2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Herkese merhaba Ben 11 haftalık hamileyim mide bulantılarım mide yanmalarım aşırı halsizlik kabızlık ve mide gazı durumları hayat kalitemi yerle bir etmiş durumda. İsteyerek bir gebelikti sürekli söylenerek bu güzel sürecin büyüsünü bozmak istemiyorum ama gerçekten hayattan tat alamaz duruma geldim doktorum kabızlık ve mide bulantıladı için ilaç verdi. Doktor kontrolunda başlamış olsam da hamilelik döneminde bu kadar çok ilaç kullanmak beni çok kötü hissettiriyor. Acaba aranızda benım kadar zor geçiren var mı bu süreci kolaylaştırmak için neler yapıyorsunuz?

13+2oldu.Hala mide bulantim var.12bitti hafifledi.En azından 24saat sürmüyor.ve şuan 4kg verdim.5di 1ni aldım vitaminlerle.Hala belli şeyler dışında yiyemiyorum bisey.Ve o yoğun haftalarda 3prilam(bulanti ilaci) bile kesmedi bulantıyi.Inan nerdeyse Hepimiz çok zorlandık canım.Ama biraz toparlıyoruz artik.Az kalmış seninde.3aydan sonra biraz hafifliyor bulantı ve halsizlik.Kimininki de tamamen kesiliyor.

Bende öyle sadece belli başlı şeyler yiyebiliyorum. Peynirli makarna, patates püresi gibi kokusuz ve hafif şeyler. Et balık tavuk ağzıma süremiyorum kokusu bile mahfediyor. Az kaldı sanırım, allah yardımcımız olsun canım bir an önce kucağımıza alalım bebeklerimizi.

Amin canım.Insallah.

Kizlar yarın doktor kontrolum var . Bazı kan testlerim eksikti . Özel hastane bu testleri bugün yapar mı ? Bugün pazar ya . Belki aranızda bilen vardır

Eklentiler

• IMG_20210826_131648.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 43
bu haftaya kadar prilamla geldim hep. Kendinize eziyet etmeyin hiç. Bu hafta biraz daha rahatım ama sabah çıkardım mesela öyle bi rahatlık yine de buna şükür diyorum çünkü adım atamıycak kadar halsizliğim vardı bulantılarım gece yataktan kalkıp çıkarıcak kadardı. Ben de akşamları hala gaz hazımsızlık tavan. Akşam olucak diye korkuyorum resmen. Prilam resmen hayat kalitesini artırıyo, uyku yapıyo ama benim kabulümdü artık bulantıdan dolayı inşallah zamanla azalıcak

Kizlar yarın doktor kontrolum var . Bazı kan testlerim eksikti . Özel hastane bu testleri bugün yapar mı ? Bugün pazar ya . Belki aranızda bilen vardır
canım benim gittiğim hastanenin kan alma birimi 7/24 açık. Büyük ihtimal bakarlar bugün. Arayıp teyit edebilirsin

Canım bu testleri bugün ozelin veya devletin acilinde yaptırabilirsin yanlız bunların içinde TSH var aç karnına bakılması gerekiyor
Bende sabah bulantiya rağmen inatla biseyler yicem dedim.Sonuc o da gitti.Iyiyim demeye korkuyorum
Galiba sıcaklar da etkiliyor.
Bulantıyı bastırsın diye yemekte fena yapıyor ya senin haftan biraz ilerlemiş canım azalma falan var mı ne durumdasın. Bu arada sıcak hava bulantıyı çok tetikliyor kızımada bu aylarda hamileydim Nisan doğumlu sıcak havadan dolayı temelli bulantı fenalık geliyordu

Geçen hafta bugün azalıyor diye seviniyordum.Yine arttı canım ya.Bi de kusma başladı yine.Bugun 13+2 olduk bi de.Ama sıcaklar cidden çok etkiliyor.Prilamda artık hiç etki etmiyor.Napalim min-nak iyi olsun da

Kızlar bayadır okuyorum ama yazmaya enerjim yok hala yorgunluk hallerim devam ediyor, uyuyorum bütün gün. 2 hafta önce kontrolde bebeğin meğerse bir değilde iki olduğunu tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik, fakat ikinci bebişte gelişim boZukluğu var gibi gözüküyor 2 haftadır takibimize göre de. Duruma göre problemli olan sonlandırılacak, benim için dua edin olur mu inşallah her şey yolunda gider

Aaaa TSH aç karnina mi bakılıyor doktora sormuştum geçen takipte aç tok fark etmez demişti .

Geçen hafta bugün azalıyor diye seviniyordum.Yine arttı canım ya.Bi de kusma başladı yine.Bugun 13+2 olduk bi de.Ama sıcaklar cidden çok etkiliyor.Prilamda artık hiç etki etmiyor.Napalim min-nak iyi olsun da
Hey maşallah maşallah minnak büyümüş 1. trimester bitmiş hayırlısıyla darısı başıma
Naneli şeyler bir tık rahatlatıyor bak aklında olsun
Aaaa TSH aç karnina mi bakılıyor doktora sormuştum geçen takipte aç tok fark etmez demişti .
Evet canım benim bildiğim aç karnına bakılıyor. Dahiliye doktoru erken saatte aç gel derdi TSH tahlili için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…