2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Eşim telefona çok bakıyorsun bebege zarar vericek diyor sizler napıyorsunuz ben abartiyorum sanırım
Telefon elinde olmayan insan yok sanırım Benim aklıma da akıllı saatler takıldı sordum doktora bi zararı yok dedi telefonu da karnına koymadığın sürece sorun yok demişti.

Ahhh böyle dialoglar içimi eritiyo benim inşallah hep birbirlerine destek olsunlar sırt sırta versinler abi kardeş

ay bakmaz olsaydım hastane çıkışı 600tl 400tl nedir eminim kalitelidir ama max 2 3 hafta giyeceği şeylere o kadar veremem heralde ya yanlış yere mi baktım bilmiyorum ama jahsdska idilbaby.com du yani annelik beni çok cimri yaptı heralde her şeyin fiyatı çok geliyor

Yani illa hastane çıkışı die bisi alinmasi mi gerekiyor ben anlamadim

Her şeyin fiyatı çok zaten senin cimriliğinle alakalı değil 2 3 hafta için o kadar para vermek akıllı işi değil bence

Eşim telefona çok bakıyorsun bebege zarar vericek diyor sizler napıyorsunuz ben abartiyorum sanırım
Bem de annemgildeyim, onlar deyip duruyor, zaten yatıp duruyorum napiyim başka
Ben de de vardı, çok kaliteli yumşak ama 400 tl yi duyduktan sonra bakmam. E bebekten alırım sanırım. Oranınkilerde iyi. Çıtçıtlıları ordan almıştım kızıma, memnun kaldım
Cimrilik değil pahalılıktan. Çinden hammade gelmiyormuş üretim az lcw bile ne kadar pahalı olmuş.
Minicity sayfadıfa uygun oluyor kızlar bakabilirsiniz
Ordan kızıma bişeyler aldım ilk defa, bugün eve gelmiş. Ben annemdeyim. 3.5 yaşındaki çocuğa 6 yaş elbise aldım nerdeyse küçük gelmiş. Yarın bakıcam bi, kaliteli mi diye.
Sen aldın mı daha önce oradan, iyi mi kalitesi

Bende öyleyim ya telefonda ya bilgisayarda
PC zarar vermiyormuş tel çok fazla zararli karnının üstünde oynuyorsun diye kızıyor bayaca
elimde telefon kucağımda bilgisayar karşımda tv
Aynen öyle telefon elimde acaba bende bir sorun mu var diyordum
Telefon elinde olmayan insan yok sanırım Benim aklıma da akıllı saatler takıldı sordum doktora bi zararı yok dedi telefonu da karnına koymadığın sürece sorun yok demişti.
Karnıma koyuyormusum yazarken bakarken
Sürekli elimde benim de kendime sınır koymaya çalışıyorum ama olmuyo illa bişeye bakmak için yine elime alıyorum
Nasıl sınır koyucam ben dizi filan izlesem kitap okusam bıraktım herşeyi
Ben de böyle düşünüyorum. Hem sabir daha fazla oluyor. Kim bilir belki bir yıl sonra bir de kardes gelir. Yeterki istemek gerek.
Amin canım tek çocuk diyoruz da hayırlısı sağlıkla gelsinde mucizem
Ben e bebekten ateş ölçer nem sıcaklık ölçer aldım emzirme sütyeni bunları begendim kiyafet almadım

Kızlar burun kanaması yaşayan var mı? 3 sabahtır genzimde kan toplanmış uyanıyorum. Burnum kanıyor, birikiyor. Hamilelikte olabiliyomuş burun kanaması sizde var mı merak ettim?
Bir de magnimore magnezyum kullanan var mı? Akşam mı kullanıyosunuz?

Bende 3 parça bişey sipariş etmiştim 2 tanesi defolu gelmişti . Elbise de dediğin gbi çok çok küçüktü hepsini iade ettim . Mağazası varmı acaba irfan bakıp almak daha mantıklı çok kaliteli olmasa da güzel şeyler var

İndirimde görünce aldiklarim ates ölçer nem ölçer e bebek yelek hirka muslin pazardan yelek 10 hirka 20 ben öyle çok para vermek istemiyorum

Eklentiler

• IMG_20210925_223902.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20210925_223529.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20210925_223521.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20210925_223437.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…