2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de aynı şekilde dikkatli davranmak zorunda kalıyorum yoksa canım yanıyor, kadın doğumcuya söyledim aslında ağrı sızıyı ama normal diyip geçiştirdi aylar geçtikte ilerlerse o kötü
Umarım artmaz, insanın yaşam kalitesi azalıyor. Yürürken daha iyiyim, oturmak daha sıkıntılı oluyor. Oğlumda da buna benzer yaşamıştım ama bi anda geçmişti inşallah bu sefer de öyle olur.

Konya'da hangi Dr gidiyorsun tatlim

Herkesin doktoru cinsiyet tahmini yapmış yaa bana kimse yapmadı tahmin erken dediler uyuz oldum şuan
Banada yapan olmadı tek değilsin canım bugün kaç günlüksun.sanirim bebeğin durudu ve ultrason cihazı kalitesiyle alakalı.

Umarım artmaz, insanın yaşam kalitesi azalıyor. Yürürken daha iyiyim, oturmak daha sıkıntılı oluyor. Oğlumda da buna benzer yaşamıştım ama bi anda geçmişti inşallah bu sefer de öyle olur.
Benim yürürken de adımımı atmam zor oluyor :/ ben biraz hareketsizliğime bağladım, yürüyünce karnım ağrıdı ilk 3 ay ondan pek evden çıkmadım artık daha çok çıkıcam bu şekilde geçer diye umuyorum, seninki de yine en kısa zamanda bi anda geçsin inşallah

Vallahi en güzeli kimseyi takmamak. Sağlıklı olsun da gerisi cidden önemli değil. İkisi de evlat. Ne bu milletteki erkek takıntısı anlamıyorum ben. Eşim de ben de kız istiyoruz. İnşallah da rabbim kalbimize göre verecek. :)
Bu arada doktorumu da değiştirdim. Özel hastane para için test sonuçlarını farklı gosterebiliyormus. Prof.Dr. Fazlı Demirtürk'e gidiyorum ve keşke en başta ona gitseydim demeye başladım. Biraz tuzlu ama en azından ilgisi alakası aşırı fazla doktorun.

Birkaç haftaya rahatlarsın umarım kuzum.
Şimdiden çok fena ama gittikçe kötü oluyor farkındayım dahasına nasıl ayak uyduracağım bilmiyorum
Valla annelik öyle birşey ki insan bir zaman sonra herşeyin üstesinden gelebiliyor ya

Bu kuyruk sokumu agrisi bende de var. Simit aldim otururken kullaniyorum olabildigince yatar pozisyonda kalmaya çalışıyorum

Bende 20.haftadan sonra Konya’ya taşınicam
Ve orda dogum yapicam. Hic bilmiyorum Konya’yi ilk kez gelicem bakalim. Doktorunuzu arastirdim hep guzelll yorumlar bakalim belki onunla gorusurum gelince bende
Bende araştırıyorum başaran klinik varmış oranın yorumlarida güzel.

Bencede erkek

Kızlar idrar yolu enfeksiyonuyla yine başım dertte. Daha önce 2 kez toz kullandım: uromisin ve monurol. Bugün yine başladı. Daha önce yorum yazan arkadaşlar vardı, onların önerileri üzerine urinonvef sipariş etmiştim. Doktora danışmadan kullanabilir miyim, bebeğime zarar veririm diye korkuyorum. Birde hamile olup sürekli kullanan var mı, nasıl kullanmalıyım?

Memnun musun ? Ben Konyaya yakın yasiyorum. konyadada bir Dr olsun istiyorum.ikili test falan emel hanimdami yaptırdın
Memnunum ikili yaptırmadım ense buruna baktı.
Bende 20.haftadan sonra Konya’ya taşınicam
Ve orda dogum yapicam. Hic bilmiyorum Konya’yi ilk kez gelicem bakalim. Doktorunuzu arastirdim hep guzelll yorumlar bakalim belki onunla gorusurum gelince bende
Şimdilik memnunum gayet ilgili. Bana konya adaki doktorları sorabilirsin hepsi hakkında az çok fikrim var

Ayyy bu kalp çarpıntısı öldürdü beni bugun. Kalbim agzimdan cikicak gibi atiyor, kalbim gobegim heryerim titriyor resmen

gebelikte kullanılıyor günde 2 tane alabilirsin. Niouli yağı da iç çamaşırına 1 hafta her gün 1 damla damlatabilirsin. Çok iyi geliyor. İnşallah hemen geçer

Ayyy bu kalp çarpıntısı öldürdü beni bugun. Kalbim agzimdan cikicak gibi atiyor, kalbim gobegim heryerim titriyor resmen
Canım benim de bazen öyle oluyor. Gebelikten önce de vardı şimdi daha da şiddetli oluyo başlayınca. Geçen saatten baktım 127ydi saati de takmıyorum artık sürekli bakmaya başladım çünkü. Ama benim hep böyleydi. Normalde bile nabzım 90 oluyo. Şimdi çok hissediyorum dediğin gibi bedenim sarsılıyo resmen. Sürekli olmuyor diye önemsememeye çalışıyorum ama artarsa kardiyolojiye bi gitmek gerekicek heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…