2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yok demedi kuzu. Bende düşük tehlikesi varken bile hiç kanama ya da boyle kahverengi lekelenme olmamıştı. Şuan olunca çok korktum
Korkma acile git. Lekelenmem oldugunda doktor bana progestan igne ve rahimdeki kan akisini hizlandiran serum verdi. Sende iste. Zarari yok. Benim doktorum basindan beri 1 tane progetan koy vajinadan diyodu ama ben 3 tane koydum hep. Doktor birak artik dese bile 16.hafta olmadan birakmam.Risk her zaman var sonucta.

Şimdi mesaj attım başla ilaca yazdı doktorum. Yaa gidip bi baktirsam mı kötü bişey mi oldu acaba. Hiç doğru dürüst iş vs de yapmıyorum neden oldu anlamadim

Yok demedi kuzu. Bende düşük tehlikesi varken bile hiç kanama ya da boyle kahverengi lekelenme olmamıştı. Şuan olunca çok korktum
Sakin ol canım yoktur bir sorun ama sen içim rahat etsin diyorsan git bir acile veya doktorunu ara sor
Ben neden olduğunu farketmiyorum ne yapmam gerekiyor hiç bilemiyorum
Ben meyveye yükleniyorum genelde şeftali iyi geliyor kuru değil sıvı yiyecekler yiyorum vs bi süre sonra düzeliyo

Şimdi mesaj attım başla ilaca yazdı doktorum. Yaa gidip bi baktirsam mı kötü bişey mi oldu acaba. Hiç doğru dürüst iş vs de yapmıyorum neden oldu anlamadim
Iciniz rahat etsin gidin isterseniz
Simdi gece boyu kuracaksiniz kafanizda stres olmayin. Ilaci biraktirinca belki onun etkisiyle olmuştur vucut alışıyordur ilacsizliga

Iciniz rahat etsin gidin isterseniz
Simdi gece boyu kuracaksiniz kafanizda stres olmayin. Ilaci biraktirinca belki onun etkisiyle olmuştur vucut alışıyordur ilacsizliga
İnşallah. Doktor sadece ilaca tekrar başla dedi. Yani hiç kendimi yorucak biseyde yapmiyorum anlamadim ki. Tehlike varken gelmeyen lekelenme neden şimdi geldi. Umarım herşey yolundadır tekrar gelirse acile gidelim diye düşündük.

Çok sevindim canım işe yaramasına. Ben kızımın önlüğündeki lurumuş yemek lekelerini, muz lekelerini hep böyle çıkardım. Ek gıdaya geçince çok lazım oluyor, kıyafetler malum bulaşık oluyor neredeyse. İnşallah bunlarlada o dönemleri görürüz yine yaparız

Leke mi geldi?
Ben de geçen hafta olmuştu gemen doktora koştum. Progestan vermişti, 5 gün sonra bol kanamayla gitmiştim hatırlarsanız, plasentaya yakın kanama alanı oluşmuş bana kabızlıktan oldu gibi geldi. Şimdi progestanı aksatmıyorum haftada 1 proluton oluyorım az önce sağlık kabininde yaptırdım geldim, kızımı anneme bırakıyoruz hergün.
Sana tavsiyem progestanı vajinal alman ve aksatmaman. Günde 3 kullanıyorum, vajinal olunca hiç yan etkisi yok

Ay evet canım ya bnde görünce çok sevindim Allah razı olsun . Hiç bilmiyorum böyle bişey olduğunu kızımda . Bir sürü kiyafet attım lekesi çıkmıyor diye . Sayende ikincide daha tecrübeli olucam

Geçmiş olsun kuzu kahverengiden korkmayın diyorlar ama için rahat olmazsa acilden baktır. Bişey yoktur ama stres olma Ablamda 5 ay boyunca kahverengi lekelenme oldu kırmızı olmadıktan donra doktorlar bile çok önemsemiyor. Ayaklarını bol bol uzat dinlen.

Camasirda bi leke yoktu ama wc ye gittigimde peceteye geldi. Hani adet bitmeye yakın olur ya oyle kahverengi. İlaci doktor biraktirmisti, yeniden başla dedi. Vajinal beceremem diye hap olarak kullanıyodum 40 gündür. Saniyorum ki ilaci biraktim diye oldu. Cumartesi hicbir sorun yoktu, umarim yoktur hala
Canim benim doktorda oyle desi kahverengi lekelenmeden korkma dedi ilaca tekrar basla dedi. Eşimde bu kadar panik olma yeniden olursa gideriz acile dedi, şimdilik evdeyiz bakalım

Böyle kayınvalide nerde kız kocama diyorum masaj yap diye ama o da gelişi güzel yapiyo yapiyim da bitsin gibi hic ise yaramiyo
Valla benim ki yapar sağolsun gül diye yazıyorum kocam da herkese masaj yapar bana gelince yapamaz neymiş sırtım etli değilmiş bahaneye bak
Canım korkma bence benim de çook hafif kahverengi olmuştu doktora acile gidiyim mi diye yazdım bana kahverengi leke acile gitme sebebi değildir demişti İlacını iç yat dinlen. Bende iş güç bişey yapmıyodum ama kanama alanı olmuştu 5 mm lik bazen hiç sebepsiz oluyor. Ben çok dikkatli olduğum için fark ettim eminim bir çok kadın anlamadan yaşıyor bu durumu. En yakın ne zaman gidiceksin kontrole?

Kuzum daha once kanama alani gormustu doktorum 5.haftada keseyi gördüğümüzde hemen progestana baslamisti hicbir is yapmadan yat dinlen demisti. Oyle de yapmistim. Sonraki kontrolde gecmisti kanama alani ama progestana devam etmistim. Daha yeni kontrolden geldim cumartesi gittik kontrole 12. Haftaya girdik. Herhangi bir sikinti yok dedi progestani kesebilirsin dedi. İste 3 gündür icmiyodum ben ona bagladim. Cunku ilaci icerken kanama alani varken dahi boyle bir lekelenmeyle karşılaşmadım. Birdaha ki kontrol 25 Eylül'de Allah korkusun yeniden bir lekelenme olursa, acile gideriz dedi eşim. Doktorda ilaca yeniden başla dedi bakalım.

Bence acile değil eğer vaktiniz varsa yarın doktorunuza gidin. Acilde ilgilenmiyorlar çünkü progestan kullan der yollar

Ay evet canım ya bnde görünce çok sevindim Allah razı olsun . Hiç bilmiyorum böyle bişey olduğunu kızımda . Bir sürü kiyafet attım lekesi çıkmıyor diye . Sayende ikincide daha tecrübeli olucam
Amin cümlemizden. Ben de 2018 mart annelerindeki bi arkadaştan öğrenmiştim vakti zamanın sağolsun.

Daha öncede yazmıştım oğlumdayken 12 hafta boyunca progestan kullandım haftada 1 iğne oldum aslında düşük tehlikesi vs yoktu ilk gebeliğim düşük olduğu için önlem amaçlı vermişti doktor ilaçları. 3. Ay bitince de hiçbir sıkıntı yok diye bıraktırdı 14. Haftada bi anda kırmızı kanamam olmuştu hem de baya bi. Belki de dediğin gibi vücut ilaca alışıyor bırakınca bocalıyor. Bu hamileliğimde de iğne oldum ama 10 gün önce kesti. Progestanda yatmadan vajinal alıyorum ama 2 gün sonra onu da kesecek. Bebekler ne kadar büyürse tehlike o kadar azalıyor. Yarın doktorun müsaitse gelişimine,kalp atışlarına falan bakar sen de rahat edersin. Asıl önemli olan gelişiminin etkilenmemiş olması. İçini ferah tut

Saol canım benim ilk şoku attım çok şükür benimde senin dedigin gibi oldu bence ilacı kesince hata verdi vücut sonra da şey düşündüm o bebiş dogacaksa doğacak zaten dedim kendime moral verdim. İyiyim şimdk çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…