2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
yatakta dönerken mi agrin oluyor yoksa kramp tarzi mi canim iskelet sistemimiz degistigi icin belden kaynakli bile olabilir neyseki hepsi dogumla gececek

E bebekte çamaşır suyu tozu var, içeriği çamaşır suyu gibi değil renkli yede oluyor, bevek kıyafetleri için.
Bir leğenin içine kıyafetleri basıp üzerine bu tozdan boca ediyorsun, birazda arap sabunu. Kettle da kaynayan suyu üzerine dök, beklet sabaha kadar. Çıkmayan leke olmuyor.

yatakta dönerken mi agrin oluyor yoksa kramp tarzi mi canim iskelet sistemimiz degistigi icin belden kaynakli bile olabilir neyseki hepsi dogumla gececek
Kramp gibi oluyor, magnezyum eksikliğinden şüpheleniyorum. Kan testi istiyor mu drlar, kalsiyum, magnezyum degerlerine bakmak için? Ben 7. Haftadan sonra ilk defa bu cuma gidicem 11.haftam, belki ek bişey verir.

Kızlar bugün çok doluyum yaa su ve muz falan yeyip içtim omu şişirdi acaba anlamadım zor nefes alıyorum nefesim Kesiliyor resmen göğüs ortasına bıçak batması oluyor nasıl geçer bu vallahi patlıcak gibiyim hele nefes daralması çok kötü bişey biri boğazımı sıkıyor sanki

D
Ben 13+2 hala surunuyorum canim.Ama 10dan sonra hafifliyor genelde.Tam azalırken tekrar arttı benim.

Bulantılar nasıl kızlar benim bugun artı sanki bunun hafiflemesi gerekmiyor muydu ya .
Uzun zamandır bugun kadar kötü olmamıştım dökülüyorum resmen. Ne yesem çıkardım sabahtan beri. Ve azalıyordu aslında. Noldu anlamadım inşallah başa sarmamışızdır. 14. Haftaya girdim hatta bebişe göre 15. Geçmesi gerekmez mi artık

Canım reflü nasıl oluyor benim bulantı mı hazımsızlık mı anlayamadığım bişey var. Çok rahatsız oluyorum. Bugün fena zorladı beni sürekli çıkardım

Bence herkesi bu sıcak havalar vurdu yaa

Bende de oluyor canım o. Batma değil ama nefesim yetmiyor sanki. Arada bi durup derin nefes almam gerekiyo resmen. Ama bende bulantı da çok oluyo biraz da ondan kaynaklı sanırım.

e
yaaa çok teşekkür ederim inşallah benımde kısa sürer bazı kişilerde dogum sonrasında bile devam etmiş inşallah benımde sizinki gibi kısa surelı olur genelde araştırdığım kadarıyla kız bebek hamileliklerinde daha fazla vucutta alerjık reaksıyon gerçekleşiyormuş oğlumda hıc olmayınca şaşırdm ama hayırlısı herseyıde cınsıyete vuruyoruz ikincilerde cinsiyet merakı birinceden fazla oluyor heraldesaglıkla gelsin bebeklerımız inşallah

Hem ne vurma çarpıldım ben yamuldum bugün ben de hep sıcaklığa suç buluyorum ama asıl havalar serinler de bizim bu bulantı halsizlik devam ederse o zaman gör bizi

kızlar bence dua edin biz hamişliğin başındayız. Oğlum 22 ağustos da dünyaya geldi. Karnı burnunda hamileyken yaza denk gelmesi felaket gibi bişey kesinlikle uyuyamıyordum çok feciydi. Nasılsa eylülden sonra serinleyecek daha rahat oluruz

Aaa tamam canım ilk olarak bunu deneyeyim o zamn

1 . Oglum 3340
2. Oglum 3240 dogdu
2. 12 gun erken dogdu ayni olurdu abisiyle belki birazdaha dursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…