2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Naneyi denememiştim hiç.Bi bakıyım hemen.Cok şükür bitirdik ilk trimestir ama bende bittim sanki

Bende doktoruma sorayim gittigimde o zaman benim randevuma daha var. 8 inde gidecegim. O zaman 15+1 oluyor . Sizin ne zaman randevu ? Turkiyede cok fazla test var. Haftasi ilerde mi geride mi herseyi ayrintili soyleyip sanki anneleri strese sokuyorlar. Okuyunca arada bende bakiyordum. Oluyor bebeklerde yani. Hatta 3.de bebek cok iri filan demisti doktor . 2.den kilosu daha dusuk dogdu daha minikti . Arada inişler cikislar oluyor bence

Benim öğrencilerm bilmiyr bir tanesi bu hafta diyoki çocuğunuz oluyrdu rüyamda kendime rüyam çıkmıyor başklarının ki çıkıyor bana
Yaa ögrenciler bile goruyor masaallah cinsiyeti ogrense herkes de rahat etse , bir magazaya gidiyorum insan birsey almak istiyor ama olmuyor

Allah yardimcin olsun canim. Ilk basta bir aa ne guzel dedim sonunu gorunce uzuldum. Dua edelim hersey duzelir insallah

Aşırı kusmam olmadı ama sürekli mide buşatısı ve herşeyin kokması tam gazdı. Bu hafta biraz azaldı. 12 den sonra cidden azalıyr veya bitiyr
Yularıda bir arkadaş test sormuş özelde 800 dediler devlette yaptırdım kadon doğumdan randevu alıp sabah verdim ikindiden sonra çıkmıştı. İnternetten baktığımda

Dün gece 2 buçuktan sabah kadar uyanıktı kızım azı dişleri patlıyor. Tam son dişleri de çıkacak rahat edeicez derken sil baştan olayı biraz korkutuyr. sağlıcakla gelsinde yapacak birşey yol diyip avutyrm resmen kendimi :)

Aynen ben öyleyim canım çok zor geçiyor kabızlık geçti şükür ama diğer saydıkların hepsi mevcut kabusta gibiyim

Slm kızlar şükür mide bulantısı yaşamadım ama kabızlık benide mahvetti biçok şeyi denedim fayda etmedi.Bazen çok kötüleyince kahve içiyorum ve işe yarıyor

Ben de bu kadar ilaç kullanmak istemiyorum ama mecbur kaldım. Geçen fazlaca kanama oldu, plasenta kenarında, ben kustukça kendimi sıktığımda daha da oluyordu. Pirilam sayısını günde 4 e çıkardık, böylece kusmuyorum, kanamada olmuyor şükür. Mantar vardu ona da ilaç verdi. Vitamin var. Progestan sayısını 3 e çıkardı onu vajinal alıyorum.
İnşallah herşey yolunda gider, amin. Belki de sonradan toparlar diğeri de.
Aynı kese içinde değilller dimi

Hamileliğinde kaşıntı alerji yaşayan varmı acaba vucudumda sınek ısırıgı gıbı kızarık kabarık kaşınan yerler var ılk defa boyle bırsey yaşıyorum bugun yuzumde kaşınmaya başladı gebelik alerjiside olabılırmış haftaya cıldıyeye gıdıcem bu yuzden

Yediğiniz birşey dokunmuş olabilir belki. Cildiye tahlil ister büyük ihtimal çok geçmiş olsun

Dun bulantim azdi ilk kez gunduz ailemle vakit gecirdim yatmadan cok sevindim taki 8 9 a kadar bi basladi uyuyamadim bulantidan gec uyudum. bugunde kotuyum. ben bulantisiz uyaniyorum giderek artiyo yatma saati zirvede sabah 2 tane prilam iciyorum eh iste cokda iyi gelmioda hic yokdan iyi

Slm kızlar şükür mide bulantısı yaşamadım ama kabızlık benide mahvetti biçok şeyi denedim fayda etmedi.Bazen çok kötüleyince kahve içiyorum ve işe yarıyor
Aynı sorun bende de var söylemesi ayıp bazen günlerce tuvalete çıkamıyorum ve o kadar olumsuz etkiliyor ki hayatımı. Doktorum bir şurup yazdı iki gündür içiyorum o çok iyi geldi.

Aynı sorun bende de var söylemesi ayıp bazen günlerce tuvalete çıkamıyorum ve o kadar olumsuz etkiliyor ki hayatımı. Doktorum bir şurup yazdı iki gündür içiyorum o çok iyi geldi.
Lifli meyveler de iyi geliyor canım ben kayısı şeftali vs yiyince baya etki ediyor

Yok canım keseleri aynı tek yumurta, ama ince ayrım çizgisi var , geriden gelenin şekil bozukluğu var gibi.. bu çarşamba kontrolde belli olur belki biraz daha bakalım

Ya rüyamda bebişimi gördüm kızdı minicik ayakları vardı simdi deil usg günü doğumu nasıl bekliycem cok güzeldi miniğim
Öyle canım insan heyecanlanıyo.. Ama zaman su misali.. Hamilelikte özel bi süreç keyfini çıkarmaya bakıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…