2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de şeker yüklemesi yaptırmıcam. Aşırı tatlı düşkünlüğü ve çok dengesiz beslenme yoksa bence mantıksız yaptırmak. Sonuçta ilaç vs verilmeyecek diyete yönlendirilecek
Hamilelik sekeri çok başka birsey. Ben zayif ve gayet sağlıklı beslenen biriyim. 17 yasimdan beri hep 53 kilo dayim. Ama ilk hamileligimde sekerim vardi. Oysaki doğru dürüst kilo bile almamistim. Demek istediğim yine de takip etmek gerekiyor. Seker yüklemesi şart değil ama 20 ci haftadan itibaren ara da bir sabah aç ve yemekten bir saat sonra bakmak gerekiyor.

Gebelik şekeriniz çıkınca dr ne önerdi??

Benim çilem bitmiyor dün ve ondan önceki gün şiddetli karın ağrısı ve krampları vardı sonra bu oldu akıntım da çok fazlalaştı ve sümüksü anlamadım gitti bundan neden oluyor
Enfeksiyona baktırdın mı?
Ben de öyleyim habire pembe akıntı geliyor, bugün proluten iğne vurdurcam. Kanama alanı var maalesef

Tuvaletimi yapıyorum çok şükür canım ama dünkü ağrı aynı çok tuvalete sıkışmışım gibiydi tutarsın ya hani çok beklersin batma ve baskı hissi yapar aynı öyleydi baya aşağısı acıyordu şimdi stresten mi psikolojik mi bilmiyorum hala aynk batmalar var aşağıda hafif hafif canım sıkılıyor bu duruma bazı bayanların başına gelmiş erken doğum riski olunca oluyor yazmışlar iyice kötü oldum

Enfeksiyona baktırdın mı?
Ben de öyleyim habire pembe akıntı geliyor, bugün proluten iğne vurdurcam. Kanama alanı var maalesef
Geçmiş olsun sanada canım akıntı ve kanama yok bebekte iyi ultrasonda da kanama alanı vs yok ama bende hala aşağıda batma hissiyatı devam ediyor uzanıyorum yatakta ama hissediyorum (

Yaa bende cok önemsememistim belki rahim buyudugu icin sanci yapiyordur diye , bende korktum simdi. Acaba progestan filan mi kullansam

Ben de şeker yüklemesi yaptırmıcam. Aşırı tatlı düşkünlüğü ve çok dengesiz beslenme yoksa bence mantıksız yaptırmak. Sonuçta ilaç vs verilmeyecek diyete yönlendirilecek
Gebelik sekeri ciddi bir durum ama , burda bir cok testi yapmiyorlar ama seker yüklemesini yapiyorlar . Tansiyon ve seker cok onemli

Gebelik şekeriniz çıkınca dr ne önerdi??
Takip ettik ve kilo verdim 3 kilo verdikten sonra sekerim de düzeldi şükürler olsun. Ama cok değişik birsey hic birsey yiyemiyordum. Ispanaktan şeker cikar mi? Benim çıkıyordu. Bir ay resmen ac gezdim. Korkudan birsey yiyemiyordum. Eğer düsmeseydi mecburen Insulin almak gerekiyor. O yüzden dikkat etmek gerekiyor. Ben arada bir ölçmeye başladım simdi.
Şimdilik hersey yolunda hamd olsun.
Şeker yüklemesi yapmayi düsünmüyorum bende evde takip etmek benim durumumda daha mantıklı.

Ne kadar hassas bir dönemdeyiz, Allah hepimizin yardımcısı olsun, size de geçmiş olsun şimdiden

Oyy maşallah miniğe yaa
Ay kızlar ne ikili yaptırıyorum ne gen testlerini şeker yüklemeside yaptırmıcam, tek giriceğim şey ayrıntılı ulturoson Eminim ki hepinizin sonucu çok güzel çıkıcak gönlünüzü ferah tutun
İkili testi bende yaptırmicaktım eşim yaptıralım ne olur ne olmaz dedi ama diğerlerini yaptırmicam 3lü 4lü. Şeker yüklemesini yaptırmam yararıma olur ailede şeker hastasından geçilmiyor gizli şeker vs varsa çok zararlı diye duydum
Maşallah ya ne güzel görünüyo minnak bacaklarıyla kapatmış sanki çok anlamam ben ama öyle geldi bana

Yaa bende cok önemsememistim belki rahim buyudugu icin sanci yapiyordur diye , bende korktum simdi. Acaba progestan filan mi kullansam
Benide korkuttular stresten mi psikolojik mi bilmiyorum ama hala ara ara aşağıdan iğne gibi batmalar oluyor sanki ayağa kalkınca kasıktan rahime hafif sancı var gibi offf kafayı yicem

Yaaa neden kimse bişey yazmıyooo diğer aylara dadandım ben ocak şubat şimdi nisan da başladı bütün grupları okuyom bu arada bulantı hala devam , kasık ağrım geçti çok şükür. Bugün de sanki buzlu şeyler iyi geliyo gibi geldi. Çatır çutur buz yiyorum Allahım çocuk doğana kadar aklım azcık kalsa bari

Benide korkuttular stresten mi psikolojik mi bilmiyorum ama hala ara ara aşağıdan iğne gibi batmalar oluyor sanki ayağa kalkınca kasıktan rahime hafif sancı var gibi offf kafayı yicem
Canım doktora da gitmişsin bi sıkıntı görse söylerdi mutlaka. Kendini rahatlat. Gün içinde kendini yorma fırsat bulduğun anlarda da yat. İnşallah geçecektir

ay dimi 1-2 gündür çok kurak grup bugün ben kendimden geçtim ya ne güzel gitmişti hiçbir şey yiyemedim ne zaman bir dahaki kontrolüüün dayanamadım cumaya randevu aldım niye geldin diyecek kesin ama olsun :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…