2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Geçmiş olsun canim ne oldu da böyle denildi dikkat et sabır et sağlıcakla kucağına alman dileğiyle

Canım benimki de çok hareketliydi. Bu haftalarda hareketli olması kıza mı delalet ay hala hurafe peşindeyim bekle ayol 4 hafta zamanı gelince istemesek de öğrenicez, bu sürec yumurtlamayla regli arasında bir türlü gecmeyen hamile miyim, degil miyim, çift çizgi çıktı mı günleri gibi

Benim gece bitti bir daha gelmedi şu ana kadar. Ama bir acile gidecegim. Bugün pazar diye arayamadım doktoru. Acile bakarlar inşallah korkulu değildir. Allah sizin de yardımcınız olsun insallah sağ salim kucaginiza alırsınız.

Evet kuyruk sokumundaki agri sebebiyle fizik tedaviye gittim fitik dediler hamileyken bi tedavisi yokmus. Yat dinlen dediler. Bundan dolayi rapor alanlarda var. Su an agrim cok degil idare ediyorum.

Ya gercekten ruh hastalariyla ugrasiyorum. Carsamba gunu adli yil basladi ya kiza verilen gorevi ben yaptim iyilik olsun diye. 500 dosya tevzii yaptim hatrina o gitti yan kaĺemde sigara keyfi yapti hergun 1,1.5 saat yemek molasi yapiyo. 3 saat yerimden kalkmadin oturdukca sistim nefesim daralmaya basladi. Cuma gunu de 50 tane dosyasi vardi karar yazicagi ben niye yardim etmiyomusum. Bi de benden once diger katip gidip yardim ediyim mi diye sordu yok dedi. E ben niye ekstra ustune ayni soruyu soruyum. Bu boyle giderse valla adliyedeki davalik katiplerden biri de ben olucam artik.1 yildir cekiyorum bu dengesizi.

Internette okudum 6 haftalik ultrason resmi varsa ona bakin kese yuvarlaksa kiz fasulye gibiyse erkekmis diyorlar

Maalesef her çalışma ortamında bu tarz insanlar var. Bu dönemde yardım etcekleri yerde daha çok iş yılmaya çalışılıyor maalesefki

Bende akilland
Maalesef her çalışma ortamında bu tarz insanlar var. Bu dönemde yardım etcekleri yerde daha çok iş yılmaya çalışılıyor maalesefki
Bende akillandim artik kimsenin isini yapmam ben yuz verdikce karsimdakiler astar istiyo valla. Ama en uzuldugum sey bu stresi bebegime de yansitmasi Hamile oldugumdan beri ilk defa bu kdr stres yasadim.

Geçmiş olsun canim ne oldu da böyle denildi dikkat et sabır et sağlıcakla kucağına alman dileğiyle
2 hafta önce gece çok kanama oldu, o zaman söylemişti. Plasentası rahim ağzı tarafında oda kanama yapıyor. Amin canım. 20..haftalarda yukarı çıkabilirmil, inşallah çıkarda kurtulurum şu kanamadan
Amin canım cümlemiz inşallah
Acilde de doktorunu arıyorlar

Gerçekten mi benimki de çok hareketli ikili teste gittim dün 3 kere ultrasonda girmek zorunda kaldım bi türlü yatmadı oturuyor zıplıyor ayağa kalkıyor işim zor heralde

İnşallah çıkarda bundan sonra kolay bi hamilelik gecirirsiniz

Bence oda yanlış oğlumda yuvarlaktı şimdi fasulye gibi onların yuzde 100 doğruluğu yok herşeyde bir yanılma payı var bence
Tabiki Allah tan baska kimse bilemez tabi %100 sadece tahmin yürütme zaten %50 ihtimal var ya kiz ya erkek biri çıkınca a bak cıktı diyoruz yoksa öyle olduğundan değil bence

Benim kizlarda ayniydi birinciye doktorlar sasiriyordu. O kadar ilginc ultrasyon goruntuleri var ki ikincisi sag tarafta olustu ve hic kimildamazdi. 8.ayda doktor kiz dedi. Hep arkasi dönük yatiyordu gercekten simdi de cok sakin bir kiz

Yok ya devlet hastanesi söylemiyor gıcıklar işte 13 haftalığım canım tam sat'a göre bebiş bir hafta kadar önde gidiyor ama
Onlarda emin olmak istiyor sanırsam erken haftalarda yanılma payı yüksek olur diye.en net bilgiyi detaylıda alacağız sanırsam

Beni de ekler misiniz rica etsem

Merhaba hanımlar gebelikte 13 haftamdayım doktorum gyno ferro sanol verdi ve d vitamini verdi merak ettigim konu şu ki folik asit kullandıgimi belirttim bırakmamı felan söylemedi verdigi kan hapındada folik asit var fazla folik asit bebege iyi olmaz diye dusundum sizler kullaniyor musunuz nasil kullaniyorsunuz

Benim kizlarda ayniydi birinciye doktorlar sasiriyordu. O kadar ilginc ultrasyon goruntuleri var ki ikincisi sag tarafta olustu ve hic kimildamazdi. 8.ayda doktor kiz dedi. Hep arkasi dönük yatiyordu gercekten simdi de cok sakin bir kiz
Yaa gerçektenmi bende acaba bır sıkıntı mı var dıye dusunmeye baslamıştm fazla hareket etmedıgı ıcın demek sızınkılerde oyleymıs inşallah sakin olur

Canım bende 13.haftaöda gyno ferro ve balık yağına başladım. Doktor folik asiti artık kullanma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…