İkiside güzel. Ben çilekten almıştım uzunluğu iyi, hala çıkamıyor içindenKızlarrr böyle bir oda istiyorum nasıl sizce ? İlk fotodaki şifonyeri beğenmedim ikincisi daha güzel gibi geldieşimle küçük odayı komple boşaltma kararı aldık :) yatak odama park yatak alıcam anne yanı açılanlardan odayı ayırdığım zamanda korkuluk yüksekliği iyi gibi geldi ama bilemedim :)
ben çok detaylı bakamadım ama favorilere eklediğim yorumları iyi olan bir ürün var bir bakın istersenizBir de bebek arabası marka/model önerisi olan varsa söyleyebilir mi ? Yeni doğandan sonra da uzun süre kullanmak istiyorum. İşsiz kaldım da kafa yoruyorum
mamas papas bakıyodum 7500 el yakıyor bakmakla kaldım kraft lima travel araştırıyorum şu an baston almamaya kararlıyım şu anBir de bebek arabası marka/model önerisi olan varsa söyleyebilir mi ? Yeni doğandan sonra da uzun süre kullanmak istiyorum. İşsiz kaldım da kafa yoruyorum
Bizimki casual cadillac travel sistem, 2 yaşına kadar kullandık.Bir de bebek arabası marka/model önerisi olan varsa söyleyebilir mi ? Yeni doğandan sonra da uzun süre kullanmak istiyorum. İşsiz kaldım da kafa yoruyorum
Çok teşekkür ederimİkiside güzel. Ben çilekten almıştım uzunluğu iyi, hala çıkamıyor içinden
Hemen bakacağım teşekkür ederim :)ben çok detaylı bakamadım ama favorilere eklediğim yorumları iyi olan bir ürün var bir bakın isterseniz
2.500 civarına indirime giriyor arada :)
Elele Allroad 2 Travel Sistem Bebek Arabası Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Elele Allroad 2 Travel Sistem Bebek Arabası Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Paspas eksik kalsın amanmamas papas bakıyodum 7500 el yakıyor bakmakla kaldım kraft lima travel araştırıyorum şu an baston almamaya kararlıyım şu andediğim model de pusetle beraber 4500 şu an. mininin paylaştığı da favorilerimde duruyor seçemedim henüzz
Ona da bakayım teşekkür ederimBizimki casual cadillac travel sistem, 2 yaşına kadar kullandık.
ben direkt detaylıya gittim. omurgayı gördük tane tane orda. ayrıca bahsettiğin teste gerek yoktur değilmi. bende c.tesi gideceğim dr a çok merak ediyorum. detaylıdaki dr güzel foto vermedi. göremedik adam akıllı.Ay galiba yaptırıcam çektirir sonucu bana indirirsin dedi ordan oraya uğraşmaktansa hepsi bir gün çıksın yapacak bir şey yokk
kuzu bu haftalarda istiyolarmış aslında sigortamız da karşılıyor he APF NTD diğer adlarıymış spina bifida hastalığı için risk belirliymuşş
ne zaman detaylıya girceksin bana 6 kasım dedi ölme eşeğim ölme
Biz de oğlum da normal bisey almıştık kraftti galiba.1yasindan sonra yürüdü.Hic binmedi.Bazen avm.de falan 3yasinda ama hala bebek arabasında duran çocukları görünce şaşırıyorum.Benim günüm öyle yerlerde peşinden koşmakla geçti geneldeBebek arabası konusunda marka model çok araştırmadım şahsen ama ben çok pahalı bişey almayı düşünmüyorum. Çünkü eger bebişkom umduğum gibi çıkarsa, cok fazla bebek arabasına bağlı kalmak istemiyorum. Maksimum 1 yaşına kadar kullansın. O da sürekli değil. Ne biliyim kanguru,sling gibi şeylerde taşımak istiyorum onu daha çok. 1 yaşından sonrada yürüsün bi zahmetbi de beğendiğim modeller daha çok hem ana kucagi hemde büyüyünce kullanilanlardan. O küçük olanlar 6 aya kadar kullanılıyormuş oto koltuğu olarak kullanılması güzel ama bu sefer bebiş büyüyünce tekrar bi oto koltuğu almak gerekicek o da saçma geliyor. Bilemedim yani
Insallah senınde hayırlısıyla kızın olcak canım aklıma geldın hemen zatenAyyyy hayırlı olsun canım banada dua et kızım olsun inşallahhhh
Bana şey dedi eğer bir problem varsa yani risk çıkarsa detaylıyı erkene çekeriz 5 hafta beklemeyiz ondan yapalım dedi baktım beleş neden olmasın dedimben direkt detaylıya gittim. omurgayı gördük tane tane orda. ayrıca bahsettiğin teste gerek yoktur değilmi. bende c.tesi gideceğim dr a çok merak ediyorum. detaylıdaki dr güzel foto vermedi. göremedik adam akıllı.böbrek kalp parmak görmekten
Ayyy inşallah yaa dua et banadaInsallah senınde hayırlısıyla kızın olcak canım aklıma geldın hemen zaten
Magnezyumu kasılmalar için veriyorlar. Bana da magnesuim vermişti. OMEGA 3 32. Haftaya kadar iciliyormus. D vitamini devit3 verdi bana da. Multivitamin ile demiri 12.haftadan beri içiyoruz zaten. Bulantı hapım da sağolsun baş ucumdaKızlar bi de dün bana doktor kalsiyum ve magnezyum içeren bi vitamin verdim vicium d3 diye bişey. Neyse kan hapı verdi bi de. Omegaya da devam edicem dimi ya sormayı unuttum siz neler kullaniyosunuz? Doktora da sorasım gelmedibi de bi verdiğin yeni kalsiyum vitamini kocaman yarıya bölüp zor yuttum dün sorun olmaz inşallah
Ben de olmadım daha aşı. Asmdeki oktorum 28.haftadan sonra biontech yapalım dedi. Kendi doktorum da 12.haftadan sorma istersen sinovac ol dedi. Ama bizim yurtdışına çıkma ihtimalimiz var. Eşim 2. Biontech den sonra baya ateşlendi. Korktum açıkçası. Bilmiyorum ne yapacagim. Bebişin doğum tarihi de değişti gibi bakalımBana şey dedi eğer bir problem varsa yani risk çıkarsa detaylıyı erkene çekeriz 5 hafta beklemeyiz ondan yapalım dedi baktım beleş neden olmasın dedim
Daha bulantı hapını kullanıyor musun yaa bende ara ara kusuyorum ve tabi geçmeyen bulanmayi söylemeyeyim yaniMagnezyumu kasılmalar için veriyorlar. Bana da magnesuim vermişti. OMEGA 3 32. Haftaya kadar iciliyormus. D vitamini devit3 verdi bana da. Multivitamin ile demiri 12.haftadan beri içiyoruz zaten. Bulantı hapım da sağolsun baş ucumda
Bana da 4 sene once dogum yapan bir arkadasim mamaspapas demişti baktim webden 11 parca nerdeyse 13 14 bin. Aradim sen hangi döviz kurunda kaldin bacim dedim bu ne ya Şahin alınıyordu eskiden bu paraya.mamas papas bakıyodum 7500 el yakıyor bakmakla kaldım kraft lima travel araştırıyorum şu an baston almamaya kararlıyım şu andediğim model de pusetle beraber 4500 şu an. mininin paylaştığı da favorilerimde duruyor seçemedim henüzz
Ben ilk doz hamilelik öncesi 2. Doz 14. Haftada biontech oldumTabloya aşı durumu eklendi kızlar olanlar bana bi ses ederse ekleyeyim olmayanlara fikir olsunn işte çoğunluk ne alemde falan diye cinsiyetler tammalansın isim kısmı da aklımda
yazdım kuşş tablodaki herkese baktım aşıyla ilgili yazan varsa önceden güncelledim ahahh işsizliiik resmenn bugün izinliydim cılkını çıkarttımBen ilk doz hamilelik öncesi 2. Doz 14. Haftada biontech oldum
Maalesef. Hala bulantım var çünkü. Kusmadim hiç çok şükür ama bulantı mahvediyor yataktan çıkamıyorum.Daha bulantı hapını kullanıyor musun yaa bende ara ara kusuyorum ve tabi geçmeyen bulanmayi söylemeyeyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?