2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar selam. Kontrolden çıktım şimdi, bebito kocaman olmuş doktorum nifty testi önerdi. Bu hafta onu halledicem, cinsiyeti de öğrenicez çok heyecanlı

Eklentiler

• 8D55CBAC-A810-4D12-B1CF-0983754A083F.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 72
  • 5773C2FA-BBCA-46B0-817E-A9245C5125D6.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar ben pehlivan gibi yağlamaya başlıcam artık kendimi Lierac ve biooil i duydum en çok. İkisi aynı anda gerekli mi sizce? Hindistan cevizi yağım var şimdiki 1 2 ay o da iş görür mü siz başladınız mı?

Ya severimnsizin resimlerinizi cinsiyetler başladı cok sükür öğrenilmeye darısı bana. Bende çok kız hissediyorum. Umarim hislerimde yanılmam. Salı yada çarsamba giderim dra. Salı mı gitsem ki günler gecmiyo

Ben 2 oglumdada kullanmadim sukur bisey olmadi. Bundada kullanmam. Normal zamandada yemek yiyince 7 aylik gibi olurum karnim kolay siser ondan deri alısik heralde bide genetik sanırim.annem teyzem ananemdede yok.

Allah'ım birde yüzünü gözünü kapatmış rahatsız etmeyin beni diyor Hayırlı olsun cinsiyetiniz canimmm bu yıl erkek yılı gibi gözüküyor kimi duysam erkek
Tühh ya kızı yine mi tutturamicam gönlümden geçen kız ama rabbim neyi nasip ederse o tabi sağlıklı olsunda

Yaaa nasıl tatlı maşallah mini minnaklar ama nasıl da güzel oluyorlar. Hayırlı olsun cinsiyetiniz ben oğluma hamileyken de erkek senesiydi kimi duysam erkekti bakalım bizim ne olacak

Ben suan sadece learac basladim dokisu cok guzel yaglı

Ben de palmer’s ı aldım. Başlayayım diyorum ufaktan

Oyy maşallah yaa ne güzel çıkmış insanın içi bi tuhaf oluyor ultrasonda görünce
bi maşallahızi alirim kizlar benim karnim böyle lakin ikinci gebelik ve ikiz. ilk bebemde böyle değildi
Maşallah
Bende öyleyim zaten göbek vardı ondan şiştimi şişmedi mi anlamıyorum ama bi gerginlik olmaya başladı karnımda
İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini canım kolay sahip olmayınca daha çok korkuyor insan bişey olur mu diye
Maşallah bana da erkek gibi geldi çok anlamam ama içime öyle doğdu
Gün boyu ne yesem ne yiyebilirim acaba diye düşünmekten bıktım yahu
Bide eşe yemek hazırlama var dün ciğer yaptım ama kokusu çok rahatsız etti
Kızlar selam. Kontrolden çıktım şimdi, bebito kocaman olmuş doktorum nifty testi önerdi. Bu hafta onu halledicem, cinsiyeti de öğrenicez çok heyecanlı
Maşallah

Bende başlıyorum düzenli.Cunku ilkinde çok çatlak oldu.Bende aloevera da var.Lierac da aldım.Bi de kakao,hindistan cevizi yağı da kullanıyorum.Ama henüz bi düzen oturtamadım.

Benimde 2li test sonuçlar çarşamba çıkacak.Ve o gün kontrole gitcem muhtemelen.Bende heyecandan ölüyorum.11+5de göstermedi.Bakalim şimdi nolacak.13+5 olur çarşamba.Heralde biseyler belli olur artık.

Benımde bır oğlum var bunda gonul istiyorki farklı bır cınsıyet olsun ama olmazsada uzulmem hayırlısı olsun saglıklı olsun zaten oglumda erkek istiyor yalnız cın rus takvımı ramzı yuzuk testı hepsı kız gosterıyor bır tek nub teorisi erkek bakalım hangisi tutacak

Gözün aydın canım hayırlı olsun. Ben 12+3 um ve bugün itibariyle folik asidi bıraktım.

Güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar Tabiiii kesinleşen cinsiyet de fena olmaz
Teşekkür ederim canım. Gittim geldim çok şükür yapılan olcumlerde bir sıkıntı çıkmadı kan sonucunu bekliycez üç dört güne. Kendi doktorum 10+3 te kıza benzetmisti perinataloji uzmanı bugün (12+3)erkek gibi gözüküyor oğluna arkadaş geliyor dedi. O yüzden benim kesinlesen cinsiyet henüz söz konusu değil. 16+3 te artık aylık kontrolle ilerliycez çok şükür herşey yolunda ilk etapta önemli olan bu benim için bakalım. Bir sonraki kontrole kadar beklemey devam

Hayırlı olsun canım benimde ikili test vardı hayırlı haberler ins. Oğlusun sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…