Bende daha hamile değilken karşı komşum seni gördüm rüyamda demişti erkek bebeğin vardı sarışın dedi.. Hamile misin yoksa dedi. Yok değilim demiştim. Ertesi gün de annem arayıp oğlan çocuğun olmuştu babası gibi sarışındı dedi hamilemisin dedi valla değilim dedim ertesi ay hamile kaldım
Hamileliğinde kaşıntı alerji yaşayan varmı acaba vucudumda sınek ısırıgı gıbı kızarık kabarık kaşınan yerler var ılk defa boyle bırsey yaşıyorum bugun yuzumde kaşınmaya başladı gebelik alerjiside olabılırmış haftaya cıldıyeye gıdıcem bu yuzden
Yok canım keseleri aynı tek yumurta, ama ince ayrım çizgisi var , geriden gelenin şekil bozukluğu var gibi.. bu çarşamba kontrolde belli olur belki biraz daha bakalım
Kizlar üçüncü dördüncü bebiş anneleri . Bekleyen bebek kıyafetindeki sarı lekeler nasıl çıkar . Başınıza gelmiş miydi . Kardeşimin kızı olucak . Bazı kıyafetlerde sarı lekeler var . Hiç giyilmemiş olanda bile olmuş . İnternette bursuru yontemyaziyorama uygulayıp işe yaradı bu yöntem diyebilecek olan var mı ?
Kizlar üçüncü dördüncü bebiş anneleri . Bekleyen bebek kıyafetindeki sarı lekeler nasıl çıkar . Başınıza gelmiş miydi . Kardeşimin kızı olucak . Bazı kıyafetlerde sarı lekeler var . Hiç giyilmemiş olanda bile olmuş . İnternette bursuru yontemyaziyorama uygulayıp işe yaradı bu yöntem diyebilecek olan var mı ?
Onlar çıkmıyor diye biliyorum ne yaparsan yap çünkü bende küçüklük zıbınları çamaşır suyu kattığım suda bekletip sonra toz deterjanla makineye attım gece kapattım sabaha kadar suda bekledi sabah baktım çoğu çıkmamıştı ama belki bir yöntemi vardır
Bende daha hamile değilken karşı komşum seni gördüm rüyamda demişti erkek bebeğin vardı sarışın dedi.. Hamile misin yoksa dedi. Yok değilim demiştim. Ertesi gün de annem arayıp oğlan çocuğun olmuştu babası gibi sarışındı dedi hamilemisin dedi valla değilim dedim ertesi ay hamile kaldım
Desenize herkese malum olmuş benim de rüyalarım hep çıkar iyi ya da kötü korkarım rüya görmekten hatta birinin beni görmesinden de korkarım Bi de cinsiyetiniz erkekse tam malum olmuş valla
Benim oğlumun kıyafetlerinden de sararanlar olmuştu tekrar tekrar yıkadım ama çıkmadı. Bebek kıyafeti olduğu için de çamaşır suyu vs denemedim. Daha önce eşimin beyaz gömleğinde başımıza gelmişti kuru temizlemeci bile çıkmaz bu lekeler demişti.
Dün gece 2 buçuktan sabah kadar uyanıktı kızım azı dişleri patlıyor. Tam son dişleri de çıkacak rahat edeicez derken sil baştan olayı biraz korkutuyr. sağlıcakla gelsinde yapacak birşey yol diyip avutyrm resmen kendimi :)
Slm kızlar şükür mide bulantısı yaşamadım ama kabızlık benide mahvetti biçok şeyi denedim fayda etmedi.Bazen çok kötüleyince kahve içiyorum ve işe yarıyor
Canım kırmızı erik veya üzüm denedin mi bunları yerken özellikle su içmeyi. Aynı şekilde incir mevsimi onunda çok faydası olur. Denedigin halde sonuç alamadiysan duphalac şurup tavsiye edebilirim transferden sonra kabız olmayalım diye veriyorlar. Hamilelikte de kullanıyor bilgin olsun bitkisel bir içeriği var zaten
Hamileliğinde kaşıntı alerji yaşayan varmı acaba vucudumda sınek ısırıgı gıbı kızarık kabarık kaşınan yerler var ılk defa boyle bırsey yaşıyorum bugun yuzumde kaşınmaya başladı gebelik alerjiside olabılırmış haftaya cıldıyeye gıdıcem bu yuzden
Bu hamileliğimde değil ama kızımda baslarda olmuştu. Cildiye doktoru bir çok şeyi yasaklamıştı turşu,domates,baharatlı aklıma gelenler bunlar kontrole kadar alerji yapabilecek şeyleri az tüketmeye çalışın
Çok geçmiş olsun
2.3.4.bebisi olacak olan annelere bir sorum var bir kadının kapasitesi belli diyorlar. Genelde hamileliğinde sorun olmazsa (şeker,bebekte beslenme sorunu falan) aynı kiloda oluyor doğan çocukların kilosu diyorlar doğru mu acaba bilgisi olan var mı
Desenize herkese malum olmuş benim de rüyalarım hep çıkar iyi ya da kötü korkarım rüya görmekten hatta birinin beni görmesinden de korkarım Bi de cinsiyetiniz erkekse tam malum olmuş valla
Onlar çıkmıyor diye biliyorum ne yaparsan yap çünkü bende küçüklük zıbınları çamaşır suyu kattığım suda bekletip sonra toz deterjanla makineye attım gece kapattım sabaha kadar suda bekledi sabah baktım çoğu çıkmamıştı ama belki bir yöntemi vardır
Slm kızlar şükür mide bulantısı yaşamadım ama kabızlık benide mahvetti biçok şeyi denedim fayda etmedi.Bazen çok kötüleyince kahve içiyorum ve işe yarıyor
bende siddetli reflu basladi her gun gaviscon aliyorum onunla alakali mi bilmem ama bulantim azaldi iki gündür 1 tane prilam iciyorum sanki hic icmesem de kusmayacak gibiyim yine de cesaret edemiyorum birakmaya. birkac gun daha 1 icicem sonuca göre keserim insallah
Bende de çok feci bacak agrısı var, gece uykumdan uyandırıyor.dra söylememe ragmen baslatmadı. Bu muayenede yeniden soracagım. Bebek annenin tüm vitamin depolarını kullanıyor diyorlar ya herhalde ondan ağrı ve sinir bozuklugu var bende. B vitaminimi yedi bitirdi herhalde çocuk sinir, stres basladı