Ben ilk dozumu gebeliğin ilk haftası yaptırmıştım daha regl iken. Embriyo transferinden 2 hafta önceydi doktorum yaptırabilirsin dedi yaptırdım. 2. Dozu da geçtiğimiz cuma 14+4 de yaptırdım. Her iki dozda da kol ağrısı dışında bi belirtim olmadı. Biontec bu arada.Bu arada aşıyla ilgili ne düşünüyorsunuz. Yaptırdınız mı yaptirdiysanız nasıl geçti anlatir mısınız?
Ben de dra sorarım canım. Yeni duydum, haftası gelince istiyorlardır. Tecrübeli anneler bilir.İnşallah gerkeli gördüğü için istememiştir ya geneldir
nette şöyle yazılmışş
AFP testi, tüm hamile kadınlara yapılan bir kan testidir. Genel olarak hamileliğin 16 ile 20. haftaları arasında rutin olarak yapılıyor. Bu test tek başına uygulanabildiği gibi üçlü veya dörtlü tarama testinin bir parçası olarak da yapılabiliyor.
Boşver takma canım naz yaptığını da düşünmüyorum. Gerçekten çok zor hamilelik ben hamilelik yaşamış birine anlattığımda evet çok zor diyorlar. Ama yaşamayan anlamıyor diye dedim. Seninki bildiğin fesatlık yapmışGerçekten ya
Hayır var bir cocugu ben elimle yerleri siliyordum diyip duruyor birde ben düşük tehlikesi atlattım 20. Haftaya kadar dikkat etmem gerekiyor, o kadar sınırımı zorladı ki birde tek hamile sen değilsin diyo. Sanki gel işimi gücümü yap dedim. Bir güne bir gün yanıma gelmemiş hamileliğim boyunca gelip ne haldeyim bakmamış. Nazım kocama anneme sanki ona
2 doz biontech 1i gebelikten önce 1i 14.haftadaTabloya aşı durumu eklendi kızlar olanlar bana bi ses ederse ekleyeyim olmayanlara fikir olsunn işte çoğunluk ne alemde falan diye cinsiyetler tammalansın isim kısmı da aklımda
Ay hatırladım bunu yazmıştınız di miAy bende tartışmıştım öyle. Yok onun çevresindeki hamileler haldır haldır geziyormuş ben hep yatıyormuşum. Ee güzelde ilk 14 hafta insan çok kötü oluyor. Şurda 1 aydır iyim çok şükür bende gezmeye yer arıyorum artıko arkadaşınız muhtemelen daha önce hamile kalmamıştır hiç uzaktan davulun sesi hoş geliyor
2 doz aşımı oldum. Sıkıntı yaşamadım şükür. Aşıdan sonra bebişi de gördük o da çok iyi durumdaydı kıpır kıpırdıBu arada aşıyla ilgili ne düşünüyorsunuz. Yaptırdınız mı yaptirdiysanız nasıl geçti anlatir mısınız?
Yaşamadıkları için sanırımAy hatırladım bunu yazmıştınız di miİnsanlar neden bu kadar densiz
Ya cidden mi ben dün bir kase yedim nerdeyse aksama kadar canım aşırı derecede istedi dünPekmezde çok şeker var canlar öyle böyle şeker değil, normalde bile çok az tüketmek gerek. Hamilelik şekeri olmasın diye yasak olabilir, hurma gibi mesela
Kmmbunu bilmem iyi oldu ya ben aşırı yüklendim dün pekmeze iyiki şeker komasına girmemişimpekmezden alacağın multivitaminde var neden içmek istiyosun şekerin yükselir dedi aslında açık açıkmeyveye de sınırlandırma getiricez sonuca göre dedi bu 2. dönemde meyve vs dikkat istiyorlarmış ama çiko falan yiyorum onu sormadım o daha zararlıdır hahah
Yediysen yapacak bir şey yok artıkA
Ya cidden mi ben dün bir kase yedim nerdeyse aksama kadar canım aşırı derecede istedi dün
AynenYediysen yapacak bir şey yok artıkcanın isterse tadımlık yersin artık
Tam toksik bir insanmış arkadaşınız hangi lafına şaşıracağımı bilemedimGerçekten ya
Hayır var bir cocugu ben elimle yerleri siliyordum diyip duruyor birde ben düşük tehlikesi atlattım 20. Haftaya kadar dikkat etmem gerekiyor, o kadar sınırımı zorladı ki birde tek hamile sen değilsin diyo. Sanki gel işimi gücümü yap dedim. Bir güne bir gün yanıma gelmemiş hamileliğim boyunca gelip ne haldeyim bakmamış. Nazım kocama anneme sanki ona
Evet canım ikili test gibi bu da.Hic stres yapma bu da çok güzel çıkacak inşallah.aynen kuzucum o testt evet hayır demicek ama risk durumunu söylice dedi ikili testler gibi heralde bakalım onun stresine düştüm şimdiii
Canım bende ilk doz cuma olucam inşallah.Tabloya aşı durumu eklendi kızlar olanlar bana bi ses ederse ekleyeyim olmayanlara fikir olsunn işte çoğunluk ne alemde falan diye cinsiyetler tammalansın isim kısmı da aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?