Benim yaptırmama daha var ama sorduğumda indirimli fiyatı 419 tlydi. Kontrol taramasına denk gelmezse ekstra muayene ücreti de ödüyorsunKızlar ikili test için özelde kaç lira ödediniz acaba? Çok mu istiyorlar devlette yaptırmak daha mı mantıklı. Hoş devlete de yer bulamıyorum ama
Evet o çok kötü oldu malesef tez zamanda geçer inşallahYaa sende mivarmis olan arkadaslarda yazdi cok zor hemen gecer insallah . Kizinin kokmadi kötü olmus
Kusacak kadarda değil canım ama yanyana yatamıyorum bunalıyorum.Erkeklerde mi oluyor acaba oyleinsallah gecer biran once . Arkadasim anlatiyordu , midesi bulaniyormus heran kuscak gibi olmaktansa kusup kurtulayim diyordum , esimin fotografini aliyordum baktikca kusuyordum sonra kaldiriyordum fotografi diyordu . Yasarken cok kotu ama dinleycince komik gelmisti
Kusmak cok zor gercekten. Benim diger hamilelikte kusarken yüzümde minik minik kanlar toplaniyordu. Zorlanmaktan oluyordu. Insallah gecer butun hassasiyetlerimiz . Karnim cok şişmeye basladi , sizinde oyle mi ? Midemde şiş karnimdan ziyadeKusacak kadarda değil canım ama yanyana yatamıyorum bunalıyorum.
Kusmıyım diye akşamdan beri 4 tane prilam içtim. Kusunca kasıklarım geriliyor ve alttan kanama oluyor.
Gerçekten fiyatlar aşırı artmışBenim yaptırmama daha var ama sorduğumda indirimli fiyatı 419 tlydi. Kontrol taramasına denk gelmezse ekstra muayene ücreti de ödüyorsun
Ben üniversite de yaptırdım canım sadece muane ücreti ödedim 185 liraKızlar ikili test için özelde kaç lira ödediniz acaba? Çok mu istiyorlar devlette yaptırmak daha mı mantıklı. Hoş devlete de yer bulamıyorum ama
Bende bi fiyat alayım hastaneden bakalım ne olacak sonuçBen üniversite de yaptırdım canım sadece muane ücreti ödedim 185 lira
Muayneden cıkınca yaz bize günümüz aynı net birsey söyliycekmi bakalım cinsiyetteKızlarcımmm herkese günaydın. Bugün kontrol günü 8.30 da randevumuz var. Benim minik kelebeğim cinsiyetini gösterirse hem ona bakicaz hem de ikili test yaptiricaz. Herşeyden önce sağlıklı olması önemli tabi
Yazarım tabi kuzum çok heyecanliyimMuayneden cıkınca yaz bize günümüz aynı net birsey söyliycekmi bakalım cinsiyette
Bende heycanlandım güzel haberlerle gel canım ❤Yazarım tabi kuzum çok heyecanliyim
Benim de öyle canım. Bi gün aaa karnım çıkmış diyorum bi bakıyorum inmişKusmak cok zor gercekten. Benim diger hamilelikte kusarken yüzümde minik minik kanlar toplaniyordu. Zorlanmaktan oluyordu. Insallah gecer butun hassasiyetlerimiz . Karnim cok şişmeye basladi , sizinde oyle mi ? Midemde şiş karnimdan ziyadehamilelikten degil sanki
Kızlarcımmm herkese günaydın. Bugün kontrol günü 8.30 da randevumuz var. Benim minik kelebeğim cinsiyetini gösterirse hem ona bakicaz hem de ikili test yaptiricaz. Herşeyden önce sağlıklı olması önemli tabi
Güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar
BKızlar cinsiyet listesine bir adette oğlus benden gelmesin miZ zahrada kuzum eklersin. En başından beri erkek hissettim ve bugun erkek dedi doktorumuz. %80 diyelim yine de dedi. Tam 12.haftadayız. uyuyordu minik oğluşum biraz salladık uyandırdık cinsiyetini görebilmek ve ölçümleri yapabilmek için. İkili test içinde kan verdim 1 hafta 10 güne çıkar dedi doktorum. Bir sonraki kontrol 16. Haftada yani 1 ay sonra fotoğraflarımızı da ekledim
Birde kalan 10-15 tane diofol folik asitimi icmeye devam edicem. Daha sonrasinda omega 3 verdi ona baslicam
Kızlar cinsiyet listesine bir adette oğlus benden gelmesin miZ zahrada kuzum eklersin. En başından beri erkek hissettim ve bugun erkek dedi doktorumuz. %80 diyelim yine de dedi. Tam 12.haftadayız. uyuyordu minik oğluşum biraz salladık uyandırdık cinsiyetini görebilmek ve ölçümleri yapabilmek için. İkili test içinde kan verdim 1 hafta 10 güne çıkar dedi doktorum. Bir sonraki kontrol 16. Haftada yani 1 ay sonra fotoğraflarımızı da ekledim
Birde kalan 10-15 tane diofol folik asitimi icmeye devam edicem. Daha sonrasinda omega 3 verdi ona baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?