2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
benim doktorum özgür deren ayrıntılı ultrason için gelenler var ama doktorunuz önerdi mi ismini gelenler nasıl geliyor bilmiyorum. benim gebelik takibim de onda olduğu için sistemini bilmiyorum isterseniz arayıp sorun ama

siz antibiyotik kullandınız muhtemelen tetanos aşısı da olacaksınız. vitaminler de kullanılıyor. biontech fdadan tam onay alan tek aşı sonuçta içinde bu var diyorlar tamam diyoruz herşey için. bu kadar herşeyi ayrıntılı düşünmeyelim daha çocuklar doğduğunda bir sürü aşı olacaklar. aşı karşıtı iseniz o sizin kararınız ama değilseniz doktorunuz ne önerirse onu yapmanız iyi olur.

Ayy AFP testi yaptıran tontikler 26 çıkmış normal mi acaba korkudan doktora yazamadım çıktı diye mom yazan normal o kesin de altındaki haftama göre az mı acaba

Eklentiler

• 16330016245135419463789192777487.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Aynen aynen bizimki de kapkara saçla doğdu . Kendinde biraz karaydi . Şimdi açık kumral beyaz tenli maviş gözlü bı kiz oldu

yaaaaaa çok iyi:) ya insan hissetmeye başlayınca ben hamileyim diyebiliyor öteki türlüsü muamma

peki cinsiyet neydi sizinkinin

Ben arkadaşımdan almıştım küçüktü çok büyük değildi 1.5 ay falan kullandı ama beşikten çok onda yattı .benim çok işime yaramisti .150 _200 liralık bişey yeter bnce

Selam canlar,
Çalıştığım için çok aktif olamıyorum ara ara girip okuyorum.
Detaylıya girecek arkadaşlara bir tavsiye vermek istiyorum
Özellerde radyolog bakıyor detaylıya fakat asıl bakması gereken perinatolog dur. Detaylı yaptırırken buna dikkat edin. Ben özele gidiyorum aynı zamanda devlette de takipliyim. Özeldeki radyolog devletteki perinatolog. Gerekirse bi devlet hastanesine gidip detaylı için randevu alın.
Naçizane tavsiyem

bana özelde doktorum hastanenin perinatoğuna yönlendirdii bilmiyorum radyolojinin de baktığını he
bir de yakalamışken sorayım yaşınız kaç ve aşı oldunuz mu tablodaki eksik bilgileri tamamlıyorum da

bana özelde doktorum hastanenin perinatoğuna yönlendirdii bilmiyorum radyolojinin de baktığını he
bir de yakalamışken sorayım yaşınız kaç ve aşı oldunuz mu tablodaki eksik bilgileri tamamlıyorum da
Perinatologsa süper
Yaş 26
Aşı olmadım olmayı da şu an için düşünmüyorum. Açıkçası korkuyorum olmaya. İlk bebeğimi kaybettiğim için biraz pimpirikli oldum sanırım

Ben düşünüyordum dün annem yapan bi yer görmüş hatta alt değiştirme şeyi almış kadın kendi dikiyomuş ordan alıcam ondan da sana sorim dedim diyo

Bende acayip bi gerginlik vardı geçen günlerde sanki birileri karnımı çekiştiriyor gibi 2 3 gün sürdü geçti şuan iyiyim

Hamilelerden tavsiye almak amacım ama destek değil köstek oluyolar internetten de baktım yabancı ülkelerde yapılmıyor yazıyor neye inanıcağımı şaşırmış durumdayım
Canım hic karışmasın. Yurdısıyla aynı sartlarda yaşamıyoruz sonucta fizyolojik olarakda farklılıklarımız var adamlar alkol kola şarküteri ürünleri vs. Zararlı ne varsa yiyip içiyor hamilelikte bisey olmuyor beden alışkın bizde hepsi yasak patates kızartması bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…