Eğer bulantınız yoksa çok rahat içebilirsiniz ben bulantılarıma rağmen aksatmadan içtim hafif bir kokusu var balık yağı gibi ama memnunumOceon mummy'yi tavsiye eder misin canım ben decavit içemediğim için bu multivitamini almayı düşünüyorum da
canım bende 3. tüp bebek denemesi sonucu hamile kalan birisi olarak çok iyi anlıyorum seni inşallah bebeğine hiçbir şey olmayacak sağlıkla kucağına aldığın günleri göreceğiz. iki hafta önce benimde küçük bir kanama alanım olmuştu bir hafta istirahat ettim çok şükür durdu. sende alabildiğin kadar rapor al bol bol dinlenGünaydın kızlar, bn de 5. Haftadan beri kanamali gebelik geçiriyordum son günlerde durmuştu iyiydim ama dün yeni bir kanama alani oluşmuş akıntım kırmızıya döndü muayene olduk bebiş iyiydi çok şükür. Tüp bebek olunca ve bu 3. Denemem o yüzden çok korkuyorum bana da dua eder misinizHaftaya için de rapor verecek doktorum okula gitme dedi. En çok korktuğum şey ikili test şimdiden stres oluyorum
Aynen cok guzel ve net hele ultrasonda izlerken çok daha güzelHayırlı olsunnne kadar renki çekmiş ultrasyonu. Maşllh paşaya
Ayy kuzu çok tşk ederimB
Hayırlı olsun canımkendı bebegımın cınsıyetımı öğrenmiŞ kadar heyecanlandım sağlıkla gelsin inşallah
İnnate diye bisey vermis kuzumhayirli olsun oğlanlar anaya çok düşkün olur :) omega3 ne verdi
Eveet bacakları ayaklari nasi belli gordun muYaaaa yerim ben onuuuayaklara bakkk dayamış bi de hayırlı olsun kuzum sağlıkla al kucağına
Ben artik %80 le oğlus moduna gectimYaaa maşallah ne kadar net belli oluyor kuuzumbana da %90 dedi erkek diye ama ben çok erken öğrendim diye az daha bekleyeyim diyorum
Ramzi de ve cin takviminde de kız çıkmıştı. Ama en basindan beri erkek hissediyodumMaşallah canımsenin ramiz teoreminde ne çıkmıştı, bir de belirtilerin neydi? Allah tamamına erdirsin
Sormaa sormaa doktorda bi tane ultrason fotosunu aldi bu kuzucuk çok tatlı diyeYa bunlar 6 7 santimlik boylarıyla bu minnoş pozları nasıl verirler aklım almıyorrrrrryüzünü kapatan ellerini yesinler maşallah, sağlıkla kavuşursun inşallah oğluşunaaa hayırlı olsun canım
Ayy canım benim ayaklari çok tatlı cidden yaa. Hele ilk sırt üstü donmus horluyoduYaaaa maşallahhhh kuzuya yaa allahım o ayakları yerim yaa gözümü açtım bu fotoylaa günüm güzel geçecek kesiiin tablomuz da şenlenmeye başlıyoo ooh bu ay erkek ayı heraldee
Bulantım yok çok şükür multivitamin şart decavit çok ağır geldi bide büyük midem almıyor onuEğer bulantınız yoksa çok rahat içebilirsiniz ben bulantılarıma rağmen aksatmadan içtim hafif bir kokusu var balık yağı gibi ama memnunum
Günaydın kızlar, bn de 5. Haftadan beri kanamali gebelik geçiriyordum son günlerde durmuştu iyiydim ama dün yeni bir kanama alani oluşmuş akıntım kırmızıya döndü muayene olduk bebiş iyiydi çok şükür. Tüp bebek olunca ve bu 3. Denemem o yüzden çok korkuyorum bana da dua eder misinizHaftaya için de rapor verecek doktorum okula gitme dedi. En çok korktuğum şey ikili test şimdiden stres oluyorum
İnşallah canım, Allah razı olsunİnşallah en kısa zaman da rahatsızlıkların geçer sağlıkla hamileliğin ilerler arkadaşımbenim de 3 aşılama ile seni çok iyi anlıyorum ama güzel olacak herşey inşaallah
Rapor almam gerektiği kadar alacam zaten canım hiç o riske giremem. Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorumcanım bende 3. tüp bebek denemesi sonucu hamile kalan birisi olarak çok iyi anlıyorum seni inşallah bebeğine hiçbir şey olmayacak sağlıkla kucağına aldığın günleri göreceğiz. iki hafta önce benimde küçük bir kanama alanım olmuştu bir hafta istirahat ettim çok şükür durdu. sende alabildiğin kadar rapor al bol bol dinlen
Canım ben transfer sonucu öğrendikten birkaç gün sonra kanamam başladı Zaten oksapari hemen kestik,kanamam devam etti hastanede yatisim yapıldı 40 gün geçti kanama alanim hâlâ bitmemişti oksapar kullanmadik daha da. Durum tamamen düzelince kanama bitince başlarım yineÇok geçmiş olsun. Ben de 3.tüp bebek denememle hamileyim ve benim de 8.haftada kanamam oldu. Çarşamba kontrolde azalmış gördük. Tüp bebek diye söylüyorum kan sulandırıcı kullanıyor musunuz? Ben oksapar kullanıyordum kan olunca kestik, 2 gün durunca tekrar başladık tekrar kanama başladı. O yüzden tamamen kestik.
Bebek sağlıklıysa hiçbir şey olmazmış korkmayın. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız.
Benim birincide 2 aylikken karnim cikmaya baslamisti. 6 aylikken dogum yapacak gibi duruyordumBenim de öyle canım. Bi gün aaa karnım çıkmış diyorum bi bakıyorum inmişmidem de şiş. İkisi karışıyo bazen. Ama artık yavaş yavaş şişmemiz normal. Kızımda 5 aylıkken çıkmıştı karnım , 2.lerde daha erken çıkarmış
rahim gobek deliginin asagisinda ama onun yukarı doğru ittirdigi organlar kaburganin altindan basliyor artik :)Kızlar şimdiden sizin de karnınızda bir gerginlik var mı? Göbeğim foto atanların göbişleri kadar çıkmadı ama çok gergin ve göğsümün altına kadar dolu hissediyorum. Şimdiden böyleyse 7 8 ayları düşünemiyorum
Ben 14 te hissettim 2. Gebeliğimde ilkinde 20 deKızlar ilk hareketleri ne zmn hissedebiliyorduk ilk gebelikte 20den sonrada birinciden sonra erken hissediliyordu en erken hissedenler kaçta hissetmeye başladı ben iki gündür değişik minimal uçuşmalar hissediyorum sankiama en az iki hafta sonra olması gerekiyor bunuda biliyorum
Hayırlı olsun canım sağ salim minik oglusunu kucağına alırsın inşallahKızlar cinsiyet listesine bir adette oğlus benden gelmesin miZ zahrada kuzum eklersin. En başından beri erkek hissettim ve bugun erkek dedi doktorumuz. %80 diyelim yine de dedi. Tam 12.haftadayız. uyuyordu minik oğluşum biraz salladık uyandırdık cinsiyetini görebilmek ve ölçümleri yapabilmek için. İkili test içinde kan verdim 1 hafta 10 güne çıkar dedi doktorum. Bir sonraki kontrol 16. Haftada yani 1 ay sonra fotoğraflarımızı da ekledim
Birde kalan 10-15 tane diofol folik asitimi icmeye devam edicem. Daha sonrasinda omega 3 verdi ona baslicam
Ayy maşallah sübhanallah baya hamile göbüşübi maşallahızi alirim kizlar benim karnim böylelakin ikinci gebelik ve ikiz. ilk bebemde böyle değildi
ilk gebeligimde 16da net olarak hissettim. simdi de var biseyler ama emin olamiyorum barsak hareketleriyle karisabilecek kadar cılızKızlar ilk hareketleri ne zmn hissedebiliyorduk ilk gebelikte 20den sonrada birinciden sonra erken hissediliyordu en erken hissedenler kaçta hissetmeye başladı ben iki gündür değişik minimal uçuşmalar hissediyorum sankiama en az iki hafta sonra olması gerekiyor bunuda biliyorum
Ben onu kullanmıştım canım biraz kokuyor ama kolay yutarsın decavite göre hemde omega var içindeOceon mummy'yi tavsiye eder misin canım ben decavit içemediğim için bu multivitamini almayı düşünüyorum da
Sanki karnım patlayacak gibi ya nefes zor alıyorum azıcık yırtılsa sanki rahatlıcam gibi bir his varKızlar şimdiden sizin de karnınızda bir gerginlik var mı? Göbeğim foto atanların göbişleri kadar çıkmadı ama çok gergin ve göğsümün altına kadar dolu hissediyorum. Şimdiden böyleyse 7 8 ayları düşünemiyorum
Allah'ım birde yüzünü gözünü kapatmış rahatsız etmeyin beni diyorKızlar cinsiyet listesine bir adette oğlus benden gelmesin miZ zahrada kuzum eklersin. En başından beri erkek hissettim ve bugun erkek dedi doktorumuz. %80 diyelim yine de dedi. Tam 12.haftadayız. uyuyordu minik oğluşum biraz salladık uyandırdık cinsiyetini görebilmek ve ölçümleri yapabilmek için. İkili test içinde kan verdim 1 hafta 10 güne çıkar dedi doktorum. Bir sonraki kontrol 16. Haftada yani 1 ay sonra fotoğraflarımızı da ekledim
Birde kalan 10-15 tane diofol folik asitimi icmeye devam edicem. Daha sonrasinda omega 3 verdi ona baslicam
Ahahha uyuyodu uyandırdık ya rahatsiz oldu oglusumAllah'ım birde yüzünü gözünü kapatmış rahatsız etmeyin beni diyorHayırlı olsun cinsiyetiniz canimmm bu yıl erkek yılı gibi gözüküyor kimi duysam erkek
Yaaaa aynı his bende de varSanki karnım patlayacak gibi ya nefes zor alıyorum azıcık yırtılsa sanki rahatlıcam gibi bir his var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?