elimde telefon kucağımda bilgisayar karşımda tvEşim telefona çok bakıyorsun bebege zarar vericek diyorsizler napıyorsunuz ben abartiyorum sanırım
Telefon elinde olmayan insan yok sanırımEşim telefona çok bakıyorsun bebege zarar vericek diyorsizler napıyorsunuz ben abartiyorum sanırım
Ahhh böyle dialoglar içimi eritiyo benimKizlar oğlum bugün anne benim kardeşim olsa keşke ne tatlı olurdu demi.Onunla oynardım diye geldi.Ve dua ediyor.Allahim benim kardeşim olsun diye.ya çok tatlı o kadar hoşuma gittiki.Bu cars ozeldeki dr.umda kontrolum var.Sonra söylemeyi düşünüyorum.
Şimdiye kadar hep ben kardeş istemiyorum diyip duruyordu.O da kardeşimin büyük kızı aşırı huysuz oynarken kafama oyuncak atıyor vuruyor başka kardeşim olurda onun gibi olursa diyip duruyordu.Kucuk kzii ile yalniz oynadılar 1.5yasinda.Ve çok hosuna gitmiş.
Sürekli elimde benim deEşim telefona çok bakıyorsun bebege zarar vericek diyorsizler napıyorsunuz ben abartiyorum sanırım
Inşallah canım.Ya acayip kötü oldum bende.Hic istemiyorum diyip dururken böyle diyince çok mutlu oldum.Ahhh böyle dialoglar içimi eritiyo beniminşallah hep birbirlerine destek olsunlar sırt sırta versinler abi kardeş
ay bakmaz olsaydım hastane çıkışı 600tl 400tl nedir eminim kalitelidir ama max 2 3 hafta giyeceği şeylere o kadar veremem heralde ya yanlış yere mi baktım bilmiyorum ama jahsdska idilbaby.com du yaniKızlarr bu arada hastane çıkışı için mutlaka idil babye bakınkızımda ordan 2 set almıştım battaniyesiyle falan takım çok çok memnun kaldım. Ayrı tulumları zıbınları da çok güzel . Hep soft şeyler oluyo.
Ben de böyle düşünüyorum. Hem sabir daha fazla oluyor. Kim bilir belki bir yıl sonra bir de kardes gelir. Yeterki istemek gerek.Teşekkür ederim güzel yorumun için
Yani illa hastane çıkışı die bisi alinmasi mi gerekiyor ben anlamadimay bakmaz olsaydım hastane çıkışı 600tl 400tl nedir eminim kalitelidir ama max 2 3 hafta giyeceği şeylere o kadar veremem heralde ya yanlış yere mi baktım bilmiyorum ama jahsdska idilbaby.com du yaniannelik beni çok cimri yaptı heralde her şeyin fiyatı çok geliyor
Rabbim içinde görmeyi nasip etsin inşallah canım çok güzellerÇocuğa çeyiz düzmüşüm resmen
Her şeyin fiyatı çok zatenay bakmaz olsaydım hastane çıkışı 600tl 400tl nedir eminim kalitelidir ama max 2 3 hafta giyeceği şeylere o kadar veremem heralde ya yanlış yere mi baktım bilmiyorum ama jahsdska idilbaby.com du yaniannelik beni çok cimri yaptı heralde her şeyin fiyatı çok geliyor
bilmiyorum ki benim ilk çocuğum ne duysam bakıyorum doğumda yanınıza gümüş çatal alın deseler alırım ahahhaha ama tulumlara baktım sitedeki 100 liradan başlıyo nooo orayı da elediiimYani illa hastane çıkışı die bisi alinmasi mi gerekiyor ben anlamadim
Ben 4kg almışım 3 ayda ama hominigırtlak yiyorumKızlar kilo durumlarınız nasıl ben hamile kaldığımdan şimdiye kadar 1 kilo verdim diğer hamilelilklerimde bu olmamıştı
çok uyguuun favlıyorum hemenn sağolasın hiç duymamıştımMinicity sayfadıfa uygun oluyor kızlar bakabilirsiniz
Bem de annemgildeyim, onlar deyip duruyor, zaten yatıp duruyorum napiyim başkaEşim telefona çok bakıyorsun bebege zarar vericek diyorsizler napıyorsunuz ben abartiyorum sanırım
Ben de de vardı, çok kaliteli yumşak ama 400 tl yi duyduktan sonra bakmam. E bebekten alırım sanırım. Oranınkilerde iyi. Çıtçıtlıları ordan almıştım kızıma, memnun kaldımKızlarr bu arada hastane çıkışı için mutlaka idil babye bakınkızımda ordan 2 set almıştım battaniyesiyle falan takım çok çok memnun kaldım. Ayrı tulumları zıbınları da çok güzel . Hep soft şeyler oluyo.
Cimrilik değil pahalılıktan. Çinden hammade gelmiyormuş üretim az lcw bile ne kadar pahalı olmuş.ay bakmaz olsaydım hastane çıkışı 600tl 400tl nedir eminim kalitelidir ama max 2 3 hafta giyeceği şeylere o kadar veremem heralde ya yanlış yere mi baktım bilmiyorum ama jahsdska idilbaby.com du yaniannelik beni çok cimri yaptı heralde her şeyin fiyatı çok geliyor
Ordan kızıma bişeyler aldım ilk defa, bugün eve gelmiş. Ben annemdeyim. 3.5 yaşındaki çocuğa 6 yaş elbise aldım nerdeyse küçük gelmiş. Yarın bakıcam bi, kaliteli mi diye.Minicity sayfadıfa uygun oluyor kızlar bakabilirsiniz
PC zarar vermiyormuş tel çok fazla zararli karnının üstünde oynuyorsun diye kızıyor bayacaBende öyleyim ya telefonda ya bilgisayarda
Aynen öyle telefon elimde acaba bende bir sorun mu var diyordumelimde telefon kucağımda bilgisayar karşımda tv
Karnıma koyuyormusum yazarken bakarkenTelefon elinde olmayan insan yok sanırımBenim aklıma da akıllı saatler takıldı sordum doktora bi zararı yok dedi telefonu da karnına koymadığın sürece sorun yok demişti.
Nasıl sınır koyucam ben dizi filan izlesem kitap okusam bıraktım herşeyiSürekli elimde benim dekendime sınır koymaya çalışıyorum ama olmuyo illa bişeye bakmak için yine elime alıyorum
Amin canım tek çocuk diyoruz da hayırlısı sağlıkla gelsinde mucizemBen de böyle düşünüyorum. Hem sabir daha fazla oluyor. Kim bilir belki bir yıl sonra bir de kardes gelir. Yeterki istemek gerek.
Ben e bebekten ateş ölçer nem sıcaklık ölçer aldım emzirme sütyeni bunları begendim kiyafet almadımBem de annemgildeyim, onlar deyip duruyor, zaten yatıp duruyorum napiyim başka
Ben de de vardı, çok kaliteli yumşak ama 400 tl yi duyduktan sonra bakmam. E bebekten alırım sanırım. Oranınkilerde iyi. Çıtçıtlıları ordan almıştım kızıma, memnun kaldım
Cimrilik değil pahalılıktan. Çinden hammade gelmiyormuş üretim az lcw bile ne kadar pahalı olmuş.
Ordan kızıma bişeyler aldım ilk defa, bugün eve gelmiş. Ben annemdeyim. 3.5 yaşındaki çocuğa 6 yaş elbise aldım nerdeyse küçük gelmiş. Yarın bakıcam bi, kaliteli mi diye.
Sen aldın mı daha önce oradan, iyi mi kalitesi
Bende 3 parça bişey sipariş etmiştim 2 tanesi defolu gelmişti . Elbise de dediğin gbi çok çok küçüktü hepsini iade ettim . Mağazası varmı acaba irfan bakıp almak daha mantıklı çok kaliteli olmasa da güzel şeyler varBem de annemgildeyim, onlar deyip duruyor, zaten yatıp duruyorum napiyim başka
Ben de de vardı, çok kaliteli yumşak ama 400 tl yi duyduktan sonra bakmam. E bebekten alırım sanırım. Oranınkilerde iyi. Çıtçıtlıları ordan almıştım kızıma, memnun kaldım
Cimrilik değil pahalılıktan. Çinden hammade gelmiyormuş üretim az lcw bile ne kadar pahalı olmuş.
Ordan kızıma bişeyler aldım ilk defa, bugün eve gelmiş. Ben annemdeyim. 3.5 yaşındaki çocuğa 6 yaş elbise aldım nerdeyse küçük gelmiş. Yarın bakıcam bi, kaliteli mi diye.
Sen aldın mı daha önce oradan, iyi mi kalitesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?