2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
13-15.haftalarda yaşadım. Hergğn kanıyordu. Geçti şimdi
Bazı modeller çok güzel ama masıl çıkıcak bakalım kızıma aldım ordan, eşim rlbise küçük dedi. Taytlardan baxılarını beğenmiş, olmayanları iade ederim
Ay bu minicity baya uygunmuş kızlar, kumaşları nasıl alan oldu mu
Yarın yazarım inşallah, kargo grldi bakamadım daha. Ama yenidoğan değil benimkiler
Uzun kollu tulumlar 20 pazardan kısa kollu bimden 7 buçuk tl böyle
Çok güzel ve uygun
Minicity bizim burda mağazası var. Bende gecen instagramda gördüm hafta içi bir bakıcam. Onun dışında Trendyolda karşıma çıkan civil markası var.baya uygun fiyatları ama kalitesi nasıl bir fikrim yok
Civil iyi ama kalıpları küçük. Kızıma 6-9 ay bi elbise gelmişti civilin. 4 aylıkkken giydireyim dedim kafasından geçmedi, yeni doğan bebeğe göreydi
Lcw nın kalıpları daha iyi. Bebek iri olursa civilinkiler ya olmaz ya hemen küçülür.

android benimki onda çıkmıyo banu çiftçi ya happymom takılıyorum

Kehribar kolye takacak mısınız bebişe? Şifası varmış ben de aldım. Herşeyi bitti kolyesi kaldı

Eklentiler

• DE17202A-C591-419C-A3FB-FBE59D5A24C0.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 98
Kilo konusu açılmışken ben 54 ile hamile kaldım bu gün dartıldım 60 çıktı şok oldum kim görse kilo vermişsin yüzün çökmüş diyor bide hiç bişi yiyemiyorum herşeyden tiksiniyorum ama şerbet ve aysti çok içiyorum o mu şişiriyor bilemedim

Kehribar kolye takacak mısınız bebişe? Şifası varmış ben de aldım. Herşeyi bitti kolyesi kaldı
çok çirkin geliyorlar ya takmayacağım sanırım arkadaşım kullandı dişi çıkana kadar onda görüyordum da topik topik oluyo çocuk boncuklar sıkıyor gibi geliyodu

Benimki dolaplara sığmıyo artık üstelik içlerinde kız için elbiseler de var 2. Kız olursa ona kısmet olcak artık. Bi bu kadar da şifonyerde zıbınlar atletler çoraplı pantullar kendi dolabımda yer açmam lazım daha cinsiyet kesinleşmeden böyleyse doğum zamanını düşenemiyorum 2 tane hastane çıkışı aldım biri 10lu biri 5li işime yarar herhalde

Eklentiler

• 0307FF30-0345-4945-A87C-BE38F81D27AE.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 93
çok çirkin geliyorlar ya takmayacağım sanırım arkadaşım kullandı dişi çıkana kadar onda görüyordum da topik topik oluyo çocuk boncuklar sıkıyor gibi geliyodu
Sakinleştiriyosa iyi tabi doğal taşlar doğru kullanıldığında güzel enerji veriyor. Deneyip görcez

Cok iyiymis , yeni mi aldin ? Bende anneme baktiracagim.
Trendyoldan annemler aldılar bebbek diye bir marka ben beğendim kumaşı vs güzel. Ekledim takım bu

android benimki onda çıkmıyo banu çiftçi ya happymom takılıyorum
Benimde android ben yükledim playstore dan
Bende düşünüyorum almayı genelde diş çıkartma döneminde takıyorlar diye biliyorum

Canım neden laporoskopi olmak zorunda kaldın ben de hamileliği hep sağlıksız hcg artışı ya da düşük yaşayan bir anne adayıyım ilk 5 6 haftalıkken yaşıyorum bu olumsuzlukları yaptırmasıyım sadece laporoskopi ua da hiperoskopi kaldı sormak istedim

Ben aldım canım evet bir kaç kıyafet yaşının 1 tık üstünde alıyorum uyuyor, bazı elbiselerde senin dediğin durum oluyor özellikle kız çocuklarında,ona göre iade yada değişim yapabilirsin fiyat performans ürünleri nerdeyse sık sık kıyafet alındığı için çok pahalıya kaçmadan işimizi gören şeyleri almak daha cazip geliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…