Cok iyiymis , yeni mi aldin ? Bende anneme baktiracagim.Ben 10 lu hastane çıkışını 170 e aldım sanırım
13-15.haftalarda yaşadım. Hergğn kanıyordu. Geçti şimdiKızlar burun kanaması yaşayan var mı? 3 sabahtır genzimde kan toplanmış uyanıyorum. Burnum kanıyor, birikiyor. Hamilelikte olabiliyomuş burun kanaması sizde var mı merak ettim?
Bir de magnimore magnezyum kullanan var mı? Akşam mı kullanıyosunuz?
Bazı modeller çok güzel ama masıl çıkıcak bakalım kızıma aldım ordan, eşim rlbise küçük dedi. Taytlardan baxılarını beğenmiş, olmayanları iade ederimBende 3 parça bişey sipariş etmiştim 2 tanesi defolu gelmişti . Elbise de dediğin gbi çok çok küçüktü hepsini iade ettim . Mağazası varmı acaba irfan bakıp almak daha mantıklı çok kaliteli olmasa da güzel şeyler var
Yarın yazarım inşallah, kargo grldi bakamadım daha. Ama yenidoğan değil benimkilerAy bu minicity baya uygunmuş kızlar, kumaşları nasıl alan oldu mu
Çok güzel ve uygunUzun kollu tulumlar 20 pazardan kısa kollu bimden 7 buçuk tl böyle
Civil iyi ama kalıpları küçük. Kızıma 6-9 ay bi elbise gelmişti civilin. 4 aylıkkken giydireyim dedim kafasından geçmedi, yeni doğan bebeğe göreydiMinicity bizim burda mağazası var. Bende gecen instagramda gördüm hafta içi bir bakıcam. Onun dışında Trendyolda karşıma çıkan civil markası var.baya uygun fiyatları ama kalitesi nasıl bir fikrim yok
android benimki onda çıkmıyo banu çiftçi ya happymom takılıyorumBi de ben hamilelik uygulamalarını cok seviyorum. İlk baştan beri happymom kullanıyodum. Dün bir doktorun kendi uygulamasını keşfettim. Op.dr banu çiftçi, direk uygulama ismi de bu. Uygulama içerisinde bulundugumuz haftada bebiş nerede konumlaniyor falan gösteriyor. Doktorun kendi videoları da var. Bana baya bilgilendirici geldi. Böyle şeyleri seviyorsanız bakabilirsiniz.
çok çirkin geliyorlar ya takmayacağım sanırım arkadaşım kullandı dişi çıkana kadar onda görüyordum da topik topik oluyo çocuk boncuklar sıkıyor gibi geliyoduKehribar kolye takacak mısınız bebişe? Şifası varmış ben de aldım. Herşeyi bitti kolyesi kaldı
Sakinleştiriyosa iyi tabi doğal taşlar doğru kullanıldığında güzel enerji veriyor. Deneyip görcezçok çirkin geliyorlar ya takmayacağım sanırım arkadaşım kullandı dişi çıkana kadar onda görüyordum da topik topik oluyo çocuk boncuklar sıkıyor gibi geliyodu
ben bugün düğününde ne taksam diye düşünüyordum hızımı sen düşünBen daha bı çöp almadim yamaşallah herkes biseyler almış .ben mi çok geriden geliyorum siz mi çok hızlısı iz
İlk bebek heycanımı desem bilmiyorum doğsun da bebek giydirmecilik oynasam diye bekliyorumBen daha bı çöp almadim yamaşallah herkes biseyler almış .ben mi çok geriden geliyorum siz mi çok hızlısı iz
ben bugün düğününde ne taksam diye düşünüyordum hızımı sen düşünD allah akıl fikir versin bana
Ya evet insanın çeşit çeşit giydirmesi geliyor . Gerçi ben ilkinde de 20 haftadan so Ra başlamıştım biseyler almayaİlk bebek heycanımı desem bilmiyorum doğsun da bebek giydirmecilik oynasam diye bekliyorum
Trendyoldan annemler aldılar bebbek diye bir marka ben beğendim kumaşı vs güzel. Ekledim takım buCok iyiymis , yeni mi aldin ? Bende anneme baktiracagim.
Benimde android ben yükledim playstore danandroid benimki onda çıkmıyo banu çiftçi ya happymom takılıyorum
Bende düşünüyorum almayı genelde diş çıkartma döneminde takıyorlar diye biliyorumKehribar kolye takacak mısınız bebişe? Şifası varmış ben de aldım. Herşeyi bitti kolyesi kaldı
Canım neden laporoskopi olmak zorunda kaldın ben de hamileliği hep sağlıksız hcg artışı ya da düşük yaşayan bir anne adayıyım ilk 5 6 haftalıkken yaşıyorum bu olumsuzlukları yaptırmasıyım sadece laporoskopi ua da hiperoskopi kaldı sormak istedimKizlar 16+1 oldum cok sukur.Bugun kontrolumuz vardi. Sezeryan dogum yapacakmisim. Daha once 2 defa laporoskopi oldum bu yuzden gobek fitigi olma ihtimalim varmis. Ara sira gobek deligim sizliyo.Panik atagimda var ve yillardir beklenen bebek oldugu icin riske gerek yok dedi doktor. Bebekte sorun yok sukur ama bebekte bisey gordum ama bi dahaki kontrolde netlesir dedi doktor. Ayrinti vermedi stres yapmamam icin. Bende pek umursamadim icim rahat cok sukur. Bu arada doktorumun dogum ucreti 15 milyarmis
Rica ederim canımçok uyguuun favlıyorum hemenn sağolasın hiç duymamıştım
Ben aldım canım evet bir kaç kıyafet yaşının 1 tık üstünde alıyorum uyuyor, bazı elbiselerde senin dediğin durum oluyor özellikle kız çocuklarında,ona göre iade yada değişim yapabilirsin fiyat performans ürünleri nerdeyse sık sık kıyafet alındığı için çok pahalıya kaçmadan işimizi gören şeyleri almak daha cazip geliyor :))Bem de annemgildeyim, onlar deyip duruyor, zaten yatıp duruyorum napiyim başka
Ben de de vardı, çok kaliteli yumşak ama 400 tl yi duyduktan sonra bakmam. E bebekten alırım sanırım. Oranınkilerde iyi. Çıtçıtlıları ordan almıştım kızıma, memnun kaldım
Cimrilik değil pahalılıktan. Çinden hammade gelmiyormuş üretim az lcw bile ne kadar pahalı olmuş.
Ordan kızıma bişeyler aldım ilk defa, bugün eve gelmiş. Ben annemdeyim. 3.5 yaşındaki çocuğa 6 yaş elbise aldım nerdeyse küçük gelmiş. Yarın bakıcam bi, kaliteli mi diye.
Sen aldın mı daha önce oradan, iyi mi kalitesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?