2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kızlar.Ya henüz detaylı alışverişe hiç başlamadım ben.Surekli parca parca alıyoruz. Ama çok iş var daha oğlumunkileri bile seçmedim.Ona söyledikten sonra başlıcam.

E bebekten mi internet mağazasından mi yorgan 50 TL gayet iyi çok güzel hepsi iyi günlerde kullanın
Kehribar kolye takacak mısınız bebişe? Şifası varmış ben de aldım. Herşeyi bitti kolyesi kaldı
E bebekte bilekligini gördüm okudum alırım bileğine taş şifası vardır elbet sadece rengi koyuydu hatırladığım

Günaydın kızlar. bebisler için aldiklarinizin hepsi birbirinden güzel saglikla doğup giysinler ins kuzucuklar. Kilo konusuna gelince bende son haftalarda 1,5 kilo aldım. Bu haftadan itibaren daha da dikkatli olmam lazım
O kadar alınması lazım ama az almışsın iyi

Çok güzelmiş bu organizer tam benlik hiç denk gelmemiştim iyi ki paylaşmışsınız

Ben mağzadan aldım canım hoşuma gitti bir eksik daha bitti en azından ama nette kampanyası var mı bilmiyorum

Benimde tıkanıyor afedersin temizleyince kan çıkıyor olabiliyor okumuştum çok kanarsa doktora sor tabi

Ben mağzadan aldım canım hoşuma gitti bir eksik daha bitti en azından ama nette kampanyası var mı bilmiyorum
Ay iyi ki yazdın bende bekliyorum yaz diye lazım yorganda sonuçta bugün dayanamaz gidersem şaşırma 100 TL alışverişe yorgan 50 yaziyordur sanirim hangi yorgan olduğu ben bir hafta önce gittiğim de görmedim oyle

Canım kasa da parayı öderken dikkatimi çekti inşaallah her şubesinde vardır

Bende 24. Haftadan sonra idari ıznımde annemlerın yanına ıstanbula gıdıp orda rahat rahat gezerek yapmayı dusunuyorum alışverişi şimdilik sadece ınternetten bakınıyorum ve sızın aldıklarına gerçrkten çok guzel şeyler alıyorsunuz

Şu gaz giderici kiraz cekirdegınden patıkler yastıklar var yorumlar guzel gıbı almak ısteyenler saldırsın

Eklentiler

• 9ED0FBFA-B24F-4370-B906-2788000A5212.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 91
android benimki onda çıkmıyo banu çiftçi ya happymom takılıyorum
Minnoşum benimki de android ben indirdim. Çok güzel bence happy momdan daha güzel. Bi de hamilelik+ diye bi uygulama var o da eşimin telefonunda yüklü

Bu arada yeni cicilere bayıldım. Daha geçen aldım e bebekten hic yorgan hediyesi yoktu bee tuhh uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…