kaydı, kayarken de değdi sanki çok değişik bir histi yaabiliyorum hissedemeyecegimi ama işte o duygu bile neler hissettirdiii. Gidem de agliyam azicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?