2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
hayirli olsun oğlanlar anaya çok düşkün olur :) omega3 ne verdi

Yaaaa yerim ben onuuu ayaklara bakkk dayamış bi de hayırlı olsun kuzum sağlıkla al kucağına

Hayırlı olsun bizim de günümüz ayni. Ben de hep erkek hissettim bakalım haftaya bugün benim kontrolüm.

Oceon mummy'yi tavsiye eder misin canım ben decavit içemediğim için bu multivitamini almayı düşünüyorum da

bi maşallahızi alirim kizlar benim karnim böyle lakin ikinci gebelik ve ikiz. ilk bebemde böyle değildi
bende sabah baktım aynada karnım baya belirgin daha çok erken değil mi diye düşünmüştüm ama şimdi sizin karnınızı görünce normal olduğunu fark ettim bu ikizlerle son aylara doğru göbeklerimiz ağzımıza girecek belli

Yaaa maşallah ne kadar net belli oluyor kuuzum bana da %90 dedi erkek diye ama ben çok erken öğrendim diye az daha bekleyeyim diyorum

evet bir aydir hamile pantolonu giyiyorum ben evdeki taytimi da öyle aldim. son aylara doğru onlar da olmayacak bize. o günlere gelelim de basma etekle dolaşalım olsun

bi maşallahızi alirim kizlar benim karnim böyle lakin ikinci gebelik ve ikiz. ilk bebemde böyle değildi
Maşallahh çok güzel görünüyorsunuz keşke bende zayıf hamile kalsaydım diyorum sizleri görünce 2 yıl tedavi sürecinde saçma sapan gerginler yemekler yüzünden şuan gereksiz bir kilo var üzerimde ve daha da alırsam çok zor bi hamilelik olacak benim için

evet bir aydir hamile pantolonu giyiyorum ben evdeki taytimi da öyle aldim. son aylara doğru onlar da olmayacak bize. o günlere gelelim de basma etekle dolaşalım olsun
bende yarın çıkıp yarın hamile pantolonu ve taytı alayım diye düşünüyorum. evde ki hiçbirşeyim olmuyor elbise ile idare ediyorum. dediğiniz gibi o günleri görelimde illaki buluruz giyinecek birşeyler.sizin cinsiyetler belli oldu mu ?

teşekkür ederim ama öyle şartlamayin kendinizi. ben de keşke 5-10 kilo daha fazla olsaydım diyorum belki bebegin beslenecegi depom daha cok olurdu. herkesin hamieligi güzel geçer insallah

lcwda taytlar uygun düşünürsen çok da aramamış olursun. biri bacaklarini acti kız dedi doktor öbürünü yandan tahmin etti bu da kız gibi tahminlerimde pek yanilmam ama yine de 16. hafta teyit edelim dedi. hayırlısı kiz olmalarini cok isterim belki oglana göre daha az aglarlar. oglum 2 sene araliksiz agladi da travma olmus bende

Maşallah canım senin ramiz teoreminde ne çıkmıştı, bir de belirtilerin neydi? Allah tamamına erdirsin

bir arkadaşımda lcw bak hem çeşit çok hem uygun dedi oradan bakacağım bende. ayyy iki kız çok güzel olur bence sizin ev marttan sonra üç çocukla baya şenlikli olacak desene

Günaydın kızlar, bn de 5. Haftadan beri kanamali gebelik geçiriyordum son günlerde durmuştu iyiydim ama dün yeni bir kanama alani oluşmuş akıntım kırmızıya döndü muayene olduk bebiş iyiydi çok şükür. Tüp bebek olunca ve bu 3. Denemem o yüzden çok korkuyorum bana da dua eder misiniz Haftaya için de rapor verecek doktorum okula gitme dedi. En çok korktuğum şey ikili test şimdiden stres oluyorum

İnşallah en kısa zaman da rahatsızlıkların geçer sağlıkla hamileliğin ilerler arkadaşım benim de 3 aşılama ile seni çok iyi anlıyorum ama güzel olacak herşey inşaallah

Ya bunlar 6 7 santimlik boylarıyla bu minnoş pozları nasıl verirler aklım almıyorrrrrr yüzünü kapatan ellerini yesinler maşallah, sağlıkla kavuşursun inşallah oğluşunaaa hayırlı olsun canım

Yaaaa maşallahhhh kuzuya yaa allahım o ayakları yerim yaa gözümü açtım bu fotoylaa günüm güzel geçecek kesiiin tablomuz da şenlenmeye başlıyoo ooh bu ay erkek ayı heraldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…