- 8 Temmuz 2021
- 802
- 1.071
- 63
- 30
Yok ya devlet hastanesi söylemiyor gıcıklar işteBanada yapan olmadı tek değilsin canım bugün kaç günlüksun.sanirim bebeğin durudu ve ultrason cihazı kalitesiyle alakalı.
Ben kullanıyorum canım urinonvef memnunum bu arada çoook su içmen lazım bana aşırı faydası oldu idrar enfeksiyonumu geçirdi gerçekten :)Kızlar idrar yolu enfeksiyonuyla yine başım dertte. Daha önce 2 kez toz kullandım: uromisin ve monurol. Bugün yine başladı. Daha önce yorum yazan arkadaşlar vardı, onların önerileri üzerine urinonvef sipariş etmiştim. Doktora danışmadan kullanabilir miyim, bebeğime zarar veririm diye korkuyorum. Birde hamile olup sürekli kullanan var mı, nasıl kullanmalıyım?
gebelikte kullanılıyor günde 2 tane alabilirsin. Niouli yağı da iç çamaşırına 1 hafta her gün 1 damla damlatabilirsin. Çok iyi geliyor. İnşallah hemen geçer
Niouli yağını nereden bulabilirim acaba trendyolda göremedim
Her gün mü kullanıyosun canım yoksa sadece enfeksiyon olunca mı? Su günlük 1litreyi geçmiyorum maalesef su içince bulantım başlıyoBen kullanıyorum canım urinonvef memnunum bu arada çoook su içmen lazım bana aşırı faydası oldu idrar enfeksiyonumu geçirdi gerçekten :)
Geçmiş olsun ben bilmiyordum rahatsızlığınızı inşaalah bu süreci hem psikolojik hem fiziksel olarak rahat atlatırsınız. Allahım inşaallah hayırla doğum yapmanızı nasip ederBenim belimde fitik cikti. Su an degil ama mesela 2 hafta oncesine kdr agridan kivraniyodum. Bunu bahane edip alanlar varmis. Benim su an bi rahatsizligim yok ve almayi dusunmuyorum ama calistigim ortamdaki bazi ruh hastasi calisma arkadaslarim yuzunden almayi da dusunmuyo degilim. Dun nefes nefese kalmisken ben manyagin biri kendi kendine bana satasti. Sinir krizi gecirmemek icin zor tuttum kendimi. Benim karnim artik bariz belli su an ama dun sanki karnim icine gocmus gibi hissettim uzuntuden ve ayni seyleri tekrar yasarsam bu ruh hastasina saldirabilirim. Adliyede calisirken mahkemelik olabilirim boyle manyaklarin yuzundenKadin dogum doktorum 32 de heyet raporu verebilirim dedi. Fizik tedavi doktoru da bebek buyudukce sana baskisi articagi icin fitik daha da agritcak dedi ama su an icin bi sorun yok ve gereksiz yere rapor alip kimsenin hakkina girmek istemiyorum Allahin gucune gider bana 7 yil sonra nasip etti bu bebegi.
Canım bi önceki mesajı alıntılayamadım . Trendyola nuka defne niaouli yağı yazınca çıkıyor. Ben de o markayı kullanıyorum. Doğal ve inanılmaz rahatlatıyoHer gün mü kullanıyosun canım yoksa sadece enfeksiyon olunca mı? Su günlük 1litreyi geçmiyorum maalesef su içince bulantım başlıyo
Ben 3 günde 1 damacana su bitirdim canım düşün artık nasıl içtiğimi ve bende normalde günlük 1 bardaktan fazla su içmeyen bir insanım normalde ama enfeksiyon için en etkisli ilaç bol su maalesef bebeğim için öğüre öğüre içtim gece gündüz başucuma sürahi koydum doldurup doldurup içtim öyle geçti urinonvefi günde bir tane içiyorum bazen ara veriyorum enfeksiyon şuan olmadığı için ama enfeksiyon olsa hergin 2 tane içmek lazımHer gün mü kullanıyosun canım yoksa sadece enfeksiyon olunca mı? Su günlük 1litreyi geçmiyorum maalesef su içince bulantım başlıyo
Ben de adliyede çalışıyorum çok iyi anladım sizi. Çok zor adliyede çalışmak gerçekten. 32. Haftadan sonra aldığımız rapor kabul edilmez diye biliyorum ama ben çünkü zaten dogum izni başlıyor ve isteğe bağlı olarak çalışılıyor. Doğum iznine başlatılır direk die biliyorum bi araştırın istersenizBenim belimde fitik cikti. Su an degil ama mesela 2 hafta oncesine kdr agridan kivraniyodum. Bunu bahane edip alanlar varmis. Benim su an bi rahatsizligim yok ve almayi dusunmuyorum ama calistigim ortamdaki bazi ruh hastasi calisma arkadaslarim yuzunden almayi da dusunmuyo degilim. Dun nefes nefese kalmisken ben manyagin biri kendi kendine bana satasti. Sinir krizi gecirmemek icin zor tuttum kendimi. Benim karnim artik bariz belli su an ama dun sanki karnim icine gocmus gibi hissettim uzuntuden ve ayni seyleri tekrar yasarsam bu ruh hastasina saldirabilirim. Adliyede calisirken mahkemelik olabilirim boyle manyaklarin yuzundenKadin dogum doktorum 32 de heyet raporu verebilirim dedi. Fizik tedavi doktoru da bebek buyudukce sana baskisi articagi icin fitik daha da agritcak dedi ama su an icin bi sorun yok ve gereksiz yere rapor alip kimsenin hakkina girmek istemiyorum Allahin gucune gider bana 7 yil sonra nasip etti bu bebegi.
Çok fazla değilse böyle dolu dolu normal. Yerleşirken olabiliyormuş. Ama doktorunu ara sor istersen bir.Arkadaşlar selam. Az önce peçeteye bulaşır vaziyette kanama oldu. Cok azdı ama korktum. 10+5 gunluguz. Sizde de oldu mu ne yapmaliyim çok endiselendim
Sabahı bekliyorum şimdi. Akmıyor peçeteye silince leke oluyor. 2 gün önce muayenedeydim. Cok hareketli dedi doktorum. Kalbi de atıyordu ama şimdi korkuyorum. Agir şeker kaldırdım çünkü iş de yaptımÇok fazla değilse böyle dolu dolu normal. Yerleşirken olabiliyormuş. Ama doktorunu ara sor istersen bir.
Yaaa maşallah ne kadar belli çıkıntıAyyy çok heyecanlıyım kızlar , sizinle de paylaşayım istedim normalde SAT’a göre 11+1 im
Ama doktor bugün 12 haftalık gözüküyor dedi
Çok şükür 2 li taramada ense kalınlığı falan her şey normal çıktı.
Henüz erken ama %70 erkek gibi dedi çıkıntısı var mış
Böyle olup sonradan değişen oldumı acaba resimde de belli sanki bacak arasında çıkıntı gibi ilk resim
Böyle bir çıkıntılı resmim benimde ilk hamilegimde var.Ayyy çok heyecanlıyım kızlar , sizinle de paylaşayım istedim normalde SAT’a göre 11+1 im
Ama doktor bugün 12 haftalık gözüküyor dedi
Çok şükür 2 li taramada ense kalınlığı falan her şey normal çıktı.
Henüz erken ama %70 erkek gibi dedi çıkıntısı var mış
Böyle olup sonradan değişen oldumı acaba resimde de belli sanki bacak arasında çıkıntı gibi ilk resim
Demek ki görülebiliyor12. Haftada erkek gibi dedi , 13. Haftada gittigimizde bakin pipisi burda dedi
Arkadaşlar selam. Az önce peçeteye bulaşır vaziyette kanama oldu. Cok azdı ama korktum. 10+5 gunluguz. Sizde de oldu mu ne yapmaliyim çok endiselendim
Benim plasenta aşağıda olduğu için oluyor. Ben acile gidiyorum proluton iğne yapıp serum takıyorlar.Sabahı bekliyorum şimdi. Akmıyor peçeteye silince leke oluyor. 2 gün önce muayenedeydim. Cok hareketli dedi doktorum. Kalbi de atıyordu ama şimdi korkuyorum. Agir şeker kaldırdım çünkü iş de yaptım
HayırCanım dr cinsiyet tahmini yapmadı mı 14.haftada, ben 11.haftadayım, doktor bu haftalarda oluşuyor cinsiyet 2 hafta içinde anca belli olur dedi.
Arkadaşlar selam. Az önce peçeteye bulaşır vaziyette kanama oldu. Cok azdı ama korktum. 10+5 gunluguz. Sizde de oldu mu ne yapmaliyim çok endiselendim
BenceKızlar idrar yolu enfeksiyonuyla yine başım dertte. Daha önce 2 kez toz kullandım: uromisin ve monurol. Bugün yine başladı. Daha önce yorum yazan arkadaşlar vardı, onların önerileri üzerine urinonvef sipariş etmiştim. Doktora danışmadan kullanabilir miyim, bebeğime zarar veririm diye korkuyorum. Birde hamile olup sürekli kullanan var mı, nasıl kullanmalıyım?
valla çok tecrübesisiz bu konular da o çıkıntıyı görünce bende kesin erkek gözüyle baktım ne yalan söyliyimBöyle bir çıkıntılı resmim benimde ilk hamilegimde var.
Benim kızım oldu.
11 hafta icin cok erken. 16 haftayı beklemek mantıklı olur cinsiyet öğrenmek istiyorsanız l
Aaa gerçekten mi çok geldi böyle yorumlar kafam karıştı benimde bak şimdinisanekim bana 11 haftalıkken çıkıntı var ama sonra kaybolabilir dedi. 13 haftalıkken kayboldu kız dedi bu sefer
Ben ben ben
2 defa erkek sonra kız sonra tekrar erkek,kız dediler ayrıntılı ultrasonda kız olduğu netle
Benım oğlumda çok hareketliydi sürekli 8. Haftadan itibaren zıplıyodu ultrasonda.ama ıkıncısı resmen kolunu kımıldatmaya mecalı yok cok hareketsız. Gerçrktende oglum suan dahi hareketlı hıc yurumez hep koşarAaa gerçekten mi çok geldi böyle yorumlar kafam karıştı benimde bak şimdi
Ve daha yeni 3. Ayına girmiş bir bebek bu kadar mııı hareketli olur inanılmaz şaşırdık sürekli zıplıyor doktor bir türlü bakamadı , 2 li taramaya girdik sonrasında. Orda da diğer doktor aynı şeyi söyledi sürekli zıplıyor inanılmaz hareketli şimdiden dedi acaba o yüzden de yanlış bakılmış olabilir mi diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?