Ayyy çok heyecanlıyım kızlar , sizinle de paylaşayım istedim normalde SAT’a göre 11+1 im
Ama doktor bugün 12 haftalık gözüküyor dedi
Çok şükür 2 li taramada ense kalınlığı falan her şey normal çıktı.
Henüz erken ama %70 erkek gibi dedi çıkıntısı var mış
Böyle olup sonradan değişen oldumı acaba resimde de belli sanki bacak arasında çıkıntı gibi ilk resim
Ilkinde çok net çıkıntı görünüyor canım.Gozunaydin.Rabbim.saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ayyy çok heyecanlıyım kızlar , sizinle de paylaşayım istedim normalde SAT’a göre 11+1 im
Böyle olup sonradan değişen oldumı acaba resimde de belli sanki bacak arasında çıkıntı gibi ilk resim
İnsallah herşey yolundadır canım. Pek bilgim yok, ben bebegimin ölçümlerini de bilmiyorum hayirlisi olsun hepimiz icinInsallah ense kalinligi boyuna gore 1.73 mm beklenirken 2.00 dedi doktor moralim bozuldu biraz....
Oyleymis evet. Ama insan dusunmeden edemiyor. Insallah test sonuçları iyi gelir.Kağan kocatepe videolarında 3 e kadar normal diyor hem 3 bile çıksa herşey yolunda olabiliyormuş 2 çok yüksek bi rakam değil içini ferah tut
Doktorum girmeden once biz 2.5 mm den yüksek rakamlari sevmeyiz. Ortalama 1.40mm ve 1.80 mm olsa iyi hissederiz ama yine de testleri istiyoruz zaten dedi. 2 çıkınca da endiselendirecek birsey soylemedi ama insan o aralikta ciksaydi keske die üzülüyor ve düşünüyor...Hayirdir canim., ne dedi doktor ?
Masallah canim cok guzelAyyy çok heyecanlıyım kızlar , sizinle de paylaşayım istedim normalde SAT’a göre 11+1 im
Çok sağolunIlkinde çok net çıkıntı görünüyor canım.Gozunaydin.Rabbim.saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
inşallah canımm gerçekten bende çok heyecanlıydım göremiycez diyeMasallah canim cok guzelerken ögrenmek cok guzel birsey benim 4 günüm kaldi randevuma , cok heyecanliyim bakalim , gosterir insallah benimkide .
Hayirlisiyla gececek canim bu testler filan , saglicakla bebisleri kucagimiza alacagizDoktorum girmeden once biz 2.5 mm den yüksek rakamlari sevmeyiz. Ortalama 1.40mm ve 1.80 mm olsa iyi hissederiz ama yine de testleri istiyoruz zaten dedi. 2 çıkınca da endiselendirecek birsey soylemedi ama insan o aralikta ciksaydi keske die üzülüyor ve düşünüyor...
Benim kizlar hep gec gosterdi . Haftasinda gostermeyince hep kesin kiz derdi kayinvalideminşallah canımm gerçekten bende çok heyecanlıydım göremiycez diye
Farklı bir heyecan oda ama olsun hepsi birer hatıra olarak kalıyorcok sagolevet doktor guzel olur dedi. bizimkilerde dunden raziymis. ama ben erkek oldugunu dusunuyorum bakalim yarin buyuk gun
Aslında aç karnına içmen mide bulantısı yapabilir canım istersen kahvaltını yaptıktan 1 saat sonra iç hem peynir,tereyağ falanda rahat tüketebilirsinÇok sağol canım hiç bilmiyordum. Hapı kahvaltıdan yarım saat, 40 dk önce iç dedi. Peynir de yememek mi gerekiyor?
Yok kuşum ya geçmedi bir tık azalsada aynı bulanmaya devamYaa geçmedi mi daha zorluyor mu?
Yekta’nın doğumu tam kurban bayramı haftasına denk geliyordu o yüzden 1 hafta önce geldi
Ben aynı kuzu, oldukça koşturmalı geçiyor
Ben ben benAyyy çok heyecanlıyım kızlar , sizinle de paylaşayım istedim normalde SAT’a göre 11+1 im
Birkaç haftaya rahatlarsın umarım kuzum.Yok kuşum ya geçmedi bir tık azalsada aynı bulanmaya devam
Heee doğru bak şimdi hatırladımyürüdükten sonra normal artık dur daha ne kosturmacalı günler gelecek
Benim belimde fitik cikti. Su an degil ama mesela 2 hafta oncesine kdr agridan kivraniyodum. Bunu bahane edip alanlar varmis. Benim su an bi rahatsizligim yok ve almayi dusunmuyorum ama calistigim ortamdaki bazi ruh hastasi calisma arkadaslarim yuzunden almayi da dusunmuyo degilim. Dun nefes nefese kalmisken ben manyagin biri kendi kendine bana satasti. Sinir krizi gecirmemek icin zor tuttum kendimi. Benim karnim artik bariz belli su an ama dun sanki karnim icine gocmus gibi hissettim uzuntuden ve ayni seyleri tekrar yasarsam bu ruh hastasina saldirabilirim. Adliyede calisirken mahkemelik olabilirim boyle manyaklarin yuzundenHeyet almanıza gerek yok hocam 24. haftada idari izne ayrılabiliyorsunuz. Maaşınızı da almaya devam edebilirsiniz. Hocam heyet raporunu nasıl alıyorsunuz ? Almak için sormuyorum ama ben gerçekten hasta olduğumda bile bir günlük raporu zor alıyorum da
Aa neye göre erkek dediler acaba çıkıntı varsa kendiliğinden içine kaçmıyor yaBen ben ben
2 defa erkek sonra kız sonra tekrar erkek,kız dediler ayrıntılı ultrasonda kız olduğu netleşti
Yaşadığınız olumsuz hadiseye gerçekten üzüldüm inşallah bi daha karşınıza çıkmaz o ve benzeri dengesiz tipler. Sizin de kuyruk sokumunuzda ağrı oluyordu sanırım ondan dolayı mı Dr gidip fıtığı öğrendiniz? Benim özellikle dışarı çıktığım günlerin geceleri resmen tutuluyor kuyruk sokumu, popo kısmı hareketim kısıtlanıp sızı oluyor böyle bişey çektirir gibi.Benim belimde fitik cikti. Su an degil ama mesela 2 hafta oncesine kdr agridan kivraniyodum. Bunu bahane edip alanlar varmis. Benim su an bi rahatsizligim yok ve almayi dusunmuyorum ama calistigim ortamdaki bazi ruh hastasi calisma arkadaslarim yuzunden almayi da dusunmuyo degilim. Dun nefes nefese kalmisken ben manyagin biri kendi kendine bana satasti. Sinir krizi gecirmemek icin zor tuttum kendimi. Benim karnim artik bariz belli su an ama dun sanki karnim icine gocmus gibi hissettim uzuntuden ve ayni seyleri tekrar yasarsam bu ruh hastasina saldirabilirim. Adliyede calisirken mahkemelik olabilirim boyle manyaklarin yuzundenKadin dogum doktorum 32 de heyet raporu verebilirim dedi. Fizik tedavi doktoru da bebek buyudukce sana baskisi articagi icin fitik daha da agritcak dedi ama su an icin bi sorun yok ve gereksiz yere rapor alip kimsenin hakkina girmek istemiyorum Allahin gucune gider bana 7 yil sonra nasip etti bu bebegi.
Aynısı bende de var. Sırtüstü yatamıyorum gece bilinçsizce yatmışsam sağa sola dönüşüm çok zor oluyor. Popomu zor kaldırıyorum. Hamilelikten bi kaç ay önce başlamıştı bende ama adet dönemlerinde artıp geçiyordu. Şimdi hep dikkat etmem gerekiyor. Yatarken yan yatmaya, otururken de arkama yastık koymaya dikkat ediyorum. Bel fıtığı mıdır acabaYaşadığınız olumsuz hadiseye gerçekten üzüldüm inşallah bi daha karşınıza çıkmaz o ve benzeri dengesiz tipler. Sizin de kuyruk sokumunuzda ağrı oluyordu sanırım ondan dolayı mı Dr gidip fıtığı öğrendiniz? Benim özellikle dışarı çıktığım günlerin geceleri resmen tutuluyor kuyruk sokumu, popo kısmı hareketim kısıtlanıp sızı oluyor böyle bişey çektirir gibi.
Ben de aynı şekilde dikkatli davranmak zorunda kalıyorum yoksa canım yanıyor, kadın doğumcuya söyledim aslında ağrı sızıyı ama normal diyip geçiştirdi aylar geçtikte ilerlerse o kötüAynısı bende de var. Sırtüstü yatamıyorum gece bilinçsizce yatmışsam sağa sola dönüşüm çok zor oluyor. Popomu zor kaldırıyorum. Hamilelikten bi kaç ay önce başlamıştı bende ama adet dönemlerinde artıp geçiyordu. Şimdi hep dikkat etmem gerekiyor. Yatarken yan yatmaya, otururken de arkama yastık koymaya dikkat ediyorum. Bel fıtığı mıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?