2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben her şeyi yiyorum ya hambuş kızartma mızartma çok şükür çocuk tosun

Ben arkadaşımdan almıştım küçüktü çok büyük değildi 1.5 ay falan kullandı ama beşikten çok onda yattı .benim çok işime yaramisti .150 _200 liralık bişey yeter bnce
Tamam canım ben de öyle alıyım o zaman. Koltukta falan örtüye yatırıcağıma benim de hoşuma gitti böyle bişey.
Ben düşünüyordum dün annem yapan bi yer görmüş hatta alt değiştirme şeyi almış kadın kendi dikiyomuş ordan alıcam ondan da sana sorim dedim diyo
Ahh ananelerr annem de ilk kızımda ne varsa doldurmuştu. Şimdi 3. Torunu olucak inşallah, hevesi geçmiştir diyodum ama geçmemiş. Hala şunu alalım bunu alalım diyo

Neden hala aynı doktora devam ediyosun bana bağırıp çağırcak onu orda rezil eder bi daha da gitmezdim. İlerde senin için büyük eziyet olur bak daha soracağın tonlarca şey olcak nasıl güveneceksin?

Ben de yiyorum ilk kızımda daha dikkatliydim bu sefer o iradeyi gösteremedim malesef. Eğer o istediklerimi de yiyemezsem zaten elden ayaktan düşerdim heralde bulantıdan zaten doğru dürüst bişey yiyemiyorum. Haftada 1 hamburgere izin verdim kendi kendime. İçinde glikoz şurubu değil de normal şeker olan( o da sağlıklı değil biliyorum) gazoz içiyorum çünkü sodadan tiksindim artık. Arada bi cips yiyorum Çikolata zaten istemiyo canım isterse de züber kesiyo beni Allahtan şimdi yazınca baktım da baya yiyip içiyorum sanırım ben

Ben normal kola falan da içiyorum şekerim normal çıktı şimdilik shsjsks şu yasak bu yasak dendiğinde şoka giriyorum hepsi bende var ahajaj evde yemek yapmaya yeni başladım hep hazır yedim valla o da bulantılarım yüzünden aynııı

Şükür gelebildim.Bugun ozeldeki dr.da kontrolümüz vardı.Cok şükür herşey yolunda.17+4 olmuşuz artik.18+1 olacaktı ama bi kacgun oynaması normalmiş.Artik kesin kiz emin olduk.Ama bende bu karinda toplanmalar ve çatı ağrısı kasılma oluyormuş.Magnezyum ve kalsiyum verdi.Zipirnazim baya hareketliydi.Sabah çikolata yiyip gittim.
Asi için onay çıktı zaten yarına randevu almıştım.
Ayrıntılı için dr.um perinatolog tavsiye etti.Ona 21.haftada randevu alıp gdiicem.Fiyat 450tl dediler.
Benden haberler böyle kızlar.

Neden hala aynı doktora devam ediyosun bana bağırıp çağırcak onu orda rezil eder bi daha da gitmezdim. İlerde senin için büyük eziyet olur bak daha soracağın tonlarca şey olcak nasıl güveneceksin?
Esımde hıc ıstemıyo her defasında bırak su adamı dıyor cok sacma ama 45 gun heyet raporu verıyor dıye ve cerrahısınden cogu arkadasım memnun kaldı dıye devam etmeye calıstım ama bır akıntım var dıye dogumhanede gece yarısı benı 4 saat wve gondermemelerı benı yıprattı adama bıse sorasım gelmıyo korkuyorm yınebenı dogumhaneye gondercek dıye resmen babasından korkan cocuk gıbı oldum ama bırakıcamda kucuk bır sehırde ıyı bır doktor bulmakta kolay olmuyor ama daha gıtmek ıstemıyorum resmen herkes mutlulukla doktora gıdıyo ben korkarak

Ondan daha iyisi illaki vardır başka insanlarda çok iyi iş çıkarmış diye herkeste aynı olacak diye bir şey de yok ki böyle seni daha çok yıpratır enazından başka doktorları dene ki içine sinen olursa ondan devam et

Ahh ananelerr annem de ilk kızımda ne varsa doldurmuştu. Şimdi 3. Torunu olucak inşallah, hevesi geçmiştir diyodum ama
Dün ağlattı beni zaten ne istiyorsan söyle alamadığın bişey olursa ben alırım içinde kalmasın dedi paran yoksa söyle gönderim dedi ben ayırdım kuzumun parasını dedi nasıl ağladım duygulandım anlatamam Eşimin aileside anca çok masrafınız olacak desin bi ihtiyacınız var mı yardım edilecek bişey var mı demesin

ayyy hepsi neden böyle ya benimkiler de her şeylerini süpürge ediyor eşimin ailesi ah vah tüh link yolla nerden bakıyosun diyor şaka gibi mamas papasın linkini yollıcam o olacak ahahah

Bu arada oğluma bugün kardeşi olacağını söyledik.Nasil sevindi anlatamam.Hemen bunu ananeme babaneme dedeme soylucem diye aradık herkesi.Onlarda yeni öğrenmiş gibi yaptı.Ama içim bi garip oldu kızlar ya ağlattı beni sipam.Bi kez daha hayran oldum onun o minicik kalbine.Eline kağıt kalem almış hadi anne liste yapalım diye.Kardeşime neler alsak diye başladı.Hatta kumbarasini getirmiş bak benim param var bende ona biseyler alicam diye

Ya ağlıcam ne kadar tatlı minikleriniz ya <3 ayy bahtları da güzel olsuuun

ayyy hepsi neden böyle ya benimkiler de her şeylerini süpürge ediyor eşimin ailesi ah vah tüh link yolla nerden bakıyosun diyor şaka gibi mamas papasın linkini yollıcam o olacak ahahah
Bende dedim eşime bebek arabasını aldır onlara diye ama onda bile beğendiğimiz modeli beğenmediler kemeraltında daha ucuza daha iyileri vardır dediler

ya ben kan hapından sonra 4 kilo aldım. Bir gün içip 1 gün içmiyorum. Doktorla pazarlık yapıp haftada 2 gün içsem keşke
Bu arada benim dr haftada 1 gün kola içebilirsin dedi, onlar çok kasmıyor. biz elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz. Kız sen nasıl kilo almıyosun, var mı recetesi?

ben her şeyi yiyorum doktorum da kısıtlamadı çiğ et yumurta zaten yenmez ama fast foodlar uzak dogu yemekleri gazlı içecek yiyor içiyorum :))))

aşkım bilmiyorum ki alışmış bünye heralde bütün gün de oturuyorum aslında spor falan hak getire
eşim hatta dün dedi ki pekmeze meyveye yasak getirttin içmemek için çikolata baklava yerken hiç şeker meker aklına gelmiyo doktora söylicem seni diye tehdit ediyo

Sen kan hapına basla görücem seni verdi mi bu sefer demir hapı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…