2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bayagı güvenmişler sana kimse parayı almadan göndermez tee Amerikaya
beni kekliyolar heralde çarşamba iban verin para yatırcam diyorum kan bir gitsin bakalım diyo cuma yine aradım teyit ettim ben ararlar mutlaka diyor bakalım bu akşam ne diyecekler

beni kekliyolar heralde çarşamba iban verin para yatırcam diyorum kan bir gitsin bakalım diyo cuma yine aradım teyit ettim ben ararlar mutlaka diyor bakalım bu akşam ne diyecekler
onun sebebi şey olabilir ya, erken haftalarda bebeğin geni yeterinde kanında bulunamazsa testi yapamıyorlar, tekrar kan almaları gerekiyor. Belki o yüzden haber vereceklerdir

onun sebebi şey olabilir ya, erken haftalarda bebeğin geni yeterinde kanında bulunamazsa testi yapamıyorlar, tekrar kan almaları gerekiyor. Belki o yüzden haber vereceklerdir
o yüzden tek tüp değil 2 tüp alıyoruz dediler. onu da sordum hatta bu haftalarda sorun yaşanmıyor 9. -10. haftada bazen denk gelebiliyoruz dediler.

Selam kızlar. Z zahrada seninle Temmuz topiğinde hamile kalanlardanız sanırım 9. Haftam benimde sat 30 Haziran o yüzden doğum nisan başı görünüyor ama doktor Mart sonu bekleriz dedi. Burda mı olmalıyım nisan ayında mı bilemedim

o yüzden tek tüp değil 2 tüp alıyoruz dediler. onu da sordum hatta bu haftalarda sorun yaşanmıyor 9. -10. haftada bazen denk gelebiliyoruz dediler.
11+2 gibi verdiysen o da biraz erken sanki, benim doktorda en az 13. haftaya kadar beklenmesini öneriyorum demişti, çünkü %99 sonuç ihtimali de düşüyor demişti erken haftalarda. zaten onun galiba bir sınır tarihi yokmuş, istediğinde yaptırabiliyormuşsun

Gel kardeşim gell 31 temmuz olarak kaydedeyiiiim

şu an üzülüyorum doktora güvendik uygun dedi firmayla anlaştığımda tekrar haber verdim ona da tamam dedi umarım düzgün sonuç alırım bilemicem artık

şu an üzülüyorum doktora güvendik uygun dedi firmayla anlaştığımda tekrar haber verdim ona da tamam dedi umarım düzgün sonuç alırım bilemicem artık
ya 10. haftadan sonra yaptırılabilir demişti doktorum, ama dediki ne kadar geç olursa o kadar kesin sonuç olur

Gel kardeşim gell 31 temmuz olarak kaydedeyiiiim
Tamam öyle yapalım o zaman teşekkür ettim bu arada sen 13. Haftadaymışsın yakın zamanda muayene olduysan cinsiyete bakabildimi doktor ? Bende 13. Haftamda gideceğimde cinsiyet görür mü diye heyecanlıyım

Tamam öyle yapalım o zaman teşekkür ettim bu arada sen 13. Haftadaymışsın yakın zamanda muayene olduysan cinsiyete bakabildimi doktor ? Bende 13. Haftamda gideceğimde cinsiyet görür mü diye heyecanlıyım
En son 10+5ti gittiğimde o zaman yapmadı bir tahmin nifty teste yönlendirdi onun sonucunda öğreniyormuşsun doktor söylerse bu hafta belli olur diye düşünüyorummm ama öğrenen arkadaşlarımız var yavaş yavaşş bu haftalardaa erkekler gösteriyor kendini :))

Demek o yüzden hep kaydedilenler erkek, kızlar gec belli edecek kendini ben de bu ay full erkek mi dedim listeye bakınca

Selam kızlar ben yine haftasonları kaçağım burda haftaiçi online
Ctesi ikiliye gittim cinsiyet için düşük ihtimal de olsa kız olabilir dedi Kızımla ben havalara uçtuk tabii babamız bozuldu biraz ama heveslenmek dudaklarını gördüm gibi dedi doktor organında hadi inşallah
Hiç bir sıkıntı görmedi çok şükür o yüzden 3lü 4 lü yaptırmıcam muhtemelen. Detaylıya giderim sadece
He bir de rahme giden kan damarlarında direnç görüyorum dedi. Coraspin e başlattı önlem amaçlı.
kanama alanım geçmiş çok şükür
Bir de geriden geliyorduk ama haftasını yakalamış 12+5 çıktık
benim çirkinim de böyle maşallah diyelim

Eklentiler

• 98777B73-3E78-4512-AE80-F259D7E55864.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 80
  • 1797B5DB-F490-4274-89F9-23704993BD59.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 68
Ay kızlar aradılar ama ben zehir zemberek mail attım tabi gaza gelip gelip. Kan ulaşmış sonuç çok yakında size ulaşır dediler ödemeyi de yaptım içim rahatladı. Sonuç gelince ödeseniz de olurdu falan dediler demek ki cidden gözleri tokmuş

ay ay ayy o sivrilmiş çenesini yeriiimm ya maşallah kuzuyaaa

Ahahah tertemiz sonuçların gelsin inşallah bebeğim hemen haber ver bize de gelince

Maşallah ona yesinler tipini bu arada birşey sorucam rahme giden kan damarlarında dirençi nasıl gördü doktor kötü birşey mi merak ettim ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…