2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bu arada aşıyla ilgili ne düşünüyorsunuz. Yaptırdınız mı yaptirdiysanız nasıl geçti anlatir mısınız?
Ben ilk dozumu gebeliğin ilk haftası yaptırmıştım daha regl iken. Embriyo transferinden 2 hafta önceydi doktorum yaptırabilirsin dedi yaptırdım. 2. Dozu da geçtiğimiz cuma 14+4 de yaptırdım. Her iki dozda da kol ağrısı dışında bi belirtim olmadı. Biontec bu arada.

Ben de dra sorarım canım. Yeni duydum, haftası gelince istiyorlardır. Tecrübeli anneler bilir.

Kızlar biraz evi toparladım dolap içlerini düzenledim şuan belim tutmuyor uzandım ayağa kalkamıyorum alt tarafım belden aşağı felçli gibi mahvoldum iki parça iş yaptım diye minik pıt pıt oynuyor hissediyorum Allah'tan bugün

Boşver takma canım naz yaptığını da düşünmüyorum. Gerçekten çok zor hamilelik ben hamilelik yaşamış birine anlattığımda evet çok zor diyorlar. Ama yaşamayan anlamıyor diye dedim. Seninki bildiğin fesatlık yapmış

Ya kızlar sizleri görüyorum ne güzel herkes aşı oluyor bende olucam bebeğim için diyorumm cesaret alıyorum sonra başka Facebook anne gruplarında aşı için sorulduğunda ayyyy kesinlikle yaptırma içinde ne olduğu belli değil gebelikte bebeğe zararı olup olmadığının kesin kanıtı yok doktorlar ikiye bölünmüş bir kısmı yaptır bir kısmı yaptırma diyomuş vs vs çaydırıcı şeyler duyuyorum kafam Allah bullak neye inanıcağımk şaşırdım yapsam zarar yapmasam zarar gibi

Ay hatırladım bunu yazmıştınız di mi İnsanlar neden bu kadar densiz

Bu arada aşıyla ilgili ne düşünüyorsunuz. Yaptırdınız mı yaptirdiysanız nasıl geçti anlatir mısınız?
2 doz aşımı oldum. Sıkıntı yaşamadım şükür. Aşıdan sonra bebişi de gördük o da çok iyi durumdaydı kıpır kıpırdı

İki doz aşıyıda oldum birini hamileliğimi öğrenmeden önce oldum diğerini 14.haftada oldum herhangi bir yan etki yaşamadim.

Benimde sağ kasığımda ağrı oluyor dün geceden beri doktorum ağrısız hamilelik olmaz önemli birsey yok diyor bilemedim ..

Kmmbunu bilmem iyi oldu ya ben aşırı yüklendim dün pekmeze iyiki şeker komasına girmemişim

arkadaşlar pcr testini burundan değil ağızdan yapan yerler var mı? internette yapılabileceği yazıyor ama hastane bilgisi yok. ankara'da bildiğiniz yerler varsa söyleyebilir misiniz? bir de ağızdan yaptırmak için belli şartlar gerekiyor mu?

Tam toksik bir insanmış arkadaşınız hangi lafına şaşıracağımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…