2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Arkadaşlar benim doktor geçen hafta Kıza benzetti ama o görünen şey hiç kıza benzettemedim sizde bakar mısınız

Aynen kuzu hocalarda biraz prim almak icin ısrar ediyolar bence, bizde çok hissettik son randevuda yani sonucta zorla yaptircaksin diye bişey yok ki. Evet bence sonucu cikinca senden parayi alcaklar ama benim bildigim sonucu doktora mail atiyolar ilk o goruyo

doktor cinsiyet yazan raporu alıyormuş, bize cinsiyet yazmayan geliyormuş öyle dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum doktor da 2 eylülde gelecek izindeydi az kaldı dananın kuyruğunun kopmasına

doktor cinsiyet yazan raporu alıyormuş, bize cinsiyet yazmayan geliyormuş öyle dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum doktor da 2 eylülde gelecek izindeydi az kaldı dananın kuyruğunun kopmasına
Cinsiyeti normalde söylemiyorlarmış çünkü aldıran oluyormuş beğenmeyip. Doktorum demişti şok oldum ben de. Ondan bakanlık yasak koymuş ama doktorlar insiyatif kullanıp söylüyorlar.
Benim doktorum illa genoksta yaptır demedi. İstersen araştır ama en kapsamlısı genoks verdiğim kadın da ilgilidir yine de sen bilirsin dedi. Ben çok uğraşmak istemedim çünkü üç aşağı beş yukarı aynı genoksta fiyatlar. Konuştuğum temsilci gelecek bugün kan almaya. Bakalım hayırlısı

ya zaten ben artık ultrasona girsem erkekse net olur heralde arkadaşlar öğrenmeye başladı ondan söyler doktor diye düşünüyorum da yeter ki sonuç gelsin güzell tertemiz sonuçlar alırız umarım hepimizzz

Canım amerikaya gönderilen testler de varmış, seninki ondan mı acaba, uzun sürdü? Ben de bu cuma gidiyorum doktora testleri danışıcam, bakalım neye yönlendirecek

Canım amerikaya gönderilen testler de varmış, seninki ondan mı acaba, uzun sürdü? Ben de bu cuma gidiyorum doktora testleri danışıcam, bakalım neye yönlendirecek
aynen kuzu amerikaya gönderilen ama daha vakti var 10 iş günü dediler ben parasını ödemedim gelmezse sonuç diye endişelendim para ödeyemiyorum iban vermiyolar sorun o yoksa sonuç için istedikleri süreye varr

Kızlar ya ben 2 tane hamilelik kitabı sipariş etcem heves ettim okuyim diyorum daha önce okuduğunuz beğendiğiniz var mı? Ben iki tane buldum ama önerilere de açığım

Kuzu biri: "Fasulyenin günlüğü" diye bi kitap, instagramda bi hamilede görmüştüm. Biri de dr. Furkan kayabaşoglu varya belki duymussundur onun kitabi: " Her doğum bir hikaye" diye. Bu ikisini Alıcam.
ayy bakayım ben bunlara. ya o kadar vahim durumdayım ki geçen arkadaşım 2 yaşında çocuğunu kucağıma oturttu su istiyo içiremedim suyu kızcağıza oturup ağlayacaktım. bu zamana kadar ne çocuk oldu etrafımda ne bebek ne alt değiştirmesini bilirim ne bişey görmedim bile hiç. öyle temel eğitim kursları oluyormuş ona gidicem galiba yoksa nolcak bilmiyorum annesi geldi sonra lıkır lıkır içirtti şişeden

Yaaa kız saçmalama ogrencez yavaş yavaş kimse anasının karnında öğrenmiyo ya ilk başta anne kv vs gelirse yardımına oğrenirsin yani nolcak

Kızlar ya ben 2 tane hamilelik kitabı sipariş etcem heves ettim okuyim diyorum daha önce okuduğunuz beğendiğiniz var mı? Ben iki tane buldum ama önerilere de açığım

Eklentiler

• 3B713951-0638-4375-8A4C-0758DB27F3B3.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 42
  • E0F2E78D-C480-4461-82A1-20BBDC1D702C.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…