2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
canım bende 3. tüp bebek denemesi sonucu hamile kalan birisi olarak çok iyi anlıyorum seni inşallah bebeğine hiçbir şey olmayacak sağlıkla kucağına aldığın günleri göreceğiz. iki hafta önce benimde küçük bir kanama alanım olmuştu bir hafta istirahat ettim çok şükür durdu. sende alabildiğin kadar rapor al bol bol dinlen

Kızlar merhaba. Uzun zaman oldu girmeyeli. Maşallah bebişler büyümüş cinsiyetler de belli olmaya başlamış. Herkes adına çok sevindim. Sağlıkla devam etsin inşallah. Bizim de dün kontrolümüz vardı. 12+0 cinsiyet tahmininde %80 erkek dedi bizi şaşırttı doktor. Bütün aile kız bekliyorduk daha erken diye kimseye söylemedik ama değişirmi bilmem. Görüntüyü ekledim. Sizce de erkek mi ?

Eklentiler

• 5E5B3ADE-E77E-4DFD-AAA5-459C868B5664.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 90
Hayırlı olsunn ne kadar renki çekmiş ultrasyonu. Maşllh paşaya
Aynen cok guzel ve net hele ultrasonda izlerken çok daha güzel
B

Hayırlı olsun canımkendı bebegımın cınsıyetımı öğrenmiŞ kadar heyecanlandımsağlıkla gelsin inşallah
Ayy kuzu çok tşk ederim
hayirli olsun oğlanlar anaya çok düşkün olur :) omega3 ne verdi
İnnate diye bisey vermis kuzum
Yaaaa yerim ben onuuu ayaklara bakkk dayamış bi de hayırlı olsun kuzum sağlıkla al kucağına
Eveet bacakları ayaklari nasi belli gordun mu
Yaaa maşallah ne kadar net belli oluyor kuuzum bana da %90 dedi erkek diye ama ben çok erken öğrendim diye az daha bekleyeyim diyorum
Ben artik %80 le oğlus moduna gectim
Maşallah canım senin ramiz teoreminde ne çıkmıştı, bir de belirtilerin neydi? Allah tamamına erdirsin
Ramzi de ve cin takviminde de kız çıkmıştı. Ama en basindan beri erkek hissediyodum ekşi ve tuzlu şeyler yedim ben. Onun dışında çok şükür kusmam vs olmadı.
Ya bunlar 6 7 santimlik boylarıyla bu minnoş pozları nasıl verirler aklım almıyorrrrrr yüzünü kapatan ellerini yesinler maşallah, sağlıkla kavuşursun inşallah oğluşunaaa hayırlı olsun canım
Sormaa sormaa doktorda bi tane ultrason fotosunu aldi bu kuzucuk çok tatlı diye 5.5 cm kız o kadar bile değil
Yaaaa maşallahhhh kuzuya yaa allahım o ayakları yerim yaa gözümü açtım bu fotoylaa günüm güzel geçecek kesiiin tablomuz da şenlenmeye başlıyoo ooh bu ay erkek ayı heraldee
Ayy canım benim ayaklari çok tatlı cidden yaa. Hele ilk sırt üstü donmus horluyodu

Eğer bulantınız yoksa çok rahat içebilirsiniz ben bulantılarıma rağmen aksatmadan içtim hafif bir kokusu var balık yağı gibi ama memnunum
Bulantım yok çok şükür multivitamin şart decavit çok ağır geldi bide büyük midem almıyor onu

Çok geçmiş olsun. Ben de 3.tüp bebek denememle hamileyim ve benim de 8.haftada kanamam oldu. Çarşamba kontrolde azalmış gördük. Tüp bebek diye söylüyorum kan sulandırıcı kullanıyor musunuz? Ben oksapar kullanıyordum kan olunca kestik, 2 gün durunca tekrar başladık tekrar kanama başladı. O yüzden tamamen kestik.

Bebek sağlıklıysa hiçbir şey olmazmış korkmayın. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız.

İnşallah en kısa zaman da rahatsızlıkların geçer sağlıkla hamileliğin ilerler arkadaşım benim de 3 aşılama ile seni çok iyi anlıyorum ama güzel olacak herşey inşaallah
İnşallah canım, Allah razı olsun
Rapor almam gerektiği kadar alacam zaten canım hiç o riske giremem. Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum

Canım ben transfer sonucu öğrendikten birkaç gün sonra kanamam başladı Zaten oksapari hemen kestik,kanamam devam etti hastanede yatisim yapıldı 40 gün geçti kanama alanim hâlâ bitmemişti oksapar kullanmadik daha da. Durum tamamen düzelince kanama bitince başlarım yine

Kızlar şimdiden sizin de karnınızda bir gerginlik var mı? Göbeğim foto atanların göbişleri kadar çıkmadı ama çok gergin ve göğsümün altına kadar dolu hissediyorum. Şimdiden böyleyse 7 8 ayları düşünemiyorum

Benim birincide 2 aylikken karnim cikmaya baslamisti. 6 aylikken dogum yapacak gibi duruyordum karnim öne dogru cok cikiyor .

rahim gobek deliginin asagisinda ama onun yukarı doğru ittirdigi organlar kaburganin altindan basliyor artik :)

Ben 14 te hissettim 2. Gebeliğimde ilkinde 20 de

Hayırlı olsun canım sağ salim minik oglusunu kucağına alırsın inşallah
bi maşallahızi alirim kizlar benim karnim böyle lakin ikinci gebelik ve ikiz. ilk bebemde böyle değildi
Ayy maşallah sübhanallah baya hamile göbüşü

ilk gebeligimde 16da net olarak hissettim. simdi de var biseyler ama emin olamiyorum barsak hareketleriyle karisabilecek kadar cılız

Sanki karnım patlayacak gibi ya nefes zor alıyorum azıcık yırtılsa sanki rahatlıcam gibi bir his var

Allah'ım birde yüzünü gözünü kapatmış rahatsız etmeyin beni diyor Hayırlı olsun cinsiyetiniz canimmm bu yıl erkek yılı gibi gözüküyor kimi duysam erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…