Canım ayarlardan konum ayarlarını kapat ve 4G değil 3G ya da 2G kullan. Ben de çok kullanıyorum telefon ama hep bu sekilde, akıllı saat vs kullanmıyorum. Konum açık olan şeyler en fazla radyasyon yayanmış. Bluetooth kulaklık değil kablolu kulaklık kullanıyorum. Okudukca radyasyon yayan seyleri daha az zararlısına evriliyorum. Tamamen sıfırlamak mümkün olmuyor maalesef.
ay bakmaz olsaydım hastane çıkışı 600tl 400tl nedir eminim kalitelidir ama max 2 3 hafta giyeceği şeylere o kadar veremem heralde ya yanlış yere mi baktım bilmiyorum ama jahsdska idilbaby.com du yani annelik beni çok cimri yaptı heralde her şeyin fiyatı çok geliyor
orası kuzum orası herşeyin fiyatı gerçekten çok artmış . Sanırım hepsi yerli üretim bile olsa dolar euro bazlı olduğundan. Ama herşeyi takım oluyo ya fotoğraf çekiminde falan güzel durabilir diye şeettim
orası kuzum orası herşeyin fiyatı gerçekten çok artmış . Sanırım hepsi yerli üretim bile olsa dolar euro bazlı olduğundan. Ama herşeyi takım oluyo ya fotoğraf çekiminde falan güzel durabilir diye şeettim
Ahaahahha kopardın beni durun daha bu ekip doğuma kadar ne siteler bulur uygun fiyatlı o potansiyeli görüyorum bizde ben kızımda belli başlı yerlerden almıştım ama o Zaman bu kadar fiyatlı değildi sanki.yenidoğan çok uzun giyilmiyo bi de kakası kusmuğu derken çok lekeli oluyo.Birine de verilmiyo pek o yüzden.
hayırlı olsun çok güzeller o niveayı açmadan satmaya bak canım tarihi falan geçmeden. içeriği dolayısıyla 50 faktör 3-5 aylık bebeklere pek kullanılması önerilmez. incia, trukid, badger. indirimde bulursan bunlara bak.
Minicity bizim burda mağazası var. Bende gecen instagramda gördüm hafta içi bir bakıcam. Onun dışında Trendyolda karşıma çıkan civil markası var.baya uygun fiyatları ama kalitesi nasıl bir fikrim yok
Minicity bizim burda mağazası var. Bende gecen instagramda gördüm hafta içi bir bakıcam. Onun dışında Trendyolda karşıma çıkan civil markası var.baya uygun fiyatları ama kalitesi nasıl bir fikrim yok
yenidoğan kısmen iyi. ama genel olarak tarzını falan sevmiyorum ben. ordan kızıma aldıgım tek sey zıbın yenidoğan kıyafetleri almıştım ama yine de yakınınızda varsa mağazada görüp almanızı tavsiye ederim birbirinden çok değişik olabiliyor ürünler bazıları çok iyi çok güzelse bazıları bir o kadar kötü
Bi de ben hamilelik uygulamalarını cok seviyorum. İlk baştan beri happymom kullanıyodum. Dün bir doktorun kendi uygulamasını keşfettim. Op.dr banu çiftçi, direk uygulama ismi de bu. Uygulama içerisinde bulundugumuz haftada bebiş nerede konumlaniyor falan gösteriyor. Doktorun kendi videoları da var. Bana baya bilgilendirici geldi. Böyle şeyleri seviyorsanız bakabilirsiniz.
Bi de ben hamilelik uygulamalarını cok seviyorum. İlk baştan beri happymom kullanıyodum. Dün bir doktorun kendi uygulamasını keşfettim. Op.dr banu çiftçi, direk uygulama ismi de bu. Uygulama içerisinde bulundugumuz haftada bebiş nerede konumlaniyor falan gösteriyor. Doktorun kendi videoları va var. Bana baya bilgilendirici geldi. Böyle şeyleri seviyorsanız bakabilirsiniz.
Aynen mesela özellikle benim gibi ilk gebeliği olanlar için baya faydalı. Bi de bazen bebiş daha yukarda sanıyodum ben mesela meğer hala aşağılardaymış öğrenmiş oldum
hayırlı olsun çok güzeller o niveayı açmadan satmaya bak canım tarihi falan geçmeden. içeriği dolayısıyla 50 faktör 3-5 aylık bebeklere pek kullanılması önerilmez. incia, trukid, badger. indirimde bulursan bunlara bak.
Gerçekten mi ya bende indirimde görüp aldım bugün 2 yıl var daha yazın çok pahalı oluyor malum yazın çoğu zaman disarda olurum bebegimde çıkacak lazım olur demiştim
Kızlarr bu arada hastane çıkışı için mutlaka idil babye bakın kızımda ordan 2 set almıştım battaniyesiyle falan takım çok çok memnun kaldım. Ayrı tulumları zıbınları da çok güzel . Hep soft şeyler oluyo.
Fiyatlari nasil canim ? Normalde ne kadar bilmiyorum , internettekiler pahali geldi bana . Bir yerde gordum 490 tl 10 lu hastane cikisi . Annem normal diyor. 2 sene once 350 tl ye almislar abimin kizina . Bende cok seviyorum idil baby i
Fiyatlari nasil canim ? Normalde ne kadar bilmiyorum , internettekiler pahali geldi bana . Bir yerde gordum 490 tl 10 lu hastane cikisi . Annem normal diyor. 2 sene once 350 tl ye almislar abimin kizina . Bende cok seviyorum idil baby i