Benimkiler baya yukarı itilmiş olmalı bu gerginliğin başka açıklaması olamazzrahim gobek deliginin asagisinda ama onun yukarı doğru ittirdigi organlar kaburganin altindan basliyor artik :)
Ben 2 oglumdada kullanmadim sukur bisey olmadi. Bundada kullanmam. Normal zamandada yemek yiyince 7 aylik gibi olurum karnim kolay siser ondan deri alısik heralde bide genetik sanırim.annem teyzem ananemdede yok.Kızlar ben pehlivan gibi yağlamaya başlıcam artık kendimiLierac ve biooil i duydum en çok. İkisi aynı anda gerekli mi sizce? Hindistan cevizi yağım var şimdiki 1 2 ay o da iş görür mü siz başladınız mı?
Tühh ya kızı yine mi tutturamicam gönlümden geçen kız ama rabbim neyi nasip ederse o tabi sağlıklı olsundaAllah'ım birde yüzünü gözünü kapatmış rahatsız etmeyin beni diyorHayırlı olsun cinsiyetiniz canimmm bu yıl erkek yılı gibi gözüküyor kimi duysam erkek
Yaaa nasıl tatlı maşallahKızlar cinsiyet listesine bir adette oğlus benden gelmesin miZ zahrada kuzum eklersin. En başından beri erkek hissettim ve bugun erkek dedi doktorumuz. %80 diyelim yine de dedi. Tam 12.haftadayız. uyuyordu minik oğluşum biraz salladık uyandırdık cinsiyetini görebilmek ve ölçümleri yapabilmek için. İkili test içinde kan verdim 1 hafta 10 güne çıkar dedi doktorum. Bir sonraki kontrol 16. Haftada yani 1 ay sonra fotoğraflarımızı da ekledim
Birde kalan 10-15 tane diofol folik asitimi icmeye devam edicem. Daha sonrasinda omega 3 verdi ona baslicam
Kızlar ben pehlivan gibi yağlamaya başlıcam artık kendimiLierac ve biooil i duydum en çok. İkisi aynı anda gerekli mi sizce? Hindistan cevizi yağım var şimdiki 1 2 ay o da iş görür mü siz başladınız mı?
Ben de palmer’s ı aldım. Başlayayım diyorum ufaktanKızlar ben pehlivan gibi yağlamaya başlıcam artık kendimiLierac ve biooil i duydum en çok. İkisi aynı anda gerekli mi sizce? Hindistan cevizi yağım var şimdiki 1 2 ay o da iş görür mü siz başladınız mı?
Oyy maşallah yaa ne güzel çıkmış insanın içi bi tuhaf oluyor ultrasonda görünceKızlar cinsiyet listesine bir adette oğlus benden gelmesin miZ zahrada kuzum eklersin. En başından beri erkek hissettim ve bugun erkek dedi doktorumuz. %80 diyelim yine de dedi. Tam 12.haftadayız. uyuyordu minik oğluşum biraz salladık uyandırdık cinsiyetini görebilmek ve ölçümleri yapabilmek için. İkili test içinde kan verdim 1 hafta 10 güne çıkar dedi doktorum. Bir sonraki kontrol 16. Haftada yani 1 ay sonra fotoğraflarımızı da ekledim
Birde kalan 10-15 tane diofol folik asitimi icmeye devam edicem. Daha sonrasinda omega 3 verdi ona baslicam
Maşallahbi maşallahızi alirim kizlar benim karnim böylelakin ikinci gebelik ve ikiz. ilk bebemde böyle değildi
Bende öyleyim zaten göbek vardı ondan şiştimi şişmedi mi anlamıyorum ama bi gerginlik olmaya başladı karnımdaMaşallahh çok güzel görünüyorsunuzkeşke bende zayıf hamile kalsaydım diyorum sizleri görünce 2 yıl tedavi sürecinde saçma sapan gerginler yemekler yüzünden şuan gereksiz bir kilo var üzerimde ve daha da alırsam çok zor bi hamilelik olacak benim için
İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini canım kolay sahip olmayınca daha çok korkuyor insan bişey olur mu diyeGünaydın kızlar, bn de 5. Haftadan beri kanamali gebelik geçiriyordum son günlerde durmuştu iyiydim ama dün yeni bir kanama alani oluşmuş akıntım kırmızıya döndü muayene olduk bebiş iyiydi çok şükür. Tüp bebek olunca ve bu 3. Denemem o yüzden çok korkuyorum bana da dua eder misinizHaftaya için de rapor verecek doktorum okula gitme dedi. En çok korktuğum şey ikili test şimdiden stres oluyorum
MaşallahKızlar merhaba. Uzun zaman oldu girmeyeli. Maşallah bebişler büyümüş cinsiyetler de belli olmaya başlamış. Herkes adına çok sevindim. Sağlıkla devam etsin inşallah.Bizim de dün kontrolümüz vardı. 12+0 cinsiyet tahmininde %80 erkek dedi bizi şaşırttı doktor. Bütün aile kız bekliyorduk daha erken diye kimseye söylemedik ama değişirmi bilmem. Görüntüyü ekledim. Sizce de erkek mi ?
Bide eşe yemek hazırlama var dün ciğer yaptım ama kokusu çok rahatsız ettiGün boyu ne yesem ne yiyebilirim acaba diye düşünmekten bıktım yahu
MaşallahKızlar selam. Kontrolden çıktım şimdi, bebito kocaman olmuşdoktorum nifty testi önerdi. Bu hafta onu halledicem, cinsiyeti de öğrenicez çok heyecanlı
Bende başlıyorum düzenli.Cunku ilkinde çok çatlak oldu.Bende aloevera da var.Lierac da aldım.Bi de kakao,hindistan cevizi yağı da kullanıyorum.Ama henüz bi düzen oturtamadım.Kızlar ben pehlivan gibi yağlamaya başlıcam artık kendimiLierac ve biooil i duydum en çok. İkisi aynı anda gerekli mi sizce? Hindistan cevizi yağım var şimdiki 1 2 ay o da iş görür mü siz başladınız mı?
Benimde 2li test sonuçlar çarşamba çıkacak.Ve o gün kontrole gitcem muhtemelen.Bende heyecandan ölüyorum.11+5de göstermedi.Bakalim şimdi nolacak.13+5 olur çarşamba.Heralde biseyler belli olur artık.Ya severimnsizin resimlerinizicinsiyetler başladı cok sükür öğrenilmeye darısı bana. Bende çok kız hissediyorum. Umarim hislerimde yanılmam. Salı yada çarsamba giderim dra. Salı mı gitsem ki günler gecmiyo
Yok kuzum belki istisna oluruz.Nasip ya ben hep erkek yilinami denk gelmisim 2008 ve 2011 li oglullarim2022 den umutluyum
Gözün aydın canım hayırlı olsun. Ben 12+3 um ve bugün itibariyle folik asidi bıraktım.Kızlar çok şükür ikili test sonucum iyi çıktı. Ancak kan değerlerim 3 ayda düşmüş. Doktorum bunun için feramat verdi. Birde 3 aydır ocean mummy kullanıyorum ona devam et dedi. 3 aydan sonra folik asit kullanımına devam edecek misiniz? Bildiğim kadarıyla fazlası hiperaktiviteye yol açıyor ama doktorum yine de devam et diyo.
Teşekkür ederim canım. Gittim geldim çok şükür yapılan olcumlerde bir sıkıntı çıkmadı kan sonucunu bekliycez üç dört güne. Kendi doktorum 10+3 te kıza benzetmisti perinataloji uzmanı bugün (12+3)erkek gibi gözüküyor oğluna arkadaş geliyor dedi. O yüzden benim kesinlesen cinsiyet henüz söz konusu değil. 16+3 te artık aylık kontrolle ilerliycez çok şükür herşey yolunda ilk etapta önemli olan bu benim için bakalım. Bir sonraki kontrole kadar beklemey devamGüzel haberlerinizi bekliyoruz kızlarTabiiii kesinleşen cinsiyet de fena olmaz
Hayırlı olsun canım benimde ikili test vardı hayırlı haberler ins. Oğlusun sağlıkla gelsinKızlar cinsiyet listesine bir adette oğlus benden gelmesin miZ zahrada kuzum eklersin. En başından beri erkek hissettim ve bugun erkek dedi doktorumuz. %80 diyelim yine de dedi. Tam 12.haftadayız. uyuyordu minik oğluşum biraz salladık uyandırdık cinsiyetini görebilmek ve ölçümleri yapabilmek için. İkili test içinde kan verdim 1 hafta 10 güne çıkar dedi doktorum. Bir sonraki kontrol 16. Haftada yani 1 ay sonra fotoğraflarımızı da ekledim
Maşallah canim canımbi maşallahızi alirim kizlar benim karnim böylelakin ikinci gebelik ve ikiz. ilk bebemde böyle değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?