Arkadas anlatmis onun yöntemi guzelmisKizlar üçüncü dördüncü bebiş anneleri . Bekleyen bebek kıyafetindeki sarı lekeler nasıl çıkar . Başınıza gelmiş miydi . Kardeşimin kızı olucak . Bazı kıyafetlerde sarı lekeler var . Hiç giyilmemiş olanda bile olmuş . İnternette bursuru yontemyaziyorama uygulayıp işe yaradı bu yöntem diyebilecek olan var mı ?
Benim2.3.4.bebisi olacak olan annelere bir sorum var bir kadının kapasitesi belli diyorlar. Genelde hamileliğinde sorun olmazsa (şeker,bebekte beslenme sorunu falan) aynı kiloda oluyor doğan çocukların kilosu diyorlar doğru mu acaba bilgisi olan var mı
Ayy maşallah en erken 40. Haftada doğum yapmışsınızBenim
1.3300 (42+5 haftalik)
2.3690 (41+2 haftalik)
3.3550(40 haftalik )
Ben ne kadar az kilo aldiysam bebek daha fazla kilo aldibirincide 30 kilo almistim
Bana dün oldu . Kasiklarim agriyor cok fena . Bugunde egilemiyorum bayagi aciyor. Ayaklarimi mi uşüttüm diye dusunuyordum bende . Niye oldu anlamadimKızlar aranızda kasık ağrısı çeken var mı? Ben biraz yol yürüyeyim hemen sol kasığım batmaya başlıyor bi de alt kıyafetlerimi giyerken sol bacağımı kaldırdığımda kasığımdan karnıma doğru acıma oluyor. Belim ve sol bacağımda genel olarak hep bi ağrı var çok canımı sıkıyor. Oğluma hamileyken sağ tarafta vardı bu ağrı ve yıllarca çektim gitmediğim doktor kalmamıştı şimdi yine aynı ağrı sol tarafımda sanırım bebek hangi taraftaysa onun ağrısı bi ben miyim bunu çeken
Benim de en basından beri sag tarafımda bir agrı var canım. Hatta o tarafta mı döllendi diye düşünüyorum senin gibi. Arada yok oluyor gibi, ama yatarken falan yine kendini hissettiriyor.Kızlar aranızda kasık ağrısı çeken var mı? Ben biraz yol yürüyeyim hemen sol kasığım batmaya başlıyor bi de alt kıyafetlerimi giyerken sol bacağımı kaldırdığımda kasığımdan karnıma doğru acıma oluyor. Belim ve sol bacağımda genel olarak hep bi ağrı var çok canımı sıkıyor. Oğluma hamileyken sağ tarafta vardı bu ağrı ve yıllarca çektim gitmediğim doktor kalmamıştı şimdi yine aynı ağrı sol tarafımda sanırım bebek hangi taraftaysa onun ağrısı bi ben miyim bunu çeken
Ay evet bnde ilk kez duydum yarın hemn gidip alicamArkadas anlatmis onun yöntemi guzelmiscamasir suyu tozu bilmiyordum
Benim 1 haftadır böyle. Bi gün baya yoruldum onun üstüne daha çok hissettirmeye başladı kendini. Bi yerden destek almadan kıyafetimi giyemiyorum resmen. Bacağımı karnıma doğru çekerken çok acıyor. Umarım hepimizinki geçerBana dün oldu . Kasiklarim agriyor cok fena . Bugunde egilemiyorum bayagi aciyor. Ayaklarimi mi uşüttüm diye dusunuyordum bende . Niye oldu anlamadim
Benim de 1 haftadır böyle ama ilk hamileliğimde doğuma kadar çektim hatta doğumdan sonra bile oluyordu ara ara. Benim sol tarafta bebek eminim usg de bakarken gördüm. Senin de sağda demek ki. Yatarken daha iyiyim ben ama yürürken çok rahatsız oluyorum. 2 eylülde ikili testimiz var doktora soracağım bakalımBenim de en basından beri sag tarafımda bir agrı var canım. Hatta o tarafta mı döllendi diye düşünüyorum senin gibi. Arada yok oluyor gibi, ama yatarken falan yine kendini hissettiriyor.
Canım senin hepsi normal miydi . İkinci de kesi olmusmuyduBenim
1.3300 (42+5 haftalik)
2.3690 (41+2 haftalik)
3.3550(40 haftalik )
Ben ne kadar az kilo aldiysam bebek daha fazla kilo aldibirincide 30 kilo almistim
Benimde 3 Eylülde kontrolüm var. Hayırlı haberler alalım inşallah. Ben de hep sagda hissettim canım. Doktora hiç sormadım, zaten heyecandan normal sorularımı bile unutuyorumBenim 1 haftadır böyle. Bi gün baya yoruldum onun üstüne daha çok hissettirmeye başladı kendini. Bi yerden destek almadan kıyafetimi giyemiyorum resmen. Bacağımı karnıma doğru çekerken çok acıyor. Umarım hepimizinki geçer
Benim de 1 haftadır böyle ama ilk hamileliğimde doğuma kadar çektim hatta doğumdan sonra bile oluyordu ara ara. Benim sol tarafta bebek eminim usg de bakarken gördüm. Senin de sağda demek ki. Yatarken daha iyiyim ben ama yürürken çok rahatsız oluyorum. 2 eylülde ikili testimiz var doktora soracağım bakalım
Ben kızım da 9 kilo aldım, kızım 40 haftalık 3750 gr doğdu.Benim
1.3300 (42+5 haftalik)
2.3690 (41+2 haftalik)
3.3550(40 haftalik )
3010 gr dı kızım bende de kesi var ve iç dikişim de vardı kesi olmadan benmki çıkmazdı ya açılmadı dış vajinam. Kesi olmadan nasıl doğum yapıyr canım kızlarCanım senin hepsi normal miydi . İkinci de kesi olmusmuydumaşallah baya da kilosu varmış . Bnm kızım 39+6 da 3400 doğdu . Bu 3 kiloyu gecmesede blki kesi atılmaz diyorum ama
Bende her yediğimi çıkarıyodum hatta sofradan kalkıp yarıda tuvalete koşuyodum. Şimdi prilamı bi akşam yemeğinden önce birde sabaha karşı 4-5-6 kaçta uyanırsam içiyorum. Hem tüm günümü dengeliyor hemde uyku sorunu yaratmıyor. Birde öyle deneseniz belki faydası olurDun bulantim azdi ilk kez gunduz ailemle vakit gecirdim yatmadan cok sevindim taki 8 9 a kadar bi basladi uyuyamadim bulantidan gec uyudum. bugunde kotuyum. ben bulantisiz uyaniyorum giderek artiyo yatma saati zirvede sabah 2 tane prilam iciyorum eh iste cokda iyi gelmioda hic yokdan iyi
Aslında anne ne kadar çok kilo alırsa bebek o kadad düşük kilolu oluyormuş diyetisyen öyle demişti banaBenim
1.3300 (42+5 haftalik)
2.3690 (41+2 haftalik)
3.3550(40 haftalik )
Amin canım benim inşallahBenimde 3 Eylülde kontrolüm var. Hayırlı haberler alalım inşallah. Ben de hep sagda hissettim canım. Doktora hiç sormadım, zaten heyecandan normal sorularımı bile unutuyorumdoktorun yanına etkisiz eleman gibi girip çıkıyorum. Bebekle ilgili kötü bişey duyar mıyım stresinden
Yaa Bnm de içte dikişin vardı3010 gr dı kızım bende de kesi var ve iç dikişim de vardı kesi olmadan benmki çıkmazdı ya açılmadı dış vajinam. Kesi olmadan nasıl doğum yapıyr canım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?