Bende Başarı hastanesine gidiyorum. Doktorum Selime hanim çok memnunum. Ama hastaneden emin değilim Şişli kolan a gidecegim diyorum ama gecemedim bir türlü. Geçen de demistiniz detaylı ultrasonda iyiler diye yamulmuyorsam. Yoğun bakimi icinde güzel seyler duydum yinede hala kararsizim...
Zzahrada
canım bende gecen hafta sinovac oldum ekim sonunda ikinci dozu olacağım inşallah... Ki dünyanın bir numaralı aşı karşıtı olabilirim ama ben bile vurulmak zorunda kaldim.. Çevrede herkes korona bebisi korumak icin mecbur oldum.. Rabbime emanetiz hepimiz
Bende Başarı hastanesine gidiyorum. Doktorum Selime hanim çok memnunum. Ama hastaneden emin değilim Şişli kolan a gidecegim diyorum ama gecemedim bir türlü. Geçen de demistiniz detaylı ultrasonda iyiler diye yamulmuyorsam. Yoğun bakimi icinde güzel seyler duydum yinede hala kararsizim...
Zzahrada
canım bende gecen hafta sinovac oldum ekim sonunda ikinci dozu olacağım inşallah... Ki dünyanın bir numaralı aşı karşıtı olabilirim ama ben bile vurulmak zorunda kaldim.. Çevrede herkes korona bebisi korumak icin mecbur oldum.. Rabbime emanetiz hepimiz
Ayy canım şişli kolanda lale vardı bağcılara gitti o iyiydi şu an iyi doktor kalmadı ethem denendi eda denendi fulya gebelik takibi yapmıyor birol tüp bebekle ilgileniyor özge kaldı bir bakmadığım sanırım. yeni doktor gelse gözüm kulağım orada tai sen gidip memnun kalırsan haber et mutlaka hastane değiştirdim ondan oraya gidiyorduum
Kızlar biraz evi toparladım dolap içlerini düzenledim şuan belim tutmuyor uzandım ayağa kalkamıyorum alt tarafım belden aşağı felçli gibi mahvoldum iki parça iş yaptım diye minik pıt pıt oynuyor hissediyorum Allah'tan bugün
Ayy canım şişli kolanda lale vardı bağcılara gitti o iyiydi şu an iyi doktor kalmadı ethem denendi eda denendi fulya gebelik takibi yapmıyor birol tüp bebekle ilgileniyor özge kaldı bir bakmadığım sanırım. yeni doktor gelse gözüm kulağım orada tai sen gidip memnun kalırsan haber et mutlaka hastane değiştirdim ondan oraya gidiyorduum
İyi doktor dayanmıyor valla kerem hoca da az kaldı gitti orada lale de yeniydi dediğin gibi. etheme bizzat gittim leş bir anda odadan kalkıp gidiyor açıklama yapmıyor dönmüyor uzaklara bakıyor konuşmuyor soruna cevap vermiyor çok komik ahaha edaya da arkadşaım gitti çok ilgisiz dedi ondan gitme gereği duymadım ama evime yakın valla konuşunca bana da haber edersen çok seviniriim
Zzahrada
Evet söylemiştim görümcem 3 çocuğuna orda yaptırmış detaylı ultrasonu kendisi de sağlıkçı çok memnun kaldım dedi hastane olarak o bahçelievler Medical parka gidiyordu ordan da çok memnundu ama ben normal doğum istediğim için tercih edemedim şuan için arabamız olmadığı için gidip gelmesi zorlardı beni, Ben Derindere Gidiyorum doktorum İlknur hanım ondan çok memnunum. Kolan hastanesi iyi diye duydum.
Bende hasta olmuştum salgın var evet. Sarımsak yutun sabah akşam, bol limonlu ıhlamur için inanılmaz iyi geliyor. Bende geçen hafta hasta oldum sarımsak sayesinde atlattım normalde ağzıma süremem, antibiyotik verdiler ama kullanmama gerek kalmadı. Bir de limon yedim bol bol. Şuan sadece öksürüğüm kaldı onu da ıhlamurla halledicem inşallah çok geçmiş olsun
merhaba kızlar sizin gruptan değilim kusura bakmayın ama sizler hafta olarak önde olduğunuz için sizlere sormak istiyorum . yarın 3.ayım doluyor inş. hamileliğimi öğrendiğim günden beri açık sarı akıntım olmuştu fakat 2 gündür hiç akıntım yok tedirgin oldum ama gereksiz mi bilemiyorum açıkçası . sadece arada beyaz akıntım oluyor o kadar.
merhaba kızlar sizin gruptan değilim kusura bakmayın ama sizler hafta olarak önde olduğunuz için sizlere sormak istiyorum . yarın 3.ayım doluyor inş. hamileliğimi öğrendiğim günden beri açık sarı akıntım olmuştu fakat 2 gündür hiç akıntım yok tedirgin oldum ama gereksiz mi bilemiyorum açıkçası . sadece arada beyaz akıntım oluyor o kadar.
Sarı akıntı enfeksiyondan oluyor canım doktorum öyle demişti geçtiğine seviin beyaz akıntı da çok normall olmasıı hormonalmişş ara ara artıyor arada hiç olmuyor
Sarı akıntı enfeksiyondan oluyor canım doktorum öyle demişti geçtiğine seviin beyaz akıntı da çok normall olmasıı hormonalmişş ara ara artıyor arada hiç olmuyor
İnşallah gerkeli gördüğü için istememiştir ya geneldir
nette şöyle yazılmışş
AFP testi, tüm hamile kadınlara yapılan bir kan testidir. Genel olarak hamileliğin 16 ile 20. haftaları arasında rutin olarak yapılıyor. Bu test tek başına uygulanabildiği gibi üçlü veya dörtlü tarama testinin bir parçası olarak da yapılabiliyor.
Kızlarrr böyle bir oda istiyorum nasıl sizce ? İlk fotodaki şifonyeri beğenmedim ikincisi daha güzel gibi geldi eşimle küçük odayı komple boşaltma kararı aldık :) yatak odama park yatak alıcam anne yanı açılanlardan odayı ayırdığım zamanda korkuluk yüksekliği iyi gibi geldi ama bilemedim :)
Bir de bebek arabası marka/model önerisi olan varsa söyleyebilir mi ? Yeni doğandan sonra da uzun süre kullanmak istiyorum. İşsiz kaldım da kafa yoruyorum