Gerçekten mi benimki de çok hareketli ikili teste gittim dün 3 kere ultrasonda girmek zorunda kaldım bi türlü yatmadı oturuyor zıplıyor ayağa kalkıyor işim zor heralde
Merhaba hanımlar gebelikte 13 haftamdayım doktorum gyno ferro sanol verdi ve d vitamini verdi merak ettigim konu şu ki folik asit kullandıgimi belirttim bırakmamı felan söylemedi verdigi kan hapındada folik asit var fazla folik asit bebege iyi olmaz diye dusundum sizler kullaniyor musunuz nasil kullaniyorsunuz
Evet bende hep bir sıkıntı oldugunu dusunuyordum ama cok sukur hersey cok guzel gecti. Dogumu ,bebekligi , simdiki hali herseyi cok cok iyi nazar degmesin kizima birinci nerdeyse karnimdan firliyacak gibiydi . Oyle hareketler yapiyordu ki , canim aciyordu
Merhaba hanımlar gebelikte 13 haftamdayım doktorum gyno ferro sanol verdi ve d vitamini verdi merak ettigim konu şu ki folik asit kullandıgimi belirttim bırakmamı felan söylemedi verdigi kan hapındada folik asit var fazla folik asit bebege iyi olmaz diye dusundum sizler kullaniyor musunuz nasil kullaniyorsunuz
Kızlarrr dişimm çok kötü apse yaptı kocaman oldu yanağım dün geceden beri ağrıdan duramıyorum tuzlu su,sirkeli su, buz kompleksi hepsini yaptım işe yaramadı dahada şişti ne zamandan sonra diş tedavisi yapılabiliyor zonkluyor şişmeye devam ediyor (
Benimki de çok sakin duruyor . Geçen ikili testte doktora sordum hiç hareket etmiyo bu kadar sakin olması normal mi diye. Ne güzel ölçüm yaptırıyo işte çocuk bırak yatsın öyle dedi sonra bi kaç kıpırdandı ama elini başının arkasına götürdü o kadar
Kızlarrr dişimm çok kötü apse yaptı kocaman oldu yanağım dün geceden beri ağrıdan duramıyorum tuzlu su,sirkeli su, buz kompleksi hepsini yaptım işe yaramadı dahada şişti ne zamandan sonra diş tedavisi yapılabiliyor zonkluyor şişmeye devam ediyor (
Canım acil durumlarda yapılıyor.. normalde de yapılıyor diye biliyorum. Kadın doğumcudan onay kağıdı alıp dişçiye gitmen lazım diye biliyorum geçmiş olsun..
Gecmis olsun bende agrilardan dolayi gittim discim kadin dogum doktoruma yazi yazdi onay icin 14.haftami bekledik bugun doldu surem yarin gidicem islem icin. Antibiyotik yada parol kullanmakta bir sorun yok ama dis cekimi , dolgu icin 2.trimester bekleniyor. Seninde az kalmis diren biraz
Gecmis olsun bende agrilardan dolayi gittim discim kadin dogum doktoruma yazi yazdi onay icin 14.haftami bekledik bugun doldu surem yarin gidicem islem icin. Antibiyotik yada parol kullanmakta bir sorun yok ama dis cekimi , dolgu icin 2.trimester bekleniyor. Seninde az kalmis diren biraz
Benım oğlumda çok hareketliydi sürekli 8. Haftadan itibaren zıplıyodu ultrasonda.ama ıkıncısı resmen kolunu kımıldatmaya mecalı yok cok hareketsız. Gerçrktende oglum suan dahi hareketlı hıc yurumez hep koşar
Canım benimki de çok hareketliydi. Bu haftalarda hareketli olması kıza mı delalet ay hala hurafe peşindeyim bekle ayol 4 hafta zamanı gelince istemesek de öğrenicez, bu sürec yumurtlamayla regli arasında bir türlü gecmeyen hamile miyim, degil miyim, çift çizgi çıktı mı günleri gibi
Canımm benim de 3 ay önce ön dişim sızladı bir anda şişmeye başladı 3 gün içinde gözüme kadar şişti gerçekten ilk başta apse yaptığını anlayamadılar şişmeden gitmiştim oysakiii
Antibiyotikle 4 güne indi ama ilaç kullanamıyorsan 1 bardak suya 6 7 tane karanfilli koyup kaynat rengini versin sonra soğutup gargara yap bana o da iyi gelmişti iltihabı söküyormuş
Omega balık yağı, multivitamin ve mineral içeriyor zaten . Ben birşey sorucam coledan damla nasıl kullanıyorsunuz ?? bir şeyle karıştırıp mı kullanıyor sunuz acaba
Sen dis doktoruna git zaten sana antibiyotik verir apse icin, zaten apseli dise islem yapilmiyor malum sonrada apsen gecer ilacin biter, kadin dogum doktorundanda izin alir yaptirirsin neyse yapiacal islem bu arada 14.haftaya gecis yaparsin zaten ihmal etme
Benim 20 lik dis cekimim 4 dolgu yenileme ve yeni 1 dolgum var hepsi yapilacak 6 eylul bekledim bakalim ikinci 3 aylik periyod uygunmus bu isler icin zaten
Omega balık yağı, multivitamin ve mineral içeriyor zaten . Ben birşey sorucam coledan damla nasıl kullanıyorsunuz ?? bir şeyle karıştırıp mı kullanıyor sunuz acaba