2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İkiside güzel. Ben çilekten almıştım uzunluğu iyi, hala çıkamıyor içinden

Bir de bebek arabası marka/model önerisi olan varsa söyleyebilir mi ? Yeni doğandan sonra da uzun süre kullanmak istiyorum. İşsiz kaldım da kafa yoruyorum
ben çok detaylı bakamadım ama favorilere eklediğim yorumları iyi olan bir ürün var bir bakın isterseniz
2.500 civarına indirime giriyor arada :)

Bir de bebek arabası marka/model önerisi olan varsa söyleyebilir mi ? Yeni doğandan sonra da uzun süre kullanmak istiyorum. İşsiz kaldım da kafa yoruyorum
mamas papas bakıyodum 7500 el yakıyor bakmakla kaldım kraft lima travel araştırıyorum şu an baston almamaya kararlıyım şu an dediğim model de pusetle beraber 4500 şu an. mininin paylaştığı da favorilerimde duruyor seçemedim henüzz

İkiside güzel. Ben çilekten almıştım uzunluğu iyi, hala çıkamıyor içinden
Çok teşekkür ederim
Hemen bakacağım teşekkür ederim :)
Paspas eksik kalsın aman bakayım bir dediğine ama çok pahalı yaa
Bizimki casual cadillac travel sistem, 2 yaşına kadar kullandık.
Ona da bakayım teşekkür ederim

Bebek arabası konusunda marka model çok araştırmadım şahsen ama ben çok pahalı bişey almayı düşünmüyorum. Çünkü eger bebişkom umduğum gibi çıkarsa, cok fazla bebek arabasına bağlı kalmak istemiyorum. Maksimum 1 yaşına kadar kullansın. O da sürekli değil. Ne biliyim kanguru,sling gibi şeylerde taşımak istiyorum onu daha çok. 1 yaşından sonrada yürüsün bi zahmet bi de beğendiğim modeller daha çok hem ana kucagi hemde büyüyünce kullanilanlardan. O küçük olanlar 6 aya kadar kullanılıyormuş oto koltuğu olarak kullanılması güzel ama bu sefer bebiş büyüyünce tekrar bi oto koltuğu almak gerekicek o da saçma geliyor. Bilemedim yani

Bebek arabasında oğlum 3aylikken bile ayağını o deliklerden sıkıştırıp bağırmış bir bebek.Bi gün annemle 8aylikken çıkardık dışarı uyuması dışında hiç durmadı bile eve dönerken oğlum kucagimizda çantalar bebek arabasında döndük Biz nerdeyse hiç kullanmadık.Bakalim cimcimem nasıl bir tür bebek olacak.

ben direkt detaylıya gittim. omurgayı gördük tane tane orda. ayrıca bahsettiğin teste gerek yoktur değilmi. bende c.tesi gideceğim dr a çok merak ediyorum. detaylıdaki dr güzel foto vermedi. göremedik adam akıllı.böbrek kalp parmak görmekten

Biz de oğlum da normal bisey almıştık kraftti galiba.1yasindan sonra yürüdü.Hic binmedi.Bazen avm.de falan 3yasinda ama hala bebek arabasında duran çocukları görünce şaşırıyorum.Benim günüm öyle yerlerde peşinden koşmakla geçti genelde

Bana şey dedi eğer bir problem varsa yani risk çıkarsa detaylıyı erkene çekeriz 5 hafta beklemeyiz ondan yapalım dedi baktım beleş neden olmasın dedim

Magnezyumu kasılmalar için veriyorlar. Bana da magnesuim vermişti. OMEGA 3 32. Haftaya kadar iciliyormus. D vitamini devit3 verdi bana da. Multivitamin ile demiri 12.haftadan beri içiyoruz zaten. Bulantı hapım da sağolsun baş ucumda

Bana şey dedi eğer bir problem varsa yani risk çıkarsa detaylıyı erkene çekeriz 5 hafta beklemeyiz ondan yapalım dedi baktım beleş neden olmasın dedim
Ben de olmadım daha aşı. Asmdeki oktorum 28.haftadan sonra biontech yapalım dedi. Kendi doktorum da 12.haftadan sorma istersen sinovac ol dedi. Ama bizim yurtdışına çıkma ihtimalimiz var. Eşim 2. Biontech den sonra baya ateşlendi. Korktum açıkçası. Bilmiyorum ne yapacagim. Bebişin doğum tarihi de değişti gibi bakalım
Şubat sonu Mart başı bekliyoruz galiba. 14 Ekim'de kendi doktorum, 22 ekimde de hastanede detaylı organ taramasi var kızın

Kızlar az önce h&m kargom geldi ve hayatımda pek az üründen bu kadar memnun kalmışımdır. Emzirme sütyeni bir harika, bence tüm hamişler bu rahatlığı yaşamalı. Hamilelik öncesi bedenimin bir büyüğünü sipariş verdim yani 75C yerine 80C. Sanki yokmuş gibi rahat, neymiş o balenli eski bedenimdeki sütyenlerimle çektiğim ızdırap Hamile pantolonlarına geçtiğimde de aynı böyle hissetmiştim. Yaşasın göbişlere ve memişlere özgürlük şu an bu üründe stok yok ama başka benzer ürünler var. Buna uzun süredir bakıyordum bir anda bedenin stoğu geliverdi bir tane, yani gelebiliyor da. Balensiz fakat toparlayıcılığı gayet tatmin edici ve kalıbı geniş.

Eklentiler

• 8AE2603B-31C6-4A08-9C28-30105D2122D0.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 63
Daha bulantı hapını kullanıyor musun yaa bende ara ara kusuyorum ve tabi geçmeyen bulanmayi söylemeyeyim yani

Bana da 4 sene once dogum yapan bir arkadasim mamaspapas demişti baktim webden 11 parca nerdeyse 13 14 bin. Aradim sen hangi döviz kurunda kaldin bacim dedim bu ne ya Şahin alınıyordu eskiden bu paraya.

Daha bulantı hapını kullanıyor musun yaa bende ara ara kusuyorum ve tabi geçmeyen bulanmayi söylemeyeyim yani
Maalesef. Hala bulantım var çünkü. Kusmadim hiç çok şükür ama bulantı mahvediyor yataktan çıkamıyorum.
Şu 2 haftadır da bel ve baş ağrısı mahvetti üstüne bir de. Sırt üstü uzanamiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…