2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kiz erkek degilde , her hamilelikte gercekten farkli oluyor . Ucuncu hamileligim cok zordu . Yas ile alakali oldugunu dusunmuyordum 25 yasindaydim. Sayi cogaldikca galiba daha agir geciyor hamilelikler demistim. Simdi tam tersi , iyiyim yani . Ara ara halsizlik oluyor ,birde carpinti oluyor demekki esinden tiksinen de bayagi oluyormus

Hay Allah razı olsun sende olmasan kimse yazmıcak arkadaşım benim de ilk defa başıma geldi korktum bide bugün başım deli gibi ağrıyor
Insan arada atliyor kusura bakma canim. Cok konusuldu bu konu ama kimlerin oldu tam hatirlamiyorum. Daha oncede yazmistim , cok yurudugumde 2 kere basima gelmisti bir sıkınti olmamisti. 2 kerede iliski sonrasi kanama olmustu ona da normal demisti doktor. Cok fazla gelmedigi sürece sıkınti olmaz demisti

Pazartesi kontrol var kan tahlillerini göstericem yüksek ihtimal t3 T4 de bakıp ona göre ilaç başlatıcaklardır endokrine mi yönlendiriyor yoksa dahiliyeye mi acaba ?

Pazartesi kontrol var kan tahlillerini göstericem yüksek ihtimal t3 T4 de bakıp ona göre ilaç başlatıcaklardır endokrine mi yönlendiriyor yoksa dahiliyeye mi acaba ?
kadin doğum doktorum endokrine git dedi ama endokrine gitmek icin once dahiliyeye gittim onlar sevk verdi hemen öylece endokrine gittim. t3 t4 normal ise ilaç baslamazlar takip edelim derler.

kadin doğum doktorum endokrine git dedi ama endokrine gitmek icin once dahiliyeye gittim onlar sevk verdi hemen öylece endokrine gittim. t3 t4 normal ise ilaç baslamazlar takip edelim derler.
Ts 3 t4 azcık yüksek ama referansı aşmammış.
tsh bitik bende randevu aldım ne diyecek merak ediyrm

Bana hic olmadi ya , anlatanlarin hepsi erkek annesiydi o yuzden bende oglu olanlarda oluyor sanmistim
Valla kızımda olmamıştı canım ama bu miniğime de kız dedi doktor bu sefer oldu zaten ilkiyle 2. Arasında dağlar kadar fark var hamileliğimin . Demek ki cinsiyete değil o anki vücudun durumuna bakıyo

Hamile kaldığımdan beri yumurta yiywmiyrm. Psikolojik olrak etraftan bazen koku geldiğini hissediyrm tavuklardan bile soğudum . birşeylerin sürekli kokması çok zor
Ben ilkinde tavuktan tiksinmistim elime bile alamiyordum gerçekten çok zor bu koku hassasiyeti
Canım ben liv hospital a gidiyorum. Doğum da orda olucak inşallah
Özel dimi canım orası muayene ücretleri falan nasıl
Bana kokmuyor ama ilk hamileligimde cok yedikten sonra artik yiyemiyorum koku hassasiyeti gercekten kotu birseymis bir arkadas yeni evliyken esinden tiksinmis , baktikca midesi bulaniyormus cok sukur oyle olanimiz yok
Nasıl yok varrr malesef eşimin teni nasıl kötü kokuyor bana kızımında öyle malesef çok zor çok banyo yapsalarda şampuan kötü kokuyor

Valla kızımda olmamıştı canım ama bu miniğime de kız dedi doktor bu sefer oldu zaten ilkiyle 2. Arasında dağlar kadar fark var hamileliğimin . Demek ki cinsiyete değil o anki vücudun durumuna bakıyo
Evet evet kesinlikle , her hamilelik farkli oluyor. Tatlisi , ekşisi , karninin sekli

Kızlar ikili test için özelde kaç lira ödediniz acaba? Çok mu istiyorlar devlette yaptırmak daha mı mantıklı. Hoş devlete de yer bulamıyorum ama

Tsh değeri düşük olanlarda zeka geriliği korkusu olmasın arkadaşlar. Sizin zaten tiroid hormonunuz fazla üretiliyor.
Tsh yüksek ise gelişim geriliğinden endişe edilir çünkü bu tiroid hormonu yetmiyor demektir. T4 hormonu takviyesi verilerek tsh düşürülür.

Bilgi için sağolasın cnm. hamilelikte biraz düşüyrmuş zaten ama bnm ki baya düşük dr gidip önümüzdeki ay tekrar baktırcgm inşllh kan verip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…