Günaydın kızlar. bebisler için aldiklarinizin hepsi birbirinden güzel saglikla doğup giysinler ins kuzucuklar. Kilo konusuna gelince bende son haftalarda 1,5 kilo aldım. Bu haftadan itibaren daha da dikkatli olmam lazım
Günaydın kızlar.Ya henüz detaylı alışverişe hiç başlamadım ben.Surekli parca parca alıyoruz. Ama çok iş var daha oğlumunkileri bile seçmedim.Ona söyledikten sonra başlıcam.
Bizde bugün oğlumuza çalıştık mont eşimin ısrarı üzerine 2 yaş alındı Rabbim yavrularımıza sağlıkla mutlulukla giymeyi nasip etsin inşaallah e bebek de 100 lira üstü yorgan 50 liraydı bilginiz olsun kızlar. Eki Görüntüle 2922379
Günaydın kızlar. bebisler için aldiklarinizin hepsi birbirinden güzel saglikla doğup giysinler ins kuzucuklar. Kilo konusuna gelince bende son haftalarda 1,5 kilo aldım. Bu haftadan itibaren daha da dikkatli olmam lazım
Günaydın hanımlar daha bizim cinsiyet netleşmedi ama içim gidiyor benimde artık alışveriş yapmak istiyorum bende ilk dün bez ıslak mendil koymak için organizer aldım ilk kızım da çantaya hepsini koyunca ne nerde bulmak zor oluyordu bunda böyle bişeyaldım daha düzenli olsun diye Eki Görüntüle 2922413
Eki Görüntüle 2922414
Kızlar burun kanaması yaşayan var mı? 3 sabahtır genzimde kan toplanmış uyanıyorum. Burnum kanıyor, birikiyor. Hamilelikte olabiliyomuş burun kanaması sizde var mı merak ettim?
Bir de magnimore magnezyum kullanan var mı? Akşam mı kullanıyosunuz?
Ay iyi ki yazdın bende bekliyorum yaz diye lazım yorganda sonuçta bugün dayanamaz gidersem şaşırma 100 TL alışverişe yorgan 50 yaziyordur sanirim hangi yorgan olduğu ben bir hafta önce gittiğim de görmedim oyle
Ay iyi ki yazdın bende bekliyorum yaz diye lazım yorganda sonuçta bugün dayanamaz gidersem şaşırma 100 TL alışverişe yorgan 50 yaziyordur sanirim hangi yorgan olduğu ben bir hafta önce gittiğim de görmedim oyle
Bende 24. Haftadan sonra idari ıznımde annemlerın yanına ıstanbula gıdıp orda rahat rahat gezerek yapmayı dusunuyorum alışverişi şimdilik sadece ınternetten bakınıyorum ve sızın aldıklarına gerçrkten çok guzel şeyler alıyorsunuz
Bebeklerde yorgan kullanımı ne zaman başlıyor mart ayinda örter miyiz tecrübeli olanlar yazsın lütfen merak ettim oda bir eksik tabi ve fiyat iyi her mağazada varsa