2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende daha hamile değilken karşı komşum seni gördüm rüyamda demişti erkek bebeğin vardı sarışın dedi.. Hamile misin yoksa dedi. Yok değilim demiştim. Ertesi gün de annem arayıp oğlan çocuğun olmuştu babası gibi sarışındı dedi hamilemisin dedi valla değilim dedim ertesi ay hamile kaldım

Çenem pul pul dökülüyor, doktorum vitamin haplarından olabilir dedi
Yok canım keseleri aynı tek yumurta, ama ince ayrım çizgisi var , geriden gelenin şekil bozukluğu var gibi.. bu çarşamba kontrolde belli olur belki biraz daha bakalım
Aynı kese içindeyse diğerini alabiliyorlar mı, hayırlısı inşallah güzel haberlerini yazarsın burata

Çenem pul pul dökülüyor, doktorum vitamin haplarından olabilir dedi

Aynı kese içindeyse diğerini alabiliyorlar mı, hayırlısı inşallah güzel haberlerini yazarsın burata
Kürtaj olmuyor canım, problemli olanın kalbini durduruyorlar lazerli bir operasyon ile, inşallah

Kizlar üçüncü dördüncü bebiş anneleri . Bekleyen bebek kıyafetindeki sarı lekeler nasıl çıkar . Başınıza gelmiş miydi . Kardeşimin kızı olucak . Bazı kıyafetlerde sarı lekeler var . Hiç giyilmemiş olanda bile olmuş . İnternette bursuru yontemyaziyorama uygulayıp işe yaradı bu yöntem diyebilecek olan var mı ?

Onlar çıkmıyor diye biliyorum ne yaparsan yap çünkü bende küçüklük zıbınları çamaşır suyu kattığım suda bekletip sonra toz deterjanla makineye attım gece kapattım sabaha kadar suda bekledi sabah baktım çoğu çıkmamıştı ama belki bir yöntemi vardır

Desenize herkese malum olmuş benim de rüyalarım hep çıkar iyi ya da kötü korkarım rüya görmekten hatta birinin beni görmesinden de korkarım Bi de cinsiyetiniz erkekse tam malum olmuş valla

Benim oğlumun kıyafetlerinden de sararanlar olmuştu tekrar tekrar yıkadım ama çıkmadı. Bebek kıyafeti olduğu için de çamaşır suyu vs denemedim. Daha önce eşimin beyaz gömleğinde başımıza gelmişti kuru temizlemeci bile çıkmaz bu lekeler demişti.

Naneyi denememiştim hiç.Bi bakıyım hemen.Cok şükür bitirdik ilk trimestir ama bende bittim sanki
Doğrudan nane değilde kuzum naneli sakız,naneli şeker falan. Nane kokusunda bıçak gibi bir anda kesmişti bir kaç saatliğine de olsa bulantımı
Bizde de durum aynı son azılardayız geceleri çığlık kıyamet kalkıyordu şükür ucu göründü
Slm kızlar şükür mide bulantısı yaşamadım ama kabızlık benide mahvetti biçok şeyi denedim fayda etmedi.Bazen çok kötüleyince kahve içiyorum ve işe yarıyor
Canım kırmızı erik veya üzüm denedin mi bunları yerken özellikle su içmeyi. Aynı şekilde incir mevsimi onunda çok faydası olur. Denedigin halde sonuç alamadiysan duphalac şurup tavsiye edebilirim transferden sonra kabız olmayalım diye veriyorlar. Hamilelikte de kullanıyor bilgin olsun bitkisel bir içeriği var zaten

Bu hamileliğimde değil ama kızımda baslarda olmuştu. Cildiye doktoru bir çok şeyi yasaklamıştı turşu,domates,baharatlı aklıma gelenler bunlar kontrole kadar alerji yapabilecek şeyleri az tüketmeye çalışın
Çok geçmiş olsun

2.3.4.bebisi olacak olan annelere bir sorum var bir kadının kapasitesi belli diyorlar. Genelde hamileliğinde sorun olmazsa (şeker,bebekte beslenme sorunu falan) aynı kiloda oluyor doğan çocukların kilosu diyorlar doğru mu acaba bilgisi olan var mı

Desenize herkese malum olmuş benim de rüyalarım hep çıkar iyi ya da kötü korkarım rüya görmekten hatta birinin beni görmesinden de korkarım Bi de cinsiyetiniz erkekse tam malum olmuş valla
Valla olabilir henüz cinsiyeti öğrenmedik eğer erkekse kesin sarışın gelir artık bu kadar malum olmaya

Hadi ya bakalım bi kaç yöntem denicem artık .

bende siddetli reflu basladi her gun gaviscon aliyorum onunla alakali mi bilmem ama bulantim azaldi iki gündür 1 tane prilam iciyorum sanki hic icmesem de kusmayacak gibiyim yine de cesaret edemiyorum birakmaya. birkac gun daha 1 icicem sonuca göre keserim insallah

bana basladi. daha doğrusu recete etti ama kullanmamistim bugün basladim. çünkü çatı agrisi basladi erkenden
Bende de çok feci bacak agrısı var, gece uykumdan uyandırıyor.dra söylememe ragmen baslatmadı. Bu muayenede yeniden soracagım. Bebek annenin tüm vitamin depolarını kullanıyor diyorlar ya herhalde ondan ağrı ve sinir bozuklugu var bende. B vitaminimi yedi bitirdi herhalde çocuk sinir, stres basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…