2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim.cevremde de herkes kız bekliyordu bugün erkek gibi görünüyor dedi doktor ki kendi doktorum 10+3 te kız gibi dedi. Kafam allak bullak. Bakalım sağlıklı olsunlar da canim hayırlısı olsun

Yaa bende perşembe günü gittiğimde ikili taramaya uyuyordu çok tatlı doktor kalp atışını dinlemeye kalkıştığı an hah uyandı hareketlendi dedi şaka gibi her gittiğim de inanamıyorum çok farklı hisler

Tsh düşüklüğü için de endokrin doktorum birkaç antikor testi istedi. Eğer o testlerde problem çıkarsa o zaman tedavi için konuşuruz dedi. Bazı durumlarda beta hcg hormonu tsh salgıladığı için beyin demek ki tsh var o zaman ben üretmeyeyim diyip değeri düşürüyormuş. Belli bir haftadan sonra hormon dengesi sağlandığı için tsh da normal değerine dönüyormuş. Eğer antikor ve t3 t4 değerim normal çıkarsa rutin kontrol ile devam edeceğiz. Yani aslında baştan mı bozuktu hamilelikte mi bozuldu ona bakılacak

Evet bana da oğlan çok olacak gibi geliyor biz şimdiden oğluşa hazırladık kendimizi 16 hafta da kesinleşir artık sanırım
Benim.cevremde de herkes kız bekliyordu bugün erkek gibi görünüyor dedi doktor ki kendi doktorum 10+3 te kız gibi dedi. Kafam allak bullak. Bakalım sağlıklı olsunlar da canim hayırlısı olsun
Bana da kız diyolar ama neye göre diyolar bilmiyorum ben hep erkek hissediyordum benimde kafamı karıştırdılar doktor da tahminde bile bulunamadı 16.haftaya kadar beklicez mecbur

Benimki hamilelikte bozulduğu kesin çünkü sürekli kan veriyorum takip ediyorum umarım düzene girer

Gözün aydın, fotoğraflar çok şirin maaşallah
bi maşallahızi alirim kizlar benim karnim böyle lakin ikinci gebelik ve ikiz. ilk bebemde böyle değildi
İkiz olunca hemen çıkmış 4-5 aylık gibi. Nede olsa 2 bebek var normal

Bana da kız diyolar ama neye göre diyolar bilmiyorum ben hep erkek hissediyordum benimde kafamı karıştırdılar doktor da tahminde bile bulunamadı 16.haftaya kadar beklicez mecbur
Benim bı oğlum var herkes birde kızın olsun modundabirde oğlumdan tamamen farklı yaşadıklarım.o farklılıgi farklı cinsiyete de yoruyorlarbenim de gönlümden geçen sağlıkla kız çocuğunu da tadabilmek ama olmasa da hayırlısı buymuş derim. Hep hayırlısını istedim çünkü

Ben hep kız hissetmiştim ama herkes o kadar erkek demişti ki bende his kalmamıştı doktor da %90 erkek diyince artık erkek fikrini benimsedim. Doktor bacağını açınca gördüm dedi ama yine de 16cı hafta da emin oluruz sanırım

Benim ilk çocuk olacak ikinci olsa dicem ki erkek olsun ya da kız olsun ama fark etmez diyorum şuan sadece içimde hep erkek diye geçiyordu. Görümcem çok kız olsun istiyor ne zaman kontrolden gelsem bişeyler bulup kız olcak o diyo

Ben bide bilimsel düşünüyorum tam aşılama olduğu gün döllenme olduğu için erkektir diye düşünüyordum aşılama sonrası doktor baktığında çatlamış yumurta demişti ama Allah bilir bakalım 3 hafta var daha

Kadın doğuma gözktükten sonra bemde endokrine gidicem haftaya inşllh 4 yıl önceki tesslerime baktım tsh normal t4 t3 mde. Zaten normalde de tiroidlerim çok çalışır. Ama bu sefer 0.002 çıkması düşündürdü beni. Bilgi için sağolasın canım

Bende ultrason boyunca hıçkırık tutan bebisimin resimini ekliyimtahmin yapabilecek arkadaşlardan yorum alabilir miyim.
Yaaa hep bakıyorum bebeklerin kafa tarafı sağ tarafta benim yavrumun sol tarafta hiç sağ tarafta denk gelmedik dahaben hiç anlamam canım cinsiyetten ama çok güzel yatmış

Hah aynen eşimde sen gibi bizim böyle böyle oldu doktorun dediğğne göre genelde erkek oluyormuş bebekler dedi tuttu galiba

Kızma hamile kalmadan 2 3 ay önce eski bi arkadaş mesaj atmıştı kızın olmuş gördüm diye.
2 aylıkken de kız kardeşim rüya görmüştü.( O zmn 2 ay sonra umreye gidecektik. )Rüyasında kabenin yanındayken bbam merak etmeyin elifimiz çok sağlıklı demiş. cinsiyeti gelmeden ismi geldi
Kardeşime soruyrm rüya görmüyrsun aşk olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…