2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar ikili test için özelde kaç lira ödediniz acaba? Çok mu istiyorlar devlette yaptırmak daha mı mantıklı. Hoş devlete de yer bulamıyorum ama
Benim yaptırmama daha var ama sorduğumda indirimli fiyatı 419 tlydi. Kontrol taramasına denk gelmezse ekstra muayene ücreti de ödüyorsun

Kusacak kadarda değil canım ama yanyana yatamıyorum bunalıyorum.
Kusmıyım diye akşamdan beri 4 tane prilam içtim. Kusunca kasıklarım geriliyor ve alttan kanama oluyor.

Kusacak kadarda değil canım ama yanyana yatamıyorum bunalıyorum.
Kusmıyım diye akşamdan beri 4 tane prilam içtim. Kusunca kasıklarım geriliyor ve alttan kanama oluyor.
Kusmak cok zor gercekten. Benim diger hamilelikte kusarken yüzümde minik minik kanlar toplaniyordu. Zorlanmaktan oluyordu. Insallah gecer butun hassasiyetlerimiz . Karnim cok şişmeye basladi , sizinde oyle mi ? Midemde şiş karnimdan ziyade hamilelikten degil sanki

Benim yaptırmama daha var ama sorduğumda indirimli fiyatı 419 tlydi. Kontrol taramasına denk gelmezse ekstra muayene ücreti de ödüyorsun
Gerçekten fiyatlar aşırı artmış
4 sene önce oğlumda 45 TL ye yaptırmıştım şaka gibi

Muayneden cıkınca yaz bize günümüz aynı net birsey söyliycekmi bakalım cinsiyette

Herkese günaydın. Bugun benimde saat birde ikili testim var. Heyecandan gece bı uyandım üç saat uykuya gecemedim. Sabahtan erkenden uyandım. D doakolik hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin ins. Tüm kontrol ve cinsiyet öğrenme durumu olan arkadaşlarin güzel haberler alması ümidiyle

Kızlar çok şükür ikili test sonucum iyi çıktı. Ancak kan değerlerim 3 ayda düşmüş. Doktorum bunun için feramat verdi. Birde 3 aydır ocean mummy kullanıyorum ona devam et dedi. 3 aydan sonra folik asit kullanımına devam edecek misiniz? Bildiğim kadarıyla fazlası hiperaktiviteye yol açıyor ama doktorum yine de devam et diyo.

Benim de öyle canım. Bi gün aaa karnım çıkmış diyorum bi bakıyorum inmiş midem de şiş. İkisi karışıyo bazen. Ama artık yavaş yavaş şişmemiz normal. Kızımda 5 aylıkken çıkmıştı karnım , 2.lerde daha erken çıkarmış

Güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar Tabiiii kesinleşen cinsiyet de fena olmaz

Kızlar ilk hareketleri ne zmn hissedebiliyorduk ilk gebelikte 20den sonrada birinciden sonra erken hissediliyordu en erken hissedenler kaçta hissetmeye başladı ben iki gündür değişik minimal uçuşmalar hissediyorum sanki ama en az iki hafta sonra olması gerekiyor bunuda biliyorum

Kızlar cinsiyet listesine bir adette oğlus benden gelmesin mi Z zahrada kuzum eklersin. En başından beri erkek hissettim ve bugun erkek dedi doktorumuz. %80 diyelim yine de dedi. Tam 12.haftadayız. uyuyordu minik oğluşum biraz salladık uyandırdık cinsiyetini görebilmek ve ölçümleri yapabilmek için. İkili test içinde kan verdim 1 hafta 10 güne çıkar dedi doktorum. Bir sonraki kontrol 16. Haftada yani 1 ay sonra fotoğraflarımızı da ekledim

Birde kalan 10-15 tane diofol folik asitimi icmeye devam edicem. Daha sonrasinda omega 3 verdi ona baslicam

Eklentiler

• IMG_20210828_094030.webp
    19 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_20210828_094024.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 135
B

Hayırlı olsun canımkendı bebegımın cınsıyetımı öğrenmiŞ kadar heyecanlandımsağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…