2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Belki hala gün içinde kalori alımın düşüktür ondan kilonu çok etkilemiyordur Benim de başta çok değişmiyordu ama şimdi az yesem de çok yesem de ritmik olarak artıyor kilom

Benim doktorda öyle canın ne istiyosa ye iç dedi kendini hiç zorlama dedi oooo dedim tamam sen bana bırak

Denicem artık boyle gecmez cunku bu surec

Belki hala gün içinde kalori alımın düşüktür ondan kilonu çok etkilemiyordur Benim de başta çok değişmiyordu ama şimdi az yesem de çok yesem de ritmik olarak artıyor kilom
ya olabilir valla bugün sayayım mı mesela yediklerimi

kahvaltı sandviç
öğle domates çorbası nohut pilav yoğurt börek
ikindi kek

Ya benim de öyle, su içsem kilo alıyorum derler ya, çok ani kilo almaya basladım, napıcaz böyleee. Yarın tüm gün pırasa yicem protesto ediyorum kendimi bir de masum olsun diye züber çikolata aldım. Allah günah yazmasın yiyemedim ya, çikolatanın saglıklısı bana gelmedi
Benim doktorda öyle canın ne istiyosa ye iç dedi kendini hiç zorlama dedi oooo dedim tamam sen bana bırak
Benimki de çok rahat, ama ayda 1,5 kiloyu gecme diyor. O kadar rahatlığa o nasıl olacak

ya olabilir valla bugün sayayım mı mesela yediklerimi

kahvaltı sandviç
öğle domates çorbası nohut pilav yoğurt börek
ikindi kek

İyi iyi akşama ne var bünyeye göre de değişiyor, senin zor geçti hamileliğin yeni yeni toparlıyorsun ye tabi Bir de işe gidiş geliş bile enerji harcatıyor insana

Ben bugün iyi gidiyorum inşallah dün akşam gibi çekirdek ve halleye düşmem amin

Sorma sabah kilo hesabı yapıyordum kiloyu nasıl almam gerekiyor diye haftaya dikkat etmem lazım cumartesi randevum var tartılcam tam bir ay olmuş olacak

Tamam canım bakıcam bi ariyim ne fiyat vericekler. Ankara dimi bu?
Ben her şeyi yiyorum ya hambuş kızartma mızartma çok şükür çocuk tosun
Ne kadar da ben hic patates kizartmasi falan ayirmiyorum yani catur cutur genelde eşimden gizli
Kurban olurum yaa analar varya bas tacı. Benimkinin ailesi de öyle. Hayırlısı hayırlısı hallolur diyip gecistiriyolar ancak. Annem babam ben evlendigimden beri cebime her firsatta para koyarlar. Karşı tarafın 100 tl verdiğini bilmem.
Yavrum benim kardeş istemesi ne güzel. Allah upuzun birlikte ömürler versin onlara inşallah

Ben de pideye takmıştım bi ara bi de çiğ köfte var bak onu unutmuşum. O hazır olanlara bildiğin aşeriyorum Normalde aklıma gelmez ilk kızımda da böyle olmuştu şimdi de öyle. Koca koca dürümleri gömüyorum valla

Yaaa tüylerim diken diken oldu gözlerim dolduu kıyamam ben küçük abiye darısı başıma inşallah kızım da böyle sevinçle karşılar kardeşini

Pırasa çıktı mı bayadır gitmedim pazara çıktıysa alim pazardan

Ne varsa anneler de var Allah başımızdan eksik etmesin Benim eşimin ailesi de o konuda çok yardımcıdır. Kızım da odasını dedesini almıştı. bütün hastane çıkışlarını kıyafetlerin çoğunu kayınvalidemle çıkıp almıştık. Bunda da yaparlar eminim ama çevremde hep bunu duyuyorum. Erkek tarafı biraz daha çekimser oluyor nedense

Kola iç diyen doktor benim canımdır yarın arkadaşlarla dışarı çıkcaktık bi kola patlatayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…