Bende de var :/ egzamam vardı hararetlendi iyice kızardı falan, kurucaz galiba bir süreSlm kızlar iki gündür yüzüm pul pul deri dökülmesi gibi bişey yaşıyorum sizce normalmiki yada benim gibi olan varmı?
Canım egzama için bı krem onericem sana boyu küçük ama işlevi acayip büyük . Kızımda doğuştan iki gozkapagi da da egzama vardı . Acayipte kizarikti . Biz ne olduğunu anlayana kadar bir sürü doktor gezdik .en son cildiyeci 3 gün kortizonlu krem ondan sonra sarı hametan ve bu alttaki kremi gün içerinde dönüşümlü suruceksin dedi 6-7 kere kullandık gu de bu kremleri ve şaka gbi bir ay olmadan geçti . Tam 4 ay uykusu da bile kasiyirdu çocuğum .6 aylık olunca yumurta sarısından yine olucak gbi oldu bu kremi kullanıp hmn geçirdim yineBende de var :/ egzamam vardı hararetlendi iyice kızardı falan, kurucaz galiba bir süre
Pik yapıp düşme evresine geçiyor bazılarında canım. İnşllh geçme evresidir seninkideKızlar nasılsınız? 2gundur çok kötüyüm.Asiri arttı bulantim bi de öyle böyle değil.O nasıl şiddetli bi kusmadir ya.Bugun burnuma ve kulaklarıma vurdu ağrısı.Yarin kontrolüm var.Ya minnakimi gorucem.Heyecandan kalbim duracak.
Inşallah canım.Tam azalıyordu birden böyle artınca korktum.Pik yapıp düşme evresine geçiyor bazılarında canım. İnşllh geçme evresidir seninkide
Daha öncede yazmıştım oğlumdayken 12 hafta boyunca progestan kullandım haftada 1 iğne oldum aslında düşük tehlikesi vs yoktu ilk gebeliğim düşük olduğu için önlem amaçlı vermişti doktor ilaçları. 3. Ay bitince de hiçbir sıkıntı yok diye bıraktırdı 14. Haftada bi anda kırmızı kanamam olmuştu hem de baya bi. Belki de dediğin gibi vücut ilaca alışıyor bırakınca bocalıyor. Bu hamileliğimde de iğne oldum ama 10 gün önce kesti. Progestanda yatmadan vajinal alıyorum ama 2 gün sonra onu da kesecek. Bebekler ne kadar büyürse tehlike o kadar azalıyor. Yarın doktorun müsaitse gelişimine,kalp atışlarına falan bakar sen de rahat edersin. Asıl önemli olan gelişiminin etkilenmemiş olması. İçini ferah tut
Benim bildiğim hapı birden bırakmamak gerekiyor. Mesela günde 3 tane alıyorsanız ertesi gün 2 ye düşürün öbür gün tek alın ve o şekilde bırakın. Ben bırakalı 1 hafta oldu inşallah sıkıntı olmazSaol canım benim ilk şoku attım çok şükürbenimde senin dedigin gibi oldu bence ilacı kesince hata verdi vücut sonra da şey düşündüm o bebiş dogacaksa doğacak zaten dedim kendime moral verdim. İyiyim şimdk çok şükür
Aynısı bende de oluyordu ilk haftalar.. Devlet kadın doğumun aciline gittim bakmadılar. Ertesi gün kendi doktoruma gittim bebek iyi bir sıkıntı yok dedi.. Ama önlem amaçlı progestan fitil verdi oda gerçekten iyi geliyor kasık ağrılarına bana iyi geldi ağrılarım geçincede bıraktım.. Eğer bi sıkıntı olsa doktorun görmemesi imkansız. Merak etme.. Adet sancısı gibi sürekli gelen ağrı ve kanama olursa o zaman kork dedi doktorum bu ağrılar bu düzeyde normal... Birde idrar tahlili vermeni öneririm... İdrarında enfeksiyon olabilir gibi geldi bana..Benim çilem bitmiyor dün ve ondan önceki gün şiddetli karın ağrısı ve krampları vardı sonra bu oldu akıntım da çok fazlalaştı ve sümüksü anlamadım gitti bundan neden oluyor
Ah kuzum yeni giriyorum çok geçmiş olsun ya oh sakinlemene de çok sevindim minik bi renk katmak istemişş hiçbir şeycik yok inşallahh sen doktorun dediği ilacı al tekrar olursa da acile gidip bakarsın minişineCevap yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim minnoşlarım burda olmanız beni çok rahatlattı
Ya bu bana hiç işe yaramadı sarı ve mavisini de denedim bana da mexader diye ilaç iyi geliyorCanım egzama için bı krem onericem sana boyu küçük ama işlevi acayip büyük . Kızımda doğuştan iki gozkapagi da da egzama vardı . Acayipte kizarikti . Biz ne olduğunu anlayana kadar bir sürü doktor gezdik .en son cildiyeci 3 gün kortizonlu krem ondan sonra sarı hametan ve bu alttaki kremi gün içerinde dönüşümlü suruceksin dedi 6-7 kere kullandık gu de bu kremleri ve şaka gbi bir ay olmadan geçti . Tam 4 ay uykusu da bile kasiyirdu çocuğum .6 aylık olunca yumurta sarısından yine olucak gbi oldu bu kremi kullanıp hmn geçirdim yine
Aaa ne bileyim kızım yeni doğan olduğu için mi yaradı kiAh kuzum yeni giriyorum çok geçmiş olsun ya oh sakinlemene de çok sevindim minik bi renk katmak istemişş hiçbir şeycik yok inşallahh sen doktorun dediği ilacı al tekrar olursa da acile gidip bakarsın minişine
Ya bu bana hiç işe yaramadı sarı ve mavisini de denedim bana da mexader diye ilaç iyi geliyor
Eşime de iyi geliyor yüzünde onun da benim kulak arkasında fena belki oraya mı yaramadı hiç bilmiyorumAaa ne bileyim kızım yeni doğan olduğu için mi yaradı kivalla çok memnun kaldım ben fotolar diğer telefonumda kaldı . Kızımın gozkapagi i cekmistim öncesi ve sonrası diye . Bulursam atarım onları .gözlerine inananamazsin yani o derece
Teşekkür ederim canım bende bol sıvıya yöneleyim düzelir inşallahSakin ol canım yoktur bir sorun ama sen içim rahat etsin diyorsan git bir acile veya doktorunu ara sor
Ben meyveye yükleniyorum genelde şeftali iyi geliyor kuru değil sıvı yiyecekler yiyorum vs bi süre sonra düzeliyo
Ben bu sıcakta bile çorapla duruyorum canım ne olur ne olmaz diye. Sende giy patik bi zararı olmaz bence13. haftada adet agrisi cekmek normal mi acabaaşırı da degil ama rahatsiz edecek kadar oldu sonra cok az sümüksü sarı akinti geldi. insan korkuyor ne oluyor vucudumda diye. üşütme ihtimaline karsi yarin patik giycem
İnşallah düzelir canım ❤Teşekkür ederim canım bende bol sıvıya yöneleyim düzelir inşallah
Belkide o facebooktakiler etkiledi seni , doktor bir sıkınti olsa mutlaka soylerdi . Adet zamanlarinda yine adet sancisi cekenler olurmus . Acaba adet zamanin mi ? Sen yine karnini ayaklarini sıcak tut . Ben oyle yapiyorum , üstünde durmuyorum. Gercekten benimde bayagi sancim var ,bacaklarima vuruyor . Ama yatmayada vaktim yokBenide korkuttular stresten mi psikolojik mi bilmiyorum ama hala ara ara aşağıdan iğne gibi batmalar oluyor sanki ayağa kalkınca kasıktan rahime hafif sancı var gibi offf kafayı yicem
Niye gideceksin pekiay dimi 1-2 gündür çok kurak grupbugün ben kendimden geçtim ya ne güzel gitmişti hiçbir şey yiyemedim ne zaman bir dahaki kontrolüüün dayanamadım cumaya randevu aldım niye geldin diyecek kesin ama olsun :d
Ne var ne yok diger gruplarda ? Bende cok giremedim , iş güc misafir derken aksam olduYaaa neden kimse bişey yazmıyooodiğer aylara dadandım ben ocak şubat şimdi nisan da başladı bütün grupları okuyom bu arada bulantı hala devam , kasık ağrım geçti çok şükür. Bugün de sanki buzlu şeyler iyi geliyo gibi geldi. Çatır çutur buz yiyorum Allahım çocuk doğana kadar aklım azcık kalsa bari
Bebeği görmeye geldim dicemNiye gideceksin pekine diyeceksin doktora
Canım ben de 2 gündür pertim. Aglamaktan gözlerim şişti ama sonra aniden sihirli değnek değmiş gibi düzeldim2. Hamileliğim süpriz olsada önceden stres yapmıcm rahat olucam vs derdim. Ciddwn bebek çok etkilenyr kızım canlı şahidi oldu. Ama büyükler neden çocuk gibi davranıp insanın canını sıkıyrlar. Hamileliğimi öğrensiğimden beri olaylar olaylar. Eşim zaten başta. Lohusa gibi. Onu da anlıyrm iş stresi ama bana da sağdan sağdan geliyorlar artıkkızıma patlamak istemiyrm onu suçu ne. Alıp başımı gidesim var kızlar dağlara taşlc
Karninin sekline aldanma canim ya , benim de cok sivriydi , kuzenimin genis karni vardi . Ona kiz bana erkek dediler . Sonra ayni anda cinsiyetleri ogrendik cok agladi onun oglu benim kizim oldu . Uc kizimda da karnim cok sivriydiZahrada senin bebegin bana kiz gibi geliyo. Cok bulanti yasayanlar agzindan burnundan kusanlar genelde kiz oluyo. Ben hic kusmadim hep ogurdum. Herkes bana erkek dedi ve buyuk ihtimal erkek bebegim.Hatta az once karnkma baktim aynada yandan sivrilesmeye baslamis kiz olma ihtimali hic yok gibi geliyo bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?