aşkım bilmiyorum ki alışmış bünye heralde bütün gün de oturuyorum aslında spor falan hak getire
eşim hatta dün dedi ki pekmeze meyveye yasak getirttin içmemek için çikolata baklava yerken hiç şeker meker aklına gelmiyo doktora söylicem seni diye tehdit ediyo
yok vermedii regenesiste var zaten dedi tahlil yaptık maşallahı var tavana yakın çıktı temmuzda yapılan testte 55 mi neydi 110 olmuş şimdi vermeyecek heralde ondannSen kan hapına basla görücem seniverdi mi bu sefer demir hapı?
Benim doktorda öyle canın ne istiyosa ye iç dediya ben kan hapından sonra 4 kilo aldım. Bir gün içip 1 gün içmiyorum. Doktorla pazarlık yapıp haftada 2 gün içsem keşke
Bu arada benim dr haftada 1 gün kola içebilirsin dedi, onlar çok kasmıyor. biz elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz. Kız sen nasıl kilo almıyosun, var mı recetesi?
Denicem artık boyle gecmez cunku bu surecOndan daha iyisi illaki vardır başka insanlarda çok iyi iş çıkarmış diye herkeste aynı olacak diye bir şey de yok kiböyle seni daha çok yıpratır enazından başka doktorları dene ki içine sinen olursa ondan devam et
ya olabilir valla bugün sayayım mı mesela yediklerimiBelki hala gün içinde kalori alımın düşüktür ondan kilonu çok etkilemiyordurBenim de başta çok değişmiyordu ama şimdi az yesem de çok yesem de ritmik olarak artıyor kilom
Kek dedin de bu unonun portakallı keki çok güzelya olabilir valla bugün sayayım mı mesela yediklerimi
kahvaltı sandviç
öğle domates çorbası nohut pilav yoğurt börek
ikindi kek
Ya benim de öyle, su içsem kilo alıyorum derler ya, çok ani kilo almaya basladım, napıcaz böyleee. Yarın tüm gün pırasa yicem protesto ediyorum kendimiBelki hala gün içinde kalori alımın düşüktür ondan kilonu çok etkilemiyordurBenim de başta çok değişmiyordu ama şimdi az yesem de çok yesem de ritmik olarak artıyor kilom
Benimki de çok rahat, ama ayda 1,5 kiloyu gecme diyor. O kadar rahatlığa o nasıl olacakBenim doktorda öyle canın ne istiyosa ye iç dedikendini hiç zorlama dedi oooo dedim tamam sen bana bırak
ya olabilir valla bugün sayayım mı mesela yediklerimi
kahvaltı sandviç
öğle domates çorbası nohut pilav yoğurt börek
ikindi kek
Ya benim de öyle, su içsem kilo alıyorum derler ya, çok ani kilo almaya basladım, napıcaz böyleee. Yarın tüm gün pırasa yicem protesto ediyorum kendimibir de masum olsun diye züber çikolata aldım. Allah günah yazmasın yiyemedim ya, çikolatanın saglıklısı bana gelmedi
Benimki de çok rahat, ama ayda 1,5 kiloyu gecme diyor. O kadar rahatlığa o nasıl olacak
aaa denemedim kız alayımKek dedin de bu unonun portakallı keki çok güzelben de ondan yiyeyim
9 ekim yani not alayımSorma sabah kilo hesabı yapıyordum kiloyu nasıl almam gerekiyor diyehaftaya dikkat etmem lazım cumartesi randevum var tartılcam tam bir ay olmuş olacak
yarın kaçta senin randevuu cinsiyet öğrenmeden kalkma bakkSen kan hapına basla görücem seniverdi mi bu sefer demir hapı?
Benimde cok uykum geliyor bazen 8 bazen 9 oldumu full uykuBenim gibi çok uyuyan var mı acaba merak ettimDün akşam 9 da yattım bugün sabah 9 da kalktım ve hala çok uykum var. Hamileliğin başından beri sürekli uyuma ihtiyacı duyuyorum sizde uyku durumu ne
Tamam canım bakıcam bi ariyim ne fiyat vericekler. Ankara dimi bu?benim doktorum özgür deren ayrıntılı ultrason için gelenler var ama doktorunuz önerdi mi ismini gelenler nasıl geliyor bilmiyorum. benim gebelik takibim de onda olduğu için sistemini bilmiyorum isterseniz arayıp sorun ama
Ne kadar da benBen her şeyi yiyorum ya hambuş kızartma mızartma çok şükür çocuk tosun
Kurban olurum yaa analar varya bas tacı. Benimkinin ailesi de öyle. Hayırlısı hayırlısı hallolur diyip gecistiriyolar ancak. Annem babam ben evlendigimden beri cebime her firsatta para koyarlar. Karşı tarafın 100 tl verdiğini bilmem.Dün ağlattı beni zaten ne istiyorsan söyle alamadığın bişey olursa ben alırım içinde kalmasın dedi paran yoksa söyle gönderim dedi ben ayırdım kuzumun parasını dedi nasıl ağladım duygulandım anlatamamEşimin aileside anca çok masrafınız olacak desin bi ihtiyacınız var mı yardım edilecek bişey var mı demesin
Yavrum benim kardeş istemesi ne güzel. Allah upuzun birlikte ömürler versin onlara inşallahBu arada oğluma bugün kardeşi olacağını söyledik.Nasil sevindi anlatamam.Hemen bunu ananeme babaneme dedeme soylucem diye aradık herkesi.Onlarda yeni öğrenmiş gibi yaptı.Ama içim bi garip oldu kızlar ya ağlattı beni sipam.Bi kez daha hayran oldum onun o minicik kalbine.Eline kağıt kalem almış hadi anne liste yapalım diye.Kardeşime neler alsak diye başladı.Hatta kumbarasini getirmiş bak benim param var bende ona biseyler alicam diye
Ben de pideye takmıştım bi araBen normal kola falan da içiyorum şekerim normal çıktı şimdilik shsjsks şu yasak bu yasak dendiğinde şoka giriyorumhepsi bende var ahajaj evde yemek yapmaya yeni başladım hep hazır yedim valla o da bulantılarım yüzünden aynııı
Yaaa tüylerim diken diken oldu gözlerim dolduu kıyamam ben küçük abiyeBu arada oğluma bugün kardeşi olacağını söyledik.Nasil sevindi anlatamam.Hemen bunu ananeme babaneme dedeme soylucem diye aradık herkesi.Onlarda yeni öğrenmiş gibi yaptı.Ama içim bi garip oldu kızlar ya ağlattı beni sipam.Bi kez daha hayran oldum onun o minicik kalbine.Eline kağıt kalem almış hadi anne liste yapalım diye.Kardeşime neler alsak diye başladı.Hatta kumbarasini getirmiş bak benim param var bende ona biseyler alicam diye
Pırasa çıktı mıbenim de öyle, su içsem kilo alıyorum derler ya, çok ani kilo almaya basladım, napıcaz böyleee. Yarın tüm gün pırasa yicem protesto ediyorum kendimibir de masum olsun diye züber çikolata aldım. Allah günah yazmasın yiyemedim ya, çikolatanın saglıklısı bana gelmedi
Ne varsa anneler de varDün ağlattı beni zaten ne istiyorsan söyle alamadığın bişey olursa ben alırım içinde kalmasın dedi paran yoksa söyle gönderim dedi ben ayırdım kuzumun parasını dedi nasıl ağladım duygulandım anlatamamEşimin aileside anca çok masrafınız olacak desin bi ihtiyacınız var mı yardım edilecek bişey var mı demesin
2 de canım, öyle planlıyorum. Bakalımyarın kaçta senin randevuu cinsiyet öğrenmeden kalkma bakk
Kola iç diyen doktor benim canımdırya ben kan hapından sonra 4 kilo aldım. Bir gün içip 1 gün içmiyorum. Doktorla pazarlık yapıp haftada 2 gün içsem keşke
Bu arada benim dr haftada 1 gün kola içebilirsin dedi, onlar çok kasmıyor. biz elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz. Kız sen nasıl kilo almıyosun, var mı recetesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?