Ben de aynı şekilde dikkatli davranmak zorunda kalıyorum yoksa canım yanıyor, kadın doğumcuya söyledim aslında ağrı sızıyı ama normal diyip geçiştirdi aylar geçtikte ilerlerse o kötü
Umarım artmaz, insanın yaşam kalitesi azalıyor. Yürürken daha iyiyim, oturmak daha sıkıntılı oluyor. Oğlumda da buna benzer yaşamıştım ama bi anda geçmişti inşallah bu sefer de öyle olur.
Yok konyadayım. Aynen yatıyorum. Mide bulantım baş ağrım var. İnşallah geçer şu bulantı
Bir de önde gidince doğum tarihi değişmiyor, kızıöda da öyle olmuştu tam 40 haftalıkkken doğum san ısı başlamıştı. Bi hacta önde olması fark ettirmedi
Umarım artmaz, insanın yaşam kalitesi azalıyor. Yürürken daha iyiyim, oturmak daha sıkıntılı oluyor. Oğlumda da buna benzer yaşamıştım ama bi anda geçmişti inşallah bu sefer de öyle olur.
Benim yürürken de adımımı atmam zor oluyor :/ ben biraz hareketsizliğime bağladım, yürüyünce karnım ağrıdı ilk 3 ay ondan pek evden çıkmadım artık daha çok çıkıcam bu şekilde geçer diye umuyorum, seninki de yine en kısa zamanda bi anda geçsin inşallah
Aslında bir fikre adapte olmamak lazım ama biraz cevremiz de yapıyor. Bana da ailem karnın sivri, bulantın yok kesin erkek, isim önerileri yok rüzgar olsun vs. Ben hiç adapte olmuyordum. Kafana bir sekilde bişeyi sokuyorlar. Dün doktor belki kız diyince, doktor kesin kız diyor size çok iyi oldu oohhhh dedim. Erkek, erkek kafamı yediniz. Hepsini geri püskürttüm şu anda çok mutluyum insana bir sorumluluk yüklüyor etraf resmen. En iyisi sıfır adaptasyon, öyle olunca ben de içten biraz erkek mi diye adapte olmuşum.
Vallahi en güzeli kimseyi takmamak. Sağlıklı olsun da gerisi cidden önemli değil. İkisi de evlat. Ne bu milletteki erkek takıntısı anlamıyorum ben. Eşim de ben de kız istiyoruz. İnşallah da rabbim kalbimize göre verecek. :)
Bu arada doktorumu da değiştirdim. Özel hastane para için test sonuçlarını farklı gosterebiliyormus. Prof.Dr. Fazlı Demirtürk'e gidiyorum ve keşke en başta ona gitseydim demeye başladım. Biraz tuzlu ama en azından ilgisi alakası aşırı fazla doktorun.
Benim yürürken de adımımı atmam zor oluyor :/ ben biraz hareketsizliğime bağladım, yürüyünce karnım ağrıdı ilk 3 ay ondan pek evden çıkmadım artık daha çok çıkıcam bu şekilde geçer diye umuyorum, seninki de yine en kısa zamanda bi anda geçsin inşallah
Bende 20.haftadan sonra Konya’ya taşınicam
Ve orda dogum yapicam. Hic bilmiyorum Konya’yi ilk kez gelicem bakalim. Doktorunuzu arastirdim hep guzelll yorumlar bakalim belki onunla gorusurum gelince bende
Ve orda dogum yapicam. Hic bilmiyorum Konya’yi ilk kez gelicem bakalim. Doktorunuzu arastirdim hep guzelll yorumlar bakalim belki onunla gorusurum gelince bende
Ayyy çok heyecanlıyım kızlar , sizinle de paylaşayım istedim normalde SAT’a göre 11+1 im
Ama doktor bugün 12 haftalık gözüküyor dedi
Çok şükür 2 li taramada ense kalınlığı falan her şey normal çıktı.
Henüz erken ama %70 erkek gibi dedi çıkıntısı var mış
Böyle olup sonradan değişen oldumı acaba resimde de belli sanki bacak arasında çıkıntı gibi ilk resim
Kızlar idrar yolu enfeksiyonuyla yine başım dertte. Daha önce 2 kez toz kullandım: uromisin ve monurol. Bugün yine başladı. Daha önce yorum yazan arkadaşlar vardı, onların önerileri üzerine urinonvef sipariş etmiştim. Doktora danışmadan kullanabilir miyim, bebeğime zarar veririm diye korkuyorum. Birde hamile olup sürekli kullanan var mı, nasıl kullanmalıyım?
Kızlar idrar yolu enfeksiyonuyla yine başım dertte. Daha önce 2 kez toz kullandım: uromisin ve monurol. Bugün yine başladı. Daha önce yorum yazan arkadaşlar vardı, onların önerileri üzerine urinonvef sipariş etmiştim. Doktora danışmadan kullanabilir miyim, bebeğime zarar veririm diye korkuyorum. Birde hamile olup sürekli kullanan var mı, nasıl kullanmalıyım?
gebelikte kullanılıyor günde 2 tane alabilirsin. Niouli yağı da iç çamaşırına 1 hafta her gün 1 damla damlatabilirsin. Çok iyi geliyor. İnşallah hemen geçer
Canım benim de bazen öyle oluyor. Gebelikten önce de vardı şimdi daha da şiddetli oluyo başlayınca. Geçen saatten baktım 127ydi saati de takmıyorum artık sürekli bakmaya başladım çünkü. Ama benim hep böyleydi. Normalde bile nabzım 90 oluyo. Şimdi çok hissediyorum dediğin gibi bedenim sarsılıyo resmen. Sürekli olmuyor diye önemsememeye çalışıyorum ama artarsa kardiyolojiye bi gitmek gerekicek heralde