Bebeklerde yorgan kullanımı ne zaman başlıyor mart ayinda örter miyiz tecrübeli olanlar yazsın lütfen merak ettim oda bir eksik tabi ve fiyat iyi her mağazada varsa
Evin sıcaklığına göre değişir tabi ama bizim ev sıcak oluyor bi de yenidoğan bebekte çok yorgan ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Oğlum yazın doğdu ilk kışımızda bile yorgan kullanmadık hiç. Yarım kundak sarıyodum üstüne de pazenlerden örtüyodum.
Ben kendime kullanıyordum bunlardan çok güzel oluyor. Gaz sancısı çeken bebeklerin karnına koyulabilir ama ısıya çok dikkat etmek lazım. Çok çok ılık olacak.
Fiyatlari nasil canim ? Normalde ne kadar bilmiyorum , internettekiler pahali geldi bana . Bir yerde gordum 490 tl 10 lu hastane cikisi . Annem normal diyor. 2 sene once 350 tl ye almislar abimin kizina . Bende cok seviyorum idil baby i
Canım mağazaya gidip bakmadım ben de daha. İnternetle pek farketmez ama belki bikaç çeşit daha olur mağazada. Ben de çok seviyorum çok şeker oluyo takımları. Artık her yer çok fiyatlı ama. Kızımda jacadiyi çok severdim hala daha çok severim ama bi yenidoğan tulumu 500olmuş kızım 2015 doğumlu. 2015te dolar kuru 2,3 müş şimdi nereye vardı fiyatlara şok olmamız normal
Anam yine biseyler alınmış yarın hastaneye gidicem .yakınında kocaman bı civil var kızıma ordan baya bı kışlık alışveriş yapicam .eğer bu bebişim de cinsiyetini ogrenirsek belki iki parça bişey alırım . Ocagimiza incir ağacı dikilecek kredi kartinin katili sizsiniz kizlar
Bebeklerde yorgan kullanımı ne zaman başlıyor mart ayinda örter miyiz tecrübeli olanlar yazsın lütfen merak ettim oda bir eksik tabi ve fiyat iyi her mağazada varsa
Ya bu hemen bebek doğduğu gibi kullanmak için küçük değil yaşında da gayet rahat kullanılır benim eşim almayı çok istedi kıramadım aldık seneye nasip olur büyük ihtimal bize de kullanmak mart nisan bakalım nasıl olacak hava
Bizde bugün oğlumuza çalıştık mont eşimin ısrarı üzerine 2 yaş alındı Rabbim yavrularımıza sağlıkla mutlulukla giymeyi nasip etsin inşaallah e bebek de 100 lira üstü yorgan 50 liraydı bilginiz olsun kızlar. Eki Görüntüle 2922379
Tabi kız olursa avucunu yalayabilirim belki kızımın 3 çocuk büyütecek kadar olan kıyafetlerine teyzesini yeni doğacak bebegininkilerde eklenirse bana alacak bişey kalmaz
Kızımda almıştım canım ama faydası oldu mu emin değilim huysuz bi bebek değildi çünkü öncesi sonrası kıyaslayamadım çok takmadı o yüzden ayak bileğine takıyordum genelde
Yaaa şu anakucağı örtülerine bayılıyorum ben de alıcam. Onu da trendyoldan mı aldın canım. Ben de instagramda bikaç yeri takibe aldım ordan bakıyordum ama fiyonklu falan yapmışlar hoşuma gitmedi. Bu sade çok güzelmiş
Canım mağazaya gidip bakmadım ben de daha. İnternetle pek farketmez ama belki bikaç çeşit daha olur mağazada. Ben de çok seviyorum çok şeker oluyo takımları. Artık her yer çok fiyatlı ama. Kızımda jacadiyi çok severdim hala daha çok severim ama bi yenidoğan tulumu 500olmuş kızım 2015 doğumlu. 2015te dolar kuru 2,3 müş şimdi nereye vardı fiyatlara şok olmamız normal
Bende de annem gidip bakacak , ona gore soylerim . Aslinda hastane cikisi cok almak istemiyordum , idil baby nin urunleri cikti karsima cok hosuma gitti cok az giyecegi bir kiyafete o kadar para vermek bilmiyorum mantikli mi iste. Battaniyeleri de cok hoş o yuzden takimlara baktim. Ama ikili takimlarida alinabilir yada e bebek lcw urunlerine de bakmak lazim
Bide bu muslin örtüler baya pahalı geldi gözüme metre isi alıp dikeyim diyorum ben boy boy.. Omuzluk, alt degistirme için battaniye vs. Daha uyguna gelecek hem oyalanmis olurum