2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım folik asitte günlük önerilen doz 400 mikron gibi bir deger, kontrol edebilirsin toplam kaç mikron var

Yaa gerçektenmi bende acaba bır sıkıntı mı var dıye dusunmeye baslamıştm fazla hareket etmedıgı ıcın demek sızınkılerde oyleymıs inşallah sakin olur
Evet bende hep bir sıkıntı oldugunu dusunuyordum ama cok sukur hersey cok guzel gecti. Dogumu ,bebekligi , simdiki hali herseyi cok cok iyi nazar degmesin kizima birinci nerdeyse karnimdan firliyacak gibiydi . Oyle hareketler yapiyordu ki , canim aciyordu

Bendr gyneferon kullanıyorum. Folik asiti sanırım bu hafta kesip vitamine başlarız yarın gidicem inşallah

Kızlarrr dişimm çok kötü apse yaptı kocaman oldu yanağım dün geceden beri ağrıdan duramıyorum tuzlu su,sirkeli su, buz kompleksi hepsini yaptım işe yaramadı dahada şişti ne zamandan sonra diş tedavisi yapılabiliyor zonkluyor şişmeye devam ediyor (

Yaa gerçektenmi bende acaba bır sıkıntı mı var dıye dusunmeye baslamıştm fazla hareket etmedıgı ıcın demek sızınkılerde oyleymıs inşallah sakin olur
Benimki de çok sakin duruyor . Geçen ikili testte doktora sordum hiç hareket etmiyo bu kadar sakin olması normal mi diye. Ne güzel ölçüm yaptırıyo işte çocuk bırak yatsın öyle dedi sonra bi kaç kıpırdandı ama elini başının arkasına götürdü o kadar

Canım acil durumlarda yapılıyor.. normalde de yapılıyor diye biliyorum. Kadın doğumcudan onay kağıdı alıp dişçiye gitmen lazım diye biliyorum geçmiş olsun..

Gecmis olsun bende agrilardan dolayi gittim discim kadin dogum doktoruma yazi yazdi onay icin 14.haftami bekledik bugun doldu surem yarin gidicem islem icin. Antibiyotik yada parol kullanmakta bir sorun yok ama dis cekimi , dolgu icin 2.trimester bekleniyor. Seninde az kalmis diren biraz

14.haftayı mı beklemek zorundayım peki bu apse nasıl inicek gittikçe şişiyor çok ağrım var yüzüm yamuldu artık

Hadi yaaa benim bebişte gümbür gümbür geliyor desenizee

Kesinlikle öyle çocuk yaparkende meraktayız , doğurana kadar yine merak ne olacak böyle
Sabredemiyor ki insan

Canımm benim de 3 ay önce ön dişim sızladı bir anda şişmeye başladı 3 gün içinde gözüme kadar şişti gerçekten ilk başta apse yaptığını anlayamadılar şişmeden gitmiştim oysakiii
Antibiyotikle 4 güne indi ama ilaç kullanamıyorsan 1 bardak suya 6 7 tane karanfilli koyup kaynat rengini versin sonra soğutup gargara yap bana o da iyi gelmişti iltihabı söküyormuş

Hanımlar ben balımtan tiksindim hamileligim boyuncada sadece 1 kez yedim acaba ek balık yagı felan kullanan var mi

Balıktan mi tiksindiniZ? Ben zaten cok sevmem zaten sezonda yoktu yeni basladi. Ama omega 3 verdi ya doktor zaten
Omega balık yağı, multivitamin ve mineral içeriyor zaten . Ben birşey sorucam coledan damla nasıl kullanıyorsunuz ?? bir şeyle karıştırıp mı kullanıyor sunuz acaba

Hanımlar ben balımtan tiksindim hamileligim boyuncada sadece 1 kez yedim acaba ek balık yagı felan kullanan var mi
Ben daha hiç yemedim balık multivitaminin içinde balık yağı var size vermiştir doktor bakın içeriğine vardır onda da

14.haftayı mı beklemek zorundayım peki bu apse nasıl inicek gittikçe şişiyor çok ağrım var yüzüm yamuldu artık
Sen dis doktoruna git zaten sana antibiyotik verir apse icin, zaten apseli dise islem yapilmiyor malum sonrada apsen gecer ilacin biter, kadin dogum doktorundanda izin alir yaptirirsin neyse yapiacal islem bu arada 14.haftaya gecis yaparsin zaten ihmal etme
Benim 20 lik dis cekimim 4 dolgu yenileme ve yeni 1 dolgum var hepsi yapilacak 6 eylul bekledim bakalim ikinci 3 aylik periyod uygunmus bu isler icin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…