- 28 Ocak 2014
- 1.528
- 1.694
- 133
- 37
Yaa tam bir erkek maşallahSağol canım çok teşekkür ederimçok tatlıydı pıtırcigimm
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa tam bir erkek maşallahSağol canım çok teşekkür ederimçok tatlıydı pıtırcigimm
![]()
Evin sıcaklığına göre değişir tabi ama bizim ev sıcak oluyor bi de yenidoğan bebekte çok yorgan ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Oğlum yazın doğdu ilk kışımızda bile yorgan kullanmadık hiç. Yarım kundak sarıyodum üstüne de pazenlerden örtüyodum.Bebeklerde yorgan kullanımı ne zaman başlıyor mart ayinda örter miyiz tecrübeli olanlar yazsın lütfen merak ettim oda bir eksik tabi ve fiyat iyi her mağazada varsa
Ben kendime kullanıyordum bunlardan çok güzel oluyor. Gaz sancısı çeken bebeklerin karnına koyulabilir ama ısıya çok dikkat etmek lazım. Çok çok ılık olacak.Şu gaz giderici kiraz cekirdegınden patıkler yastıklar var yorumlar guzel gıbı almak ısteyenler saldırsın![]()
Canım mağazaya gidip bakmadım ben de daha. İnternetle pek farketmez ama belki bikaç çeşit daha olur mağazada. Ben de çok seviyorum çok şeker oluyo takımları. Artık her yer çok fiyatlı ama. Kızımda jacadiyi çok severdim hala daha çok severim ama bi yenidoğan tulumu 500olmuşFiyatlari nasil canim ? Normalde ne kadar bilmiyorum , internettekiler pahali geldi bana . Bir yerde gordum 490 tl 10 lu hastane cikisi . Annem normal diyor. 2 sene once 350 tl ye almislar abimin kizina . Bende cok seviyorum idil baby i![]()
Ya bu hemen bebek doğduğu gibi kullanmak için küçük değil yaşında da gayet rahat kullanılır benim eşim almayı çok istedi kıramadım aldıkBebeklerde yorgan kullanımı ne zaman başlıyor mart ayinda örter miyiz tecrübeli olanlar yazsın lütfen merak ettim oda bir eksik tabi ve fiyat iyi her mağazada varsa
Yaaa ne güzel bunlar böyleeeBizde bugün oğlumuza çalıştıkmont eşimin ısrarı üzerine 2 yaş alındı
Rabbim yavrularımıza sağlıkla mutlulukla giymeyi nasip etsin inşaallah
e bebek de 100 lira üstü yorgan 50 liraydı bilginiz olsun kızlar.
Eki Görüntüle 2922379
Kızımda almıştım canım ama faydası oldu mu emin değilim huysuz bi bebek değildi çünkü öncesi sonrası kıyaslayamadımKehribar kolye takacak mısınız bebişe? Şifası varmış ben de aldım. Herşeyi bitti kolyesi kaldı![]()
Yaaa şu anakucağı örtülerine bayılıyorum ben de alıcam. Onu da trendyoldan mı aldın canım. Ben de instagramda bikaç yeri takibe aldım ordan bakıyordum ama fiyonklu falan yapmışlar hoşuma gitmedi. Bu sade çok güzelmişŞimdi dayanadım yine bişeyler aldım sizlerin aldıklarını görünceEki Görüntüle 2922415 Eki Görüntüle 2922416 Eki Görüntüle 2922417
Kaydetmistim bu takimidaTrendyoldan annemler aldılar bebbek diye bir marka ben beğendim kumaşı vs güzel. Ekledim takım bu
Eki Görüntüle 2922402
Benimde android ben yükledim playstore dan
Bende düşünüyorum almayı genelde diş çıkartma döneminde takıyorlar diye biliyorum
Cok guzeller , kaca aldin canim ?Kehribar kolye takacak mısınız bebişe? Şifası varmış ben de aldım. Herşeyi bitti kolyesi kaldı![]()
Bende de annem gidip bakacak , ona gore soylerim . Aslinda hastane cikisi cok almak istemiyordum , idil baby nin urunleri cikti karsima cok hosuma gittiCanım mağazaya gidip bakmadım ben de daha. İnternetle pek farketmez ama belki bikaç çeşit daha olur mağazada. Ben de çok seviyorum çok şeker oluyo takımları. Artık her yer çok fiyatlı ama. Kızımda jacadiyi çok severdim hala daha çok severim ama bi yenidoğan tulumu 500olmuşkızım 2015 doğumlu. 2015te dolar kuru 2,3 müş şimdi nereye vardı fiyatlara şok olmamız normal
![]()
Çok sağol canımYaa tam bir erkek maşallahçok tatlı annesi
![]()
Tanesi 150 lira canım birini kardeşimin bebişine aldım birini benim bebişeCok guzeller , kaca aldin canim ?
Kayinvalidem yapmisti bize bir arkadaşıma vermiştim geri alicam.Şu gaz giderici kiraz cekirdegınden patıkler yastıklar var yorumlar guzel gıbı almak ısteyenler saldırsın![]()
Masallah çok güzeller güle gule kullanın inssBende diyordum bebişimin tek çöpü dahi yok almadım bisi diye kuzenim bizim için agiz mendilleri işlemiş ağla ağla ölüyorum yaaaa![]()
Gercekten faydası oluyor mu ben ılk defa gordumde boyle bırseyıKayinvalidem yapmisti bize bir arkadaşıma vermiştim geri alicam.