2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Arkadas anlatmis onun yöntemi guzelmis camasir suyu tozu bilmiyordum

Benim
1.3300 (42+5 haftalik)
2.3690 (41+2 haftalik)
3.3550(40 haftalik )
Ben ne kadar az kilo aldiysam bebek daha fazla kilo aldi birincide 30 kilo almistim

Kızlar aranızda kasık ağrısı çeken var mı? Ben biraz yol yürüyeyim hemen sol kasığım batmaya başlıyor bi de alt kıyafetlerimi giyerken sol bacağımı kaldırdığımda kasığımdan karnıma doğru acıma oluyor. Belim ve sol bacağımda genel olarak hep bi ağrı var çok canımı sıkıyor. Oğluma hamileyken sağ tarafta vardı bu ağrı ve yıllarca çektim gitmediğim doktor kalmamıştı şimdi yine aynı ağrı sol tarafımda sanırım bebek hangi taraftaysa onun ağrısı bi ben miyim bunu çeken

Benim
1.3300 (42+5 haftalik)
2.3690 (41+2 haftalik)
3.3550(40 haftalik )
Ben ne kadar az kilo aldiysam bebek daha fazla kilo aldi birincide 30 kilo almistim
Ayy maşallah en erken 40. Haftada doğum yapmışsınız benim oğlum 37+6 da doğmuştu gerçi kilosu iyiydi çok şükür 3450

Bana dün oldu . Kasiklarim agriyor cok fena . Bugunde egilemiyorum bayagi aciyor. Ayaklarimi mi uşüttüm diye dusunuyordum bende . Niye oldu anlamadim

Benim de en basından beri sag tarafımda bir agrı var canım. Hatta o tarafta mı döllendi diye düşünüyorum senin gibi. Arada yok oluyor gibi, ama yatarken falan yine kendini hissettiriyor.

Bana dün oldu . Kasiklarim agriyor cok fena . Bugunde egilemiyorum bayagi aciyor. Ayaklarimi mi uşüttüm diye dusunuyordum bende . Niye oldu anlamadim
Benim 1 haftadır böyle. Bi gün baya yoruldum onun üstüne daha çok hissettirmeye başladı kendini. Bi yerden destek almadan kıyafetimi giyemiyorum resmen. Bacağımı karnıma doğru çekerken çok acıyor. Umarım hepimizinki geçer
Benim de en basından beri sag tarafımda bir agrı var canım. Hatta o tarafta mı döllendi diye düşünüyorum senin gibi. Arada yok oluyor gibi, ama yatarken falan yine kendini hissettiriyor.
Benim de 1 haftadır böyle ama ilk hamileliğimde doğuma kadar çektim hatta doğumdan sonra bile oluyordu ara ara. Benim sol tarafta bebek eminim usg de bakarken gördüm. Senin de sağda demek ki. Yatarken daha iyiyim ben ama yürürken çok rahatsız oluyorum. 2 eylülde ikili testimiz var doktora soracağım bakalım

Benim
1.3300 (42+5 haftalik)
2.3690 (41+2 haftalik)
3.3550(40 haftalik )
Canım senin hepsi normal miydi . İkinci de kesi olmusmuydu maşallah baya da kilosu varmış . Bnm kızım 39+6 da 3400 doğdu . Bu 3 kiloyu gecmesede blki kesi atılmaz diyorum ama

Benimde 3 Eylülde kontrolüm var. Hayırlı haberler alalım inşallah. Ben de hep sagda hissettim canım. Doktora hiç sormadım, zaten heyecandan normal sorularımı bile unutuyorum doktorun yanına etkisiz eleman gibi girip çıkıyorum. Bebekle ilgili kötü bişey duyar mıyım stresinden

Benim
1.3300 (42+5 haftalik)
2.3690 (41+2 haftalik)
3.3550(40 haftalik )
Ben kızım da 9 kilo aldım, kızım 40 haftalık 3750 gr doğdu.
Hergün muz yerdim. Bir de sonbaharda cennet hurması olıyor ondan. Onların kilo aldırdığını düşünüyorum

Canım senin hepsi normal miydi . İkinci de kesi olmusmuydu maşallah baya da kilosu varmış . Bnm kızım 39+6 da 3400 doğdu . Bu 3 kiloyu gecmesede blki kesi atılmaz diyorum ama
3010 gr dı kızım bende de kesi var ve iç dikişim de vardı kesi olmadan benmki çıkmazdı ya açılmadı dış vajinam. Kesi olmadan nasıl doğum yapıyr canım kızlar

_Ravzaa_ 42+5 mi maşallh yeri rahatmış bıdığın. 38e girdiğimde de söyliyim doğumu başlataın diyrdum. 38+5de doğdu kızım. Bu sefer alttan muayene olurmuyum bilmiyrm. Suyumun patlamasını çatı muayenesinin tetiklediğini düşünrm

Bende her yediğimi çıkarıyodum hatta sofradan kalkıp yarıda tuvalete koşuyodum. Şimdi prilamı bi akşam yemeğinden önce birde sabaha karşı 4-5-6 kaçta uyanırsam içiyorum. Hem tüm günümü dengeliyor hemde uyku sorunu yaratmıyor. Birde öyle deneseniz belki faydası olur

Benim
1.3300 (42+5 haftalik)
2.3690 (41+2 haftalik)
3.3550(40 haftalik )
Aslında anne ne kadar çok kilo alırsa bebek o kadad düşük kilolu oluyormuş diyetisyen öyle demişti bana

Amin canım benim inşallah çok stres oluyorum bende, her kontrol kalp çarpıntısı. Hormonlardan heralde hep bi korku. Telefonuma not ediyorum soracağım herşeyi sağolsun doktorum her muayene sonrası sorun var mı diye hatırlatıyor yoksa bende herşeyi unutuyorum

3010 gr dı kızım bende de kesi var ve iç dikişim de vardı kesi olmadan benmki çıkmazdı ya açılmadı dış vajinam. Kesi olmadan nasıl doğum yapıyr canım kızlar
Yaa Bnm de içte dikişin vardı duşta iki tane var dedi doktor içi söylemedi . Ama bni çok zorlamadi . 10 gün olmadan dökülmeye başlamıştı . Bnde acayip özeniyorum dikişsiz yapanlara . Kesi olmadan dogursak nejadar rahat ederdik halbuki senin de ilk diye olmuştur blki . Fakirin ekmeği umut işte . Bı umut blki bu zayıf doğarsa olmaz diyodum

Ya benim dünden beri ara sıra sancım oluyor ama öyle çok aşırı değil hafif hafif tatlı bi sancı. Bebek büyüyor ondan sanırım diyorum sizde de olan var mı böyle

benim kız da 3200 gr doğdu. 39+3de. benim de kesi ve dikişim vardı ama kaç tane oldugunu bilmiyorum
benim dikişler dökülen değildi şu kaynayan dikişlerdendi hiçbişey anlamadım o süreçte 1 haftalıkken doktor kontrol ettiğinde 3 hafta önce doğum yapmış kadar iyi dikişlerin kaynamış demişti. psikoloji ne kadar önemli o güne kadar bağdaş kurmaya korkuyordum o günden sonra bütün hareketlerim düzelmeye başladı halbuki önce hiç denememiştim ki canım yanar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…