Benim ilk çocuk olacak ikinci olsa dicem ki erkek olsun ya da kız olsun ama fark etmez diyorum şuan sadece içimde hep erkek diye geçiyordu. Görümcem çok kız olsun istiyor ne zaman kontrolden gelsem bişeyler bulup kız olcak o diyo
Hele ilkse hiç takma cevredekilerin demesini tahminini.16. hafta en net hafta bende o günü bekliycem. Benim oğlumda 14. Haftada farklı doktor yüzde seksen kız demişti şimdiki doktorum 16. Haftada açar açmaz erkek dedi.bu ikilem çok kötü işte herkese söyleniyor sonra hopp bı daha böyleymiş demek yorucu oluyor. Bı de ilk söylenene anne baba alışmış isim bile belirlemiş oluyor. O yüzden ben her ne kadar bugün daha tecrübeli bir uzmanda görse benim için hala hicbisey net değil
Kızlar ben pehlivan gibi yağlamaya başlıcam artık kendimi Lierac ve biooil i duydum en çok. İkisi aynı anda gerekli mi sizce? Hindistan cevizi yağım var şimdiki 1 2 ay o da iş görür mü siz başladınız mı?
Kızlar ben pehlivan gibi yağlamaya başlıcam artık kendimi Lierac ve biooil i duydum en çok. İkisi aynı anda gerekli mi sizce? Hindistan cevizi yağım var şimdiki 1 2 ay o da iş görür mü siz başladınız mı?
Yaaa nasıl tatlı maşallah mini minnaklar ama nasıl da güzel oluyorlar. Hayırlı olsun cinsiyetiniz ben oğluma hamileyken de erkek senesiydi kimi duysam erkekti bakalım bizim ne olacak
Benımde bır oğlum var bunda gonul istiyorki farklı bır cınsıyet olsun ama olmazsada uzulmem hayırlısı olsun saglıklı olsun zaten oglumda erkek istiyor yalnız cın rus takvımı ramzı yuzuk testı hepsı kız gosterıyor bır tek nub teorisi erkek bakalım hangisi tutacak
Yaa bende perşembe günü gittiğimde ikili taramaya uyuyordu çok tatlı doktor kalp atışını dinlemeye kalkıştığı an hah uyandı hareketlendi dedi şaka gibi her gittiğim de inanamıyorum çok farklı hisler
Yaaa hep bakıyorum bebeklerin kafa tarafı sağ tarafta benim yavrumun sol tarafta hiç sağ tarafta denk gelmedik dahaben hiç anlamam canım cinsiyetten ama çok güzel yatmış
Herkesin bebeği çok hareketliymiş maşallahbızımkı resmen doktor dürtmeden hareket etmiyordu her durtmede eller ayaklar havaya kalkıyo sonra tekrar aynı hareketsızlıge devam doktor cınsıyet ıcın cok ugrastı ama tam bacak arasını goremeyınce bıraktı artık en mantıklısı 16 yı beklemek cıdden
Teşekkür ederim canım. Gittim geldim çok şükür yapılan olcumlerde bir sıkıntı çıkmadı kan sonucunu bekliycez üç dört güne. Kendi doktorum 10+3 te kıza benzetmisti perinataloji uzmanı bugün (12+3)erkek gibi gözüküyor oğluna arkadaş geliyor dedi. O yüzden benim kesinlesen cinsiyet henüz söz konusu değil. 16+3 te artık aylık kontrolle ilerliycez çok şükür herşey yolunda ilk etapta önemli olan bu benim için bakalım. Bir sonraki kontrole kadar beklemey devam
Evet canım en başta sağlık Kendini ikisine de hazırla. Ben de %60 kız dediği için ikisine de hazırladım. Sonradan alışıp üzülmeyeyim diye. Sağlıkları yerinde olsun yeter miniklerimin
Canım nubu görünmüyo ama kafa yapısı falan aslında aynı kıza benziyo . Benim kızımın da ultrason görüntüleri böyleydi. Şimdi de %60 kız dedi doktor onda da böyle
Benım kasılmalarım oluyordu cnm diğer gebeliklerimde başından son bir ay kalaya kadar hep kullanmışlığım var. Kramp ve kasılmalarıma iyi geliyordu magnezyum eksikliğim varmıydı bilmiyorum muhtemelen vardı