Canım ayarlardan konum ayarlarını kapat ve 4G değil 3G ya da 2G kullan. Ben de çok kullanıyorum telefon ama hep bu sekilde, akıllı saat vs kullanmıyorum. Konum açık olan şeyler en fazla radyasyon yayanmış. Bluetooth kulaklık değil kablolu kulaklık kullanıyorum. Okudukca radyasyon yayan seyleri daha az zararlısına evriliyorum. Tamamen sıfırlamak mümkün olmuyor maalesef.PC zarar vermiyormuş tel çok fazla zararli karnının üstünde oynuyorsun diye kızıyor bayaca
Aynen öyle telefon elimde acaba bende bir sorun mu var diyordum
Karnıma koyuyormusum yazarken bakarken
Nasıl sınır koyucam ben dizi filan izlesem kitap okusam bıraktım herşeyi
Amin canım tek çocuk diyoruz da hayırlısı sağlıkla gelsinde mucizem
Ben e bebekten ateş ölçer nem sıcaklık ölçer aldım emzirme sütyeni bunları begendim kiyafet almadım
ay bakmaz olsaydım hastane çıkışı 600tl 400tl nedir eminim kalitelidir ama max 2 3 hafta giyeceği şeylere o kadar veremem heralde ya yanlış yere mi baktım bilmiyorum ama jahsdska idilbaby.com du yaniannelik beni çok cimri yaptı heralde her şeyin fiyatı çok geliyor
Yaaa çok güzeller tulumlara bayıldımUzun kollu tulumlar 20 pazardan kısa kollu bimden 7 buçuk tl böyle
kız kesiin ne güzel şeyler var benim bile giyesim geldi ama fiyatları görünce gititm havlu baktım buna sarsam çocuğu diye aahahhahaorası kuzum orası herşeyin fiyatı gerçekten çok artmış . Sanırım hepsi yerli üretim bile olsa dolar euro bazlı olduğundan. Ama herşeyi takım oluyo ya fotoğraf çekiminde falan güzel durabilir diye şeettim
Ahaahahha kopardın benikız kesiin ne güzel şeyler var benim bile giyesim geldi ama fiyatları görünce gititm havlu baktım buna sarsam çocuğu diye aahahhaha
hayırlı olsun çok güzellerİndirimde görünce aldiklarim ates ölçer nem ölçer e bebek yelek hirka muslin pazardan yelek 10 hirka 20 ben öyle çok para vermek istemiyorum
yenidoğan kısmen iyi. ama genel olarak tarzını falan sevmiyorum ben. ordan kızıma aldıgım tek sey zıbınMinicity bizim burda mağazası var. Bende gecen instagramda gördüm hafta içi bir bakıcam. Onun dışında Trendyolda karşıma çıkan civil markası var.baya uygun fiyatları ama kalitesi nasıl bir fikrim yok
Bende bu uygulama çok güzel bencedeBi de ben hamilelik uygulamalarını cok seviyorum. İlk baştan beri happymom kullanıyodum. Dün bir doktorun kendi uygulamasını keşfettim. Op.dr banu çiftçi, direk uygulama ismi de bu. Uygulama içerisinde bulundugumuz haftada bebiş nerede konumlaniyor falan gösteriyor. Doktorun kendi videoları va var. Bana baya bilgilendirici geldi. Böyle şeyleri seviyorsanız bakabilirsiniz.
Aynen mesela özellikle benim gibi ilk gebeliği olanlar için baya faydalı. Bi de bazen bebiş daha yukarda sanıyodum ben mesela meğer hala aşağılardaymış öğrenmiş oldumBende bu uygulama çok güzel bencede
Çok iştahım kesildi canım lokmalar ağzımda büyüyorBen 4kg almışım 3 ayda ama hominigırtlak yiyorum
Ya sanki Gaziosmanpaşa da da vardı minicity. Kizz civili nasıl bilmezsin . Cıvıl tabikigayet iyi .hatta en çok ordan alışveriş yaparsın ilerdeMinicity bizim burda mağazası var. Bende gecen instagramda gördüm hafta içi bir bakıcam. Onun dışında Trendyolda karşıma çıkan civil markası var.baya uygun fiyatları ama kalitesi nasıl bir fikrim yok
Gerçekten mi ya bende indirimde görüp aldım bugün 2 yıl var daha yazın çok pahalı oluyor malum yazın çoğu zaman disarda olurum bebegimde çıkacak lazım olur demiştimhayırlı olsun çok güzellero niveayı açmadan satmaya bak canım tarihi falan geçmeden. içeriği dolayısıyla 50 faktör 3-5 aylık bebeklere pek kullanılması önerilmez. incia, trukid, badger. indirimde bulursan bunlara bak.
İnş düzelirsin tez zamanda zor bir durumdaÇok iştahım kesildi canım lokmalar ağzımda büyüyor
Fiyatlari nasil canim ? Normalde ne kadar bilmiyorum , internettekiler pahali geldi bana . Bir yerde gordum 490 tl 10 lu hastane cikisi . Annem normal diyor. 2 sene once 350 tl ye almislar abimin kizina . Bende cok seviyorum idil baby iKızlarr bu arada hastane çıkışı için mutlaka idil babye bakınkızımda ordan 2 set almıştım battaniyesiyle falan takım çok çok memnun kaldım. Ayrı tulumları zıbınları da çok güzel . Hep soft şeyler oluyo.
Ben 10 lu hastane çıkışını 170 e aldım sanırımFiyatlari nasil canim ? Normalde ne kadar bilmiyorum , internettekiler pahali geldi bana . Bir yerde gordum 490 tl 10 lu hastane cikisi . Annem normal diyor. 2 sene once 350 tl ye almislar abimin kizina . Bende cok seviyorum idil baby i
Cok guzel ve uygunlarİndirimde görünce aldiklarim ates ölçer nem ölçer e bebek yelek hirka muslin pazardan yelek 10 hirka 20 ben öyle çok para vermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?