Yaa bende kilo almadım öyle ama pantolonlarım kapanmıyo ya da çok sıkıyo o yüzden giyemiyorum. 2. Gebelik diye mi anlamadım basen değil ama baya karnım çıktı
Baş agrisi beni de mahvediyor. Kronik sinuzitim vardi simdi surekli geniz akıntısı akmazsa inanilmaz bas agrisi. Kafami tulbentle sarip nane yagi döküyorum eve surekli. Bol su icsem rahatliyorum ama o da midemi bulandiriyor. Bugun kalabaliklarda islerim vardi cift maske dolastim basim midem eve zor attim kendimi
Benim 1-2 gün çok şiddetli başım ağrıdı böyle zonk zonk ilaç içmemek için zor tuttum kendimi. Normalde de ağrı yaşayan biri değilim. Kayınvalidem başıma kolonya ile masaj yaptı o günden beri çok şükür ağrımıyor. Etrafınızda masajdan anlayan biri varsa tavsiye ederim.
Yaa bende kilo almadım öyle ama pantolonlarım kapanmıyo ya da çok sıkıyo o yüzden giyemiyorum. 2. Gebelik diye mi anlamadım basen değil ama baya karnım çıktı
Aynen benımde oyle ama karnım cok çıkmasada kotlarım olmamaya yada sıkmaya başladı 5 gunde işe gidiyorum elbiseyle idare edicem bir sure ama sonra ne yapıcam bılmıyorum hamile kreasyonu bizi bekliyor
Yaaa neden kimse bişey yazmıyooo diğer aylara dadandım ben ocak şubat şimdi nisan da başladı bütün grupları okuyom bu arada bulantı hala devam , kasık ağrım geçti çok şükür. Bugün de sanki buzlu şeyler iyi geliyo gibi geldi. Çatır çutur buz yiyorum Allahım çocuk doğana kadar aklım azcık kalsa bari
Kizlar bu arada bekleyen bebek kıyafetleri deki sarı lekeler için sormuştum size TTeacher37
bı yöntem söylemişti . E bebekten çamaşır suyu tozu al diye . Dun denedim önce beyaz sabunla sonra bu tozla citiledim üst üste dizip leğene koydum içini baya çamaşır tozu daha koyup sıcak suda bı gce beklettim resmen hepsi geçti tek bir leke bile kalmadı . Teşekkür ederim verdiğin bilgi için bir sürü kiyafet kurtulmuş oldu .burda bı arkadaş denersen bana da söyle demiştim nickini unuttum test edildi onaylandı bütün sarı lekeler geçti sizleri de bilgisine
Kizlar bu arada bekleyen bebek kıyafetleri deki sarı lekeler için sormuştum size TTeacher37
bı yöntem söylemişti . E bebekten çamaşır suyu tozu al diye . Dun denedim önce beyaz sabunla sonra bu tozla citiledim üst üste dizip leğene koydum içini baya çamaşır tozu daha koyup sıcak suda bı gce beklettim resmen hepsi geçti tek bir leke bile kalmadı . Teşekkür ederim verdiğin bilgi için bir sürü kiyafet kurtulmuş oldu .burda bı arkadaş denersen bana da söyle demiştim nickini unuttum test edildi onaylandı bütün sarı lekeler geçti sizleri de bilgisine
Aynen benımde oyle ama karnım cok çıkmasada kotlarım olmamaya yada sıkmaya başladı 5 gunde işe gidiyorum elbiseyle idare edicem bir sure ama sonra ne yapıcam bılmıyorum hamile kreasyonu bizi bekliyor
Dene canim dene . 3_4 saat tutsan bile yeter ben baktığımda geçmişti ama aksamoldu diye bı daha yikamamistim . Bu arada ben renklive beyaz karışık yaptım. Bı tanekiyafetbiraz renk akitmis ama erken fark ettiğim için hemn çıkardım onu . Renk vereceğini düşündüğün kıyafeti ayrı koy.
Benim 1-2 gün çok şiddetli başım ağrıdı böyle zonk zonk ilaç içmemek için zor tuttum kendimi. Normalde de ağrı yaşayan biri değilim. Kayınvalidem başıma kolonya ile masaj yaptı o günden beri çok şükür ağrımıyor. Etrafınızda masajdan anlayan biri varsa tavsiye ederim.
25 eylülde gidebilecektim şehir dışına çıkıyoruz dedim şu zıkkım test sonucu da çıkmış olursa yüzüme yüzüme yorumlasın bi de kıpırtısına bakalım çatlıcam sürekli içimdeki bir aksilik varsa görsün hissinden de kurtulamıyorum he
valla öyle su içemezdim bugün maşallah en azından su içiyorum çorbayla aram iyi bu sıcakta ama katı şeyler nooo
Zahrada senin bebegin bana kiz gibi geliyo. Cok bulanti yasayanlar agzindan burnundan kusanlar genelde kiz oluyo. Ben hic kusmadim hep ogurdum. Herkes bana erkek dedi ve buyuk ihtimal erkek bebegim.Hatta az once karnkma baktim aynada yandan sivrilesmeye baslamis kiz olma ihtimali hic yok gibi geliyo bana.
Ayy kızlar progestanı kesti doktorum. 3 gündür içmiyorum. Şimdi bi akıntı geldi wc ye gittigimde kahverengi bir lekelenme gördüm. İcsem mi direk progestanı ayyy çok korktum neden öyle oldu ki ya. Doktor hiçbir problem yok demişti. Küçükte iğne başı kadar bir pıhtı var sanki, acile mi gitsem ya
Ayy kızlar progestanı kesti doktorum. 3 gündür içmiyorum. Şimdi bi akıntı geldi wc ye gittigimde kahverengi bir lekelenme gördüm. İcsem mi direk progestanı ayyy çok korktum neden öyle oldu ki ya. Doktor hiçbir problem yok demişti. Küçükte iğne başı kadar bir pıhtı var sanki, acile mi gitsem ya