- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
hayirli olsun oğlanlar anaya çok düşkün olur :) omega3 ne verdiKızlar cinsiyet listesine bir adette oğlus benden gelmesin miZ zahrada kuzum eklersin. En başından beri erkek hissettim ve bugun erkek dedi doktorumuz. %80 diyelim yine de dedi. Tam 12.haftadayız. uyuyordu minik oğluşum biraz salladık uyandırdık cinsiyetini görebilmek ve ölçümleri yapabilmek için. İkili test içinde kan verdim 1 hafta 10 güne çıkar dedi doktorum. Bir sonraki kontrol 16. Haftada yani 1 ay sonra fotoğraflarımızı da ekledim
Birde kalan 10-15 tane diofol folik asitimi icmeye devam edicem. Daha sonrasinda omega 3 verdi ona baslicam
Yaaaa yerim ben onuuuKızlar cinsiyet listesine bir adette oğlus benden gelmesin miZ zahrada kuzum eklersin. En başından beri erkek hissettim ve bugun erkek dedi doktorumuz. %80 diyelim yine de dedi. Tam 12.haftadayız. uyuyordu minik oğluşum biraz salladık uyandırdık cinsiyetini görebilmek ve ölçümleri yapabilmek için. İkili test içinde kan verdim 1 hafta 10 güne çıkar dedi doktorum. Bir sonraki kontrol 16. Haftada yani 1 ay sonra fotoğraflarımızı da ekledim
Birde kalan 10-15 tane diofol folik asitimi icmeye devam edicem. Daha sonrasinda omega 3 verdi ona baslicam
Oyy maşallah canım ya.bi maşallahızi alirim kizlar benim karnim böylelakin ikinci gebelik ve ikiz. ilk bebemde böyle değildi
Maşallah canımbi maşallahızi alirim kizlar benim karnim böylelakin ikinci gebelik ve ikiz. ilk bebemde böyle değildi
Hayırlı olsunKızlar cinsiyet listesine bir adette oğlus benden gelmesin miZ zahrada kuzum eklersin. En başından beri erkek hissettim ve bugun erkek dedi doktorumuz. %80 diyelim yine de dedi. Tam 12.haftadayız. uyuyordu minik oğluşum biraz salladık uyandırdık cinsiyetini görebilmek ve ölçümleri yapabilmek için. İkili test içinde kan verdim 1 hafta 10 güne çıkar dedi doktorum. Bir sonraki kontrol 16. Haftada yani 1 ay sonra fotoğraflarımızı da ekledim
Oceon mummy'yi tavsiye eder misin canım ben decavit içemediğim için bu multivitamini almayı düşünüyorum daKızlar çok şükür ikili test sonucum iyi çıktı. Ancak kan değerlerim 3 ayda düşmüş. Doktorum bunun için feramat verdi. Birde 3 aydır ocean mummy kullanıyorum ona devam et dedi. 3 aydan sonra folik asit kullanımına devam edecek misiniz? Bildiğim kadarıyla fazlası hiperaktiviteye yol açıyor ama doktorum yine de devam et diyo.
bende sabah baktım aynada karnım baya belirgin daha çok erken değil mi diye düşünmüştüm ama şimdi sizin karnınızı görünce normal olduğunu fark ettimbi maşallahızi alirim kizlar benim karnim böylelakin ikinci gebelik ve ikiz. ilk bebemde böyle değildi
Yaaa maşallah ne kadar net belli oluyor kuuzumKızlar cinsiyet listesine bir adette oğlus benden gelmesin miZ zahrada kuzum eklersin. En başından beri erkek hissettim ve bugun erkek dedi doktorumuz. %80 diyelim yine de dedi. Tam 12.haftadayız. uyuyordu minik oğluşum biraz salladık uyandırdık cinsiyetini görebilmek ve ölçümleri yapabilmek için. İkili test içinde kan verdim 1 hafta 10 güne çıkar dedi doktorum. Bir sonraki kontrol 16. Haftada yani 1 ay sonra fotoğraflarımızı da ekledim
evet bir aydir hamile pantolonu giyiyorum ben evdeki taytimi da öyle aldim. son aylara doğru onlar da olmayacak bize. o günlere gelelim de basma etekle dolaşalım olsunbende sabah baktım aynada karnım baya belirgin daha çok erken değil mi diye düşünmüştüm ama şimdi sizin karnınızı görünce normal olduğunu fark ettimbu ikizlerle son aylara doğru göbeklerimiz ağzımıza girecek belli
Maşallahh çok güzel görünüyorsunuzbi maşallahızi alirim kizlar benim karnim böylelakin ikinci gebelik ve ikiz. ilk bebemde böyle değildi
bende yarın çıkıp yarın hamile pantolonu ve taytı alayım diye düşünüyorum. evde ki hiçbirşeyim olmuyor elbise ile idare ediyorum. dediğiniz gibi o günleri görelimde illaki buluruz giyinecek birşeyler.evet bir aydir hamile pantolonu giyiyorum ben evdeki taytimi da öyle aldim. son aylara doğru onlar da olmayacak bize. o günlere gelelim de basma etekle dolaşalım olsun
teşekkür ederim ama öyle şartlamayin kendinizi. ben de keşke 5-10 kilo daha fazla olsaydım diyorum belki bebegin beslenecegi depom daha cok olurdu. herkesin hamieligi güzel geçer insallahMaşallahh çok güzel görünüyorsunuzkeşke bende zayıf hamile kalsaydım diyorum sizleri görünce 2 yıl tedavi sürecinde saçma sapan gerginler yemekler yüzünden şuan gereksiz bir kilo var üzerimde ve daha da alırsam çok zor bi hamilelik olacak benim için
lcwda taytlar uygun düşünürsen çok da aramamış olursun. biri bacaklarini acti kız dedi doktor öbürünü yandan tahmin etti bu da kız gibi tahminlerimde pek yanilmam ama yine de 16. hafta teyit edelim dedi. hayırlısı kiz olmalarini cok isterim belki oglana göre daha az aglarlar. oglum 2 sene araliksiz agladi da travma olmus bendebende yarın çıkıp yarın hamile pantolonu ve taytı alayım diye düşünüyorum. evde ki hiçbirşeyim olmuyor elbise ile idare ediyorum. dediğiniz gibi o günleri görelimde illaki buluruz giyinecek birşeyler.sizin cinsiyetler belli oldu mu ?
Maşallah canımKızlar cinsiyet listesine bir adette oğlus benden gelmesin miZ zahrada kuzum eklersin. En başından beri erkek hissettim ve bugun erkek dedi doktorumuz. %80 diyelim yine de dedi. Tam 12.haftadayız. uyuyordu minik oğluşum biraz salladık uyandırdık cinsiyetini görebilmek ve ölçümleri yapabilmek için. İkili test içinde kan verdim 1 hafta 10 güne çıkar dedi doktorum. Bir sonraki kontrol 16. Haftada yani 1 ay sonra fotoğraflarımızı da ekledim
bir arkadaşımda lcw bak hem çeşit çok hem uygun dedi oradan bakacağım bende. ayyy iki kız çok güzel olur bence sizin ev marttan sonra üç çocukla baya şenlikli olacak desenelcwda taytlar uygun düşünürsen çok da aramamış olursun. biri bacaklarini acti kız dedi doktor öbürünü yandan tahmin etti bu da kız gibi tahminlerimde pek yanilmam ama yine de 16. hafta teyit edelim dedi. hayırlısı kiz olmalarini cok isterim belki oglana göre daha az aglarlar. oglum 2 sene araliksiz agladi da travma olmus bende
İnşallah en kısa zaman da rahatsızlıkların geçer sağlıkla hamileliğin ilerler arkadaşımGünaydın kızlar, bn de 5. Haftadan beri kanamali gebelik geçiriyordum son günlerde durmuştu iyiydim ama dün yeni bir kanama alani oluşmuş akıntım kırmızıya döndü muayene olduk bebiş iyiydi çok şükür. Tüp bebek olunca ve bu 3. Denemem o yüzden çok korkuyorum bana da dua eder misinizHaftaya için de rapor verecek doktorum okula gitme dedi. En çok korktuğum şey ikili test şimdiden stres oluyorum
Ya bunlar 6 7 santimlik boylarıyla bu minnoş pozları nasıl verirler aklım almıyorrrrrrKızlar cinsiyet listesine bir adette oğlus benden gelmesin miZ zahrada kuzum eklersin. En başından beri erkek hissettim ve bugun erkek dedi doktorumuz. %80 diyelim yine de dedi. Tam 12.haftadayız. uyuyordu minik oğluşum biraz salladık uyandırdık cinsiyetini görebilmek ve ölçümleri yapabilmek için. İkili test içinde kan verdim 1 hafta 10 güne çıkar dedi doktorum. Bir sonraki kontrol 16. Haftada yani 1 ay sonra fotoğraflarımızı da ekledim
Yaaaa maşallahhhh kuzuya yaa allahım o ayakları yerim yaa gözümü açtım bu fotoylaa günüm güzel geçecek kesiiin tablomuz da şenlenmeye başlıyoo ooh bu ay erkek ayı heraldeeKızlar cinsiyet listesine bir adette oğlus benden gelmesin miZ zahrada kuzum eklersin. En başından beri erkek hissettim ve bugun erkek dedi doktorumuz. %80 diyelim yine de dedi. Tam 12.haftadayız. uyuyordu minik oğluşum biraz salladık uyandırdık cinsiyetini görebilmek ve ölçümleri yapabilmek için. İkili test içinde kan verdim 1 hafta 10 güne çıkar dedi doktorum. Bir sonraki kontrol 16. Haftada yani 1 ay sonra fotoğraflarımızı da ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?