Ben 8 haftadan itibaren aliyorum. İlk hamilegimde karnım cok ağrıyordu. O yüzden bunda erken başladım. İyi oldu da karnım nerdeyse hic agirmiyor. Kabızlık sıkıntısı hiç olmadı.
Kızma hamile kalmadan 2 3 ay önce eski bi arkadaş mesaj atmıştı kızın olmuş gördüm diye.
2 aylıkken de kız kardeşim rüya görmüştü.( O zmn 2 ay sonra umreye gidecektik. )Rüyasında kabenin yanındayken bbam merak etmeyin elifimiz çok sağlıklı demiş. cinsiyeti gelmeden ismi geldi
Kardeşime soruyrm rüya görmüyrsun aşk olsun diye
Yaa ne guzelmis benim hamile oldugumu kimse bilmiyor , arkadasim msj atti ruyamda seni gordum oglun olmustu dedi. Ruyalarin cikar mi acaba dedim arkadaslarim yaa sacmalama ruya cikacak diye sakin 4.yu dusunme filan dediler acaba bende de olur mu
Ben 8 haftadan itibaren aliyorum. İlk hamilegimde karnım cok ağrıyordu. O yüzden bunda erken başladım. İyi oldu da karnım nerdeyse hic agirmiyor. Kabızlık sıkıntısı hiç olmadı.
Magnezyum karin agrisina ve kabizliga iyi mi geliyor? Bende bilseydim daha onceden icmeye baslardim. Simdi iciyordum ama aklima geldikce uc dort gunde bir . Siz ne yaptiniz kontrolu ? Doktorunuzu arayabildiniz mi.?
Bu keseye göre cinsiyeti olayı oğlumda tuttu.Hatta kaybettiğim bebegimde de tuttu.Bunda bakalım ne olacak.Ama kesenin şekli değil de kesenin içindeki konumu önemli galiba.
Teşekkür ederim canım. Gittim geldim çok şükür yapılan olcumlerde bir sıkıntı çıkmadı kan sonucunu bekliycez üç dört güne. Kendi doktorum 10+3 te kıza benzetmisti perinataloji uzmanı bugün (12+3)erkek gibi gözüküyor oğluna arkadaş geliyor dedi. O yüzden benim kesinlesen cinsiyet henüz söz konusu değil. 16+3 te artık aylık kontrolle ilerliycez çok şükür herşey yolunda ilk etapta önemli olan bu benim için bakalım. Bir sonraki kontrole kadar beklemey devam
Saglikla alin insallah bebisinizi,bakalim biz bugun 12.haftaya girdik karantinam haftaya pazar bitcek,mecbur ikili teste 13+larda gitcez insallah gec olmaz,saglikli olsunlarda bebislerimiz
Magnezyum karin agrisina ve kabizliga iyi mi geliyor? Bende bilseydim daha onceden icmeye baslardim. Simdi iciyordum ama aklima geldikce uc dort gunde bir . Siz ne yaptiniz kontrolu ? Doktorunuzu arayabildiniz mi.?
Bana cok iyi geliyor. Ama aksatmadan kullanıyorum. Magnezyum verla alıyorum. Sabah akşam iki tane. İlerleyen haftalar da öğlen de alırım diye düşünüyorum.
Aramadım vaz gectim. Son gittiğimde 10 + 5 ti o zaman hersey yolunda demişti. Ben de fazla kurcalamak istemedim. Burda ikili üçlü test okudukça kafamın karıştığını his ettim. Ondan aramak istediğimi anladım.
Siz ne yaptınız?
Evet canım en başta sağlık Kendini ikisine de hazırla. Ben de %60 kız dediği için ikisine de hazırladım. Sonradan alışıp üzülmeyeyim diye. Sağlıkları yerinde olsun yeter miniklerimin
Canım nubu görünmüyo ama kafa yapısı falan aslında aynı kıza benziyo . Benim kızımın da ultrason görüntüleri böyleydi. Şimdi de %60 kız dedi doktor onda da böyle
Saglikla alin insallah bebisinizi,bakalim biz bugun 12.haftaya girdik karantinam haftaya pazar bitcek,mecbur ikili teste 13+larda gitcez insallah gec olmaz,saglikli olsunlarda bebislerimiz
Amin hepimiz ins canım çok teşekkürler 14. Haftaya kadar sıkıntı yok diye biliyorum. Geç olmaz o yüzden canim rahat ol hayırlısı ile minisini hem görüp hemde güzel haberler alacaksın ins
Yaa ne guzelmis benim hamile oldugumu kimse bilmiyor , arkadasim msj atti ruyamda seni gordum oglun olmustu dedi. Ruyalarin cikar mi acaba dedim arkadaslarim yaa sacmalama ruya cikacak diye sakin 4.yu dusunme filan dediler acaba bende de olur mu