Eki Görüntüle 2908918
Bacak arasını kaptmış sanki ben anlayamadım o yüzden. Ama kıvrımlı duruyor vücudu. Kıvrımlı olanlara kız daha düz duranlara erkek diyorlar bazen. Hayırlısı olsun sağlıkla
ay dimi 1-2 gündür çok kurak grup bugün ben kendimden geçtim ya ne güzel gitmişti hiçbir şey yiyemedim ne zaman bir dahaki kontrolüüün dayanamadım cumaya randevu aldım niye geldin diyecek kesin ama olsun :d
Benim 20 eylülde benim doktorum bi de çok yoğun. Önemli bir şey olmadıktan sonra gelme dedi bana ben de aslında yarına başka doktordan aldım randevu. Sonra da dedim bişey yokken sallanıp gitme şimdi
Bugün de ne yesem çıkıyo benim de. Sadece sıvı besleniyorum resmen. Bi de baş ağrısı eklendi. Beterin beterini de gördük
Benim 20 eylülde benim doktorum bi de çok yoğun. Önemli bir şey olmadıktan sonra gelme dedi bana ben de aslında yarına başka doktordan aldım randevu. Sonra da dedim bişey yokken sallanıp gitme şimdi
Bugün de ne yesem çıkıyo benim de. Sadece sıvı besleniyorum resmen. Bi de baş ağrısı eklendi. Beterin beterini de gördük
25 eylülde gidebilecektim şehir dışına çıkıyoruz dedim şu zıkkım test sonucu da çıkmış olursa yüzüme yüzüme yorumlasın bi de kıpırtısına bakalım çatlıcam sürekli içimdeki bir aksilik varsa görsün hissinden de kurtulamıyorum he
valla öyle su içemezdim bugün maşallah en azından su içiyorum çorbayla aram iyi bu sıcakta ama katı şeyler nooo
25 eylülde gidebilecektim şehir dışına çıkıyoruz dedim şu zıkkım test sonucu da çıkmış olursa yüzüme yüzüme yorumlasın bi de kıpırtısına bakalım çatlıcam sürekli içimdeki bir aksilik varsa görsün hissinden de kurtulamıyorum he
valla öyle su içemezdim bugün maşallah en azından su içiyorum çorbayla aram iyi bu sıcakta ama katı şeyler nooo
Anaaam cinsiyet de öğrenicen dimii inşallah her şey yolundadır kuzucum minik kıpır kıpır oynar da görürsün
Hamileyken böyle çekiyoruz doğunca sakin bebek olsunlar bari. Ben bu durumu kabullendim geleceğe yatırım yapıyorum artık
Eki Görüntüle 2908918
Bacak arasını kaptmış sanki ben anlayamadım o yüzden. Ama kıvrımlı duruyor vücudu. Kıvrımlı olanlara kız daha düz duranlara erkek diyorlar bazen. Hayırlısı olsun sağlıkla
İkili testi bende yaptırmicaktım eşim yaptıralım ne olur ne olmaz dedi ama diğerlerini yaptırmicam 3lü 4lü. Şeker yüklemesini yaptırmam yararıma olur ailede şeker hastasından geçilmiyor gizli şeker vs varsa çok zararlı diye duydum
Maşallah ya ne güzel görünüyo minnak bacaklarıyla kapatmış sanki çok anlamam ben ama öyle geldi bana
ay dimi 1-2 gündür çok kurak grup bugün ben kendimden geçtim ya ne güzel gitmişti hiçbir şey yiyemedim ne zaman bir dahaki kontrolüüün dayanamadım cumaya randevu aldım niye geldin diyecek kesin ama olsun :d
Kuzu normal yaa benimde çenemde var pul pul dökülme. Onun dışında da daha öncede söylemiştim, ellerimde avuç içlerim ve parmaklarımın arasında kabuk kabuk soyulmalar var.
Bu cumartesi doktora gidicem bende cinsiyet söyler mi ikili test yapalım der sanırım cinsiyet ogrenenler kaçıncı haftada ogrendi
Bu arada yüzümde sivilce ellerde soyulma falan oluyor iştahım eh işte öyle buzdolabı önünde takilmiyorum hala kilo 53 oldu sadece 1 kilo aldım.uyku halı gündüz çok oluyor sıcağı hiç sevmiyorum.evimde heryer gunes yanıyor
Ben 11+4 de gittiğimde kilodan dolayı tahmin bile yapamadı doktorum sanırım 16 ya kadar beklemek zorundayız. Ama size baya yüksek bir yüzde vermiş hayırlısı bakalım :)
Ahhah ay ben napaam bidaha taa 16. Haftada gel dedi 25 Eylül'de gitcem. Vakit nasi geccek bilmiyorum
Ya 2 gündür benimde başım acayip ağrıyo ve hiç geçmiyor. Dün akşam gözlerimi acamiyodum artık ağrıdan
Kuzu normal yaa benimde çenemde var pul pul dökülme. Onun dışında da daha öncede söylemiştim, ellerimde avuç içlerim ve parmaklarımın arasında kabuk kabuk soyulmalar var.
Kaçıncı haftandasın canım ? %80 pek değişicek bi oran değil ama yine de bişey diyemiyorum. Arkadaşıma da %80 kız dediler sonra erkek olduğu anlaşıldı. Ama o 10. Ya da 11. Haftasındaydı daha bebiş çok küçüktü
Baş agrisi beni de mahvediyor. Kronik sinuzitim vardi simdi surekli geniz akıntısı akmazsa inanilmaz bas agrisi. Kafami tulbentle sarip nane yagi döküyorum eve surekli. Bol su icsem rahatliyorum ama o da midemi bulandiriyor. Bugun kalabaliklarda islerim vardi cift maske dolastim basim midem eve zor attim kendimi