2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar doktora gittim kontrol amaçlı dünkü rahimdeki batmalarımdan dolayı bebiş iyi gözüküyordu 13 haftalık çıktık doktor kanama yoksa çok önemseme bol bol dinlen ve su iç dedi bu kadar ama hala endişe var çünkü hafif hafif yine oluyor yanı sancılar batmalar doktor ultrason çihazıyla bastırırken bile aşağıya baskı hissediyorum ağrı oluyor çok idrarın gelir ya tutarsın aşağıdan batma şeklinde baskı olur işte aynen öyle birşey

Yaaa çok tatlıısın küçük insan tanesi benim de baktılar rahme giden kan damarlarına biri Corasprinr devam biri bırak dedi bırakamıyorum coraspirini devam edicem gittiği yere kadar

Maşallah ona yesinler tipini bu arada birşey sorucam rahme giden kan damarlarında dirençi nasıl gördü doktor kötü birşey mi merak ettim ilk defa duydum
ikili test için detaylı bakarken benim damarların sesini dinledi grafiğine bakarken farketti. yani kan pıhtılaşması yok ama olmadan önlem almak amaçlı kötü bir şey değil canım
Yaaa çok tatlıısın küçük insan tanesi benim de baktılar rahme giden kan damarlarına biri Corasprinr devam biri bırak dedi bırakamıyorum coraspirini devam edicem gittiği yere kadar
teşekkürler :) bana 20. haftaya kadar kullan dedi kahvaltıdan sonra alıyorum bir tane

Masallah cok tatlilar ben soyleyemedim dahaca bakalim ne zaman soyleriz dün ortancayla buyuk kizim konusuyorlar . Babam bebekken annemin karnindaydi , dedemde bebekken annemin karnindaydi diyor ortanca herkes benim karnimda saniyorlar . Daha erken onlar icin zaman gecmez , biraz daha buyusun bakalim. Ama senin kizlar yardimci olur cok guzel

Bir sıkınti olmamasina sevindim. Benimde hâlâ devam ediyor. Hatta sabah yatarken oldu . Benim randevuma cok var baska neler soyledi doktor ?

Bir sıkınti olmamasina sevindim. Benimde hâlâ devam ediyor. Hatta sabah yatarken oldu . Benim randevuma cok var baska neler soyledi doktor ?
Her ihtimale karşı cinsel ilişki yasak dedi pek ilgili bir doktor değildi detaylı ilgilenmedi Facebookta grupta bayanlara sordum erken doğum riskinde de oluyormuş böyle ağrılar ilaç veriyolarmış başka bir doktora mutlaka git danış dediler :/

Hadi hayırlısı en önemlisi sağlıklı olmaları seninde sonucun iyi gelir inşallah

Ay kızlar ne ikili yaptırıyorum ne gen testlerini şeker yüklemeside yaptırmıcam, tek giriceğim şey ayrıntılı ulturoson Eminim ki hepinizin sonucu çok güzel çıkıcak gönlünüzü ferah tutun
Bende sizin gibi düşünüyordum devlette ki doktorum yaptırdı illa ikili testi mi ben takıntılı biriyim kötü bişey çıksa dehşet takarım ona diye hiç istemedim ama sonucu ne alıcam ne bakıcam elim bakacak

Benim çilem bitmiyor dün ve ondan önceki gün şiddetli karın ağrısı ve krampları vardı sonra bu oldu akıntım da çok fazlalaştı ve sümüksü anlamadım gitti bundan neden oluyor
Siz doktora progestanı sorsaydınız keşke, hem zararsız hem de bilmiyorum belki psikolojik ama rahatlatan gevşeten bir ilaç. Benim karın ağrılarıma da gayet iyi gelmişti ağrı olduğu zamanlar

Ay kızlar ne ikili yaptırıyorum ne gen testlerini şeker yüklemeside yaptırmıcam, tek giriceğim şey ayrıntılı ulturoson Eminim ki hepinizin sonucu çok güzel çıkıcak gönlünüzü ferah tutun
Ben de şeker yüklemesi yaptırmıcam. Aşırı tatlı düşkünlüğü ve çok dengesiz beslenme yoksa bence mantıksız yaptırmak. Sonuçta ilaç vs verilmeyecek diyete yönlendirilecek

Ben de şeker yüklemesi yaptırmıcam. Aşırı tatlı düşkünlüğü ve çok dengesiz beslenme yoksa bence mantıksız yaptırmak. Sonuçta ilaç vs verilmeyecek diyete yönlendirilecek

Gebelik şekeri diye birşey var. Normalde riskli grupta olmayabilirsiniz ancak gebelikte çıkan bir durum olabilir. Benim öğrencimde çıkmıştı mesela hiç bir sıkıntısı yokken. Ben şahsi olarak riskli buluyorum yaptırmamayı çünkü diyabet bebek için daha zararlı. Kar zarar hesaplaması yapmak gerekiyor bazı durumlarda. Karar tabi ki sizlerin. Doktorunuz sizi yönlendirir elbette

Siz doktora progestanı sorsaydınız keşke, hem zararsız hem de bilmiyorum belki psikolojik ama rahatlatan gevşeten bir ilaç. Benim karın ağrılarıma da gayet iyi gelmişti ağrı olduğu zamanlar
Hiç aklıma gelmediki daha öcme hiç kullanmadım doktorun söylemesi lazımdı doktor çok ilgisizdi

Tabi ki biliyorum bu durumu ancak gebelik şekeriniz çıksa da doktorluk bir durum olmuyor, iş bizde bitiyor, gebelik şekerimiz olmasa bile kötü beslenme biz şekere sebep olabiliriz, aynı zararı verebiliriz demek istiyorum. Gebelik şekeri çıkarsa düzenli olarak yükleme yapılıyor ve kontrol ediliyor yalnızca. Tabi ki tercih kişiye kalmış. İnşallah herkesin sonuçları güzel bebekleri sağlıklı olur

Cok geçmiş olsun. Idrar yaparken nasil. Kolaylıkla cikiyor mu?
Hamilelerde cok nadir görünen bir hastalık oluyor.
Ilk hamileliğim de ben de olmuştu bu haftalarda. Idrar yaparken ağrı ve alta doğru baskı ile başlamıştı. 15 haftalikken de kesinlikle Idrar yapamadim cikmiyordu. Iki kez sonda ile cikti. Sonra tekrar olabilir diye bana sonda takmasini ögrettiler. Şükürler olsun bir daha olmamıştı. Doktorda zaten bebek büyüdükce yukarıya çıkacak bu sorun kalkacak demişti. Ama cok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın patliyorum gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…