2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hele ilkse hiç takma cevredekilerin demesini tahminini.16. hafta en net hafta bende o günü bekliycem. Benim oğlumda 14. Haftada farklı doktor yüzde seksen kız demişti şimdiki doktorum 16. Haftada açar açmaz erkek dedi.bu ikilem çok kötü işte herkese söyleniyor sonra hopp bı daha böyleymiş demek yorucu oluyor. Bı de ilk söylenene anne baba alışmış isim bile belirlemiş oluyor. O yüzden ben her ne kadar bugün daha tecrübeli bir uzmanda görse benim için hala hicbisey net değil

Ben shea ve Hindistan cevizi yagini karistirip sürüyorum. Kakao da eklicem haftaya

Bu birazda genetik bence bende lierac kullandıö o kadar para verip yağlardanda sürdüm ama sonuç karpuz gibi çatladım

Yaaa nasıl tatlı maşallah mini minnaklar ama nasıl da güzel oluyorlar. Hayırlı olsun cinsiyetiniz ben oğluma hamileyken de erkek senesiydi kimi duysam erkekti bakalım bizim ne olacak
Çok teşekkür ederim darısı tüm cinsiyet merak eden annelerimize inşallah
Aa ben soylemeyi unuttum tüm teorilerde kızdı benim sadece yüzükte erkekti ve doktorda erkek dedi
Hayırlı olsun canım benimde ikili test vardı hayırlı haberler ins. Oğlusun sağlıkla gelsin
İnsallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız canım. Büyük ihtimal nifty yaptircaz gibi biz.
Kurban olduğum küçücük boylariyla o kipirdanislari beni de çok etkiliyo
Gözün aydın, fotoğraflar çok şirin maaşallah

İkiz olunca hemen çıkmış 4-5 aylık gibi. Nede olsa 2 bebek var normal
Çok teşekkür ederim
Bende ultrason boyunca hıçkırık tutan bebisimin resimini ekliyimtahmin yapabilecek arkadaşlardan yorum alabilir miyim.
Ayyy hıçkırdi mi kurban olurum ya o kuzuua

Persembe gitmistim dra haftaya gel dedi. Pazartesi tam 12 haftalik oluyoruz. Hangi gün gitsemki sabırsızlanıyorum

Aynen öyle ya ultrason boyunca zıpladıbenim yüzük,çin,Rus,ramzi hepsi kızdı yine bir umut var bakalım kismet

Herkesin bebeği çok hareketliymiş maşallahbızımkı resmen doktor dürtmeden hareket etmiyordu her durtmede eller ayaklar havaya kalkıyo sonra tekrar aynı hareketsızlıge devam doktor cınsıyet ıcın cok ugrastı ama tam bacak arasını goremeyınce bıraktı artık en mantıklısı 16 yı beklemek cıdden

Persembe gitmistim dra haftaya gel dedi. Pazartesi tam 12 haftalik oluyoruz. Hangi gün gitsemki sabırsızlanıyorum
Canım bence yine perşembe git 12+3 iyi bence görürse daha net görür.. Ben de ikili için randevu aldığımda öyle yapcam inşallah

2 li test yaptircaksan persembe falan git bence daha gece kalma. Pzt de gidebilirsin insallah cinsiyeti gözükür kız
Ay insaALLAH kiz der cok heycanli
Canım bence yine perşembe git 12+3 iyi bence görürse daha net görür.. Ben de ikili için randevu aldığımda öyle yapcam inşallah
Dimi biraz sabrediyim hemen gidesim var

Evet canım en başta sağlık Kendini ikisine de hazırla. Ben de %60 kız dediği için ikisine de hazırladım. Sonradan alışıp üzülmeyeyim diye. Sağlıkları yerinde olsun yeter miniklerimin

Bende ultrason boyunca hıçkırık tutan bebisimin resimini ekliyimtahmin yapabilecek arkadaşlardan yorum alabilir miyim.
Canım nubu görünmüyo ama kafa yapısı falan aslında aynı kıza benziyo . Benim kızımın da ultrason görüntüleri böyleydi. Şimdi de %60 kız dedi doktor onda da böyle

Iyı akşamlar kızlar doktorunuz magnezyum başladı mı
Benım kasılmalarım oluyordu cnm diğer gebeliklerimde başından son bir ay kalaya kadar hep kullanmışlığım var. Kramp ve kasılmalarıma iyi geliyordu magnezyum eksikliğim varmıydı bilmiyorum muhtemelen vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…