• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
aşkım bilmiyorum ki alışmış bünye heralde bütün gün de oturuyorum aslında spor falan hak getire
eşim hatta dün dedi ki pekmeze meyveye yasak getirttin içmemek için çikolata baklava yerken hiç şeker meker aklına gelmiyo doktora söylicem seni diye tehdit ediyo :D :D

Belki hala gün içinde kalori alımın düşüktür ondan kilonu çok etkilemiyordur🙈 Benim de başta çok değişmiyordu ama şimdi az yesem de çok yesem de ritmik olarak artıyor kilom

😂😂😂😂 ya ben kan hapından sonra 4 kilo aldım. Bir gün içip 1 gün içmiyorum. Doktorla pazarlık yapıp haftada 2 gün içsem keşke🤣
Bu arada benim dr haftada 1 gün kola içebilirsin dedi, onlar çok kasmıyor. biz elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz. Kız sen nasıl kilo almıyosun, var mı recetesi?
Benim doktorda öyle canın ne istiyosa ye iç dedi 😅 kendini hiç zorlama dedi oooo dedim tamam sen bana bırak 🤣

Ondan daha iyisi illaki vardır başka insanlarda çok iyi iş çıkarmış diye herkeste aynı olacak diye bir şey de yok ki 🙁 böyle seni daha çok yıpratır enazından başka doktorları dene ki içine sinen olursa ondan devam et
Denicem artık boyle gecmez cunku bu surec 🙁

Belki hala gün içinde kalori alımın düşüktür ondan kilonu çok etkilemiyordur🙈 Benim de başta çok değişmiyordu ama şimdi az yesem de çok yesem de ritmik olarak artıyor kilom
ya olabilir valla bugün sayayım mı mesela yediklerimi

kahvaltı sandviç
öğle domates çorbası nohut pilav yoğurt börek
ikindi kek :D

Ya benim de öyle, su içsem kilo alıyorum derler ya, çok ani kilo almaya basladım, napıcaz böyleee. Yarın tüm gün pırasa yicem protesto ediyorum kendimi😂 bir de masum olsun diye züber çikolata aldım. Allah günah yazmasın yiyemedim ya, çikolatanın saglıklısı bana gelmedi🤣
Benim doktorda öyle canın ne istiyosa ye iç dedi 😅 kendini hiç zorlama dedi oooo dedim tamam sen bana bırak 🤣
Benimki de çok rahat, ama ayda 1,5 kiloyu gecme diyor. O kadar rahatlığa o nasıl olacak😁

ya olabilir valla bugün sayayım mı mesela yediklerimi

kahvaltı sandviç
öğle domates çorbası nohut pilav yoğurt börek
ikindi kek :D

İyi iyi akşama ne var 😆😂 bünyeye göre de değişiyor, senin zor geçti hamileliğin yeni yeni toparlıyorsun ye tabi❤️ Bir de işe gidiş geliş bile enerji harcatıyor insana

Ben bugün iyi gidiyorum inşallah dün akşam gibi çekirdek ve halleye düşmem amin😂

Ya benim de öyle, su içsem kilo alıyorum derler ya, çok ani kilo almaya basladım, napıcaz böyleee. Yarın tüm gün pırasa yicem protesto ediyorum kendimi😂 bir de masum olsun diye züber çikolata aldım. Allah günah yazmasın yiyemedim ya, çikolatanın saglıklısı bana gelmedi🤣

Benimki de çok rahat, ama ayda 1,5 kiloyu gecme diyor. O kadar rahatlığa o nasıl olacak😁

Sorma sabah kilo hesabı yapıyordum kiloyu nasıl almam gerekiyor diye😂 haftaya dikkat etmem lazım cumartesi randevum var tartılcam🙈 tam bir ay olmuş olacak

benim doktorum özgür deren ayrıntılı ultrason için gelenler var ama doktorunuz önerdi mi ismini gelenler nasıl geliyor bilmiyorum. benim gebelik takibim de onda olduğu için sistemini bilmiyorum isterseniz arayıp sorun ama
Tamam canım bakıcam bi ariyim ne fiyat vericekler. Ankara dimi bu?
Ben her şeyi yiyorum ya hambuş kızartma mızartma çok şükür çocuk tosun 😂
Ne kadar da ben😂😂 hic patates kizartmasi falan ayirmiyorum yani catur cutur😂😂 genelde eşimden gizli
Dün ağlattı beni zaten ne istiyorsan söyle alamadığın bişey olursa ben alırım içinde kalmasın dedi paran yoksa söyle gönderim dedi ben ayırdım kuzumun parasını dedi nasıl ağladım duygulandım anlatamam 😢 Eşimin aileside anca çok masrafınız olacak desin bi ihtiyacınız var mı yardım edilecek bişey var mı demesin 😒
Kurban olurum yaa analar varya bas tacı. Benimkinin ailesi de öyle. Hayırlısı hayırlısı hallolur diyip gecistiriyolar ancak. Annem babam ben evlendigimden beri cebime her firsatta para koyarlar. Karşı tarafın 100 tl verdiğini bilmem.
Bu arada oğluma bugün kardeşi olacağını söyledik.Nasil sevindi anlatamam.Hemen bunu ananeme babaneme dedeme soylucem diye aradık herkesi.Onlarda yeni öğrenmiş gibi yaptı.Ama içim bi garip oldu kızlar ya ağlattı beni sipam.Bi kez daha hayran oldum onun o minicik kalbine.Eline kağıt kalem almış hadi anne liste yapalım diye.Kardeşime neler alsak diye başladı.Hatta kumbarasini getirmiş bak benim param var bende ona biseyler alicam diye 😥😥
Yavrum benim kardeş istemesi ne güzel. Allah upuzun birlikte ömürler versin onlara inşallah 🧿

Ben normal kola falan da içiyorum şekerim normal çıktı şimdilik shsjsks şu yasak bu yasak dendiğinde şoka giriyorum 😂 hepsi bende var ahajaj evde yemek yapmaya yeni başladım hep hazır yedim valla o da bulantılarım yüzünden aynııı 😂😂
Ben de pideye takmıştım bi ara 😂 bi de çiğ köfte var bak onu unutmuşum. O hazır olanlara bildiğin aşeriyorum 🤦🏻‍♀️ Normalde aklıma gelmez ilk kızımda da böyle olmuştu şimdi de öyle. Koca koca dürümleri gömüyorum valla 😂😂😂

Bu arada oğluma bugün kardeşi olacağını söyledik.Nasil sevindi anlatamam.Hemen bunu ananeme babaneme dedeme soylucem diye aradık herkesi.Onlarda yeni öğrenmiş gibi yaptı.Ama içim bi garip oldu kızlar ya ağlattı beni sipam.Bi kez daha hayran oldum onun o minicik kalbine.Eline kağıt kalem almış hadi anne liste yapalım diye.Kardeşime neler alsak diye başladı.Hatta kumbarasini getirmiş bak benim param var bende ona biseyler alicam diye 😥😥
Yaaa tüylerim diken diken oldu gözlerim dolduu kıyamam ben küçük abiye 🥲 darısı başıma inşallah kızım da böyle sevinçle karşılar kardeşini 🙏🏻

benim de öyle, su içsem kilo alıyorum derler ya, çok ani kilo almaya basladım, napıcaz böyleee. Yarın tüm gün pırasa yicem protesto ediyorum kendimi😂 bir de masum olsun diye züber çikolata aldım. Allah günah yazmasın yiyemedim ya, çikolatanın saglıklısı bana gelmedi🤣
Pırasa çıktı mı 😍 bayadır gitmedim pazara çıktıysa alim pazardan 😁

Dün ağlattı beni zaten ne istiyorsan söyle alamadığın bişey olursa ben alırım içinde kalmasın dedi paran yoksa söyle gönderim dedi ben ayırdım kuzumun parasını dedi nasıl ağladım duygulandım anlatamam 😢 Eşimin aileside anca çok masrafınız olacak desin bi ihtiyacınız var mı yardım edilecek bişey var mı demesin 😒
Ne varsa anneler de var 🙏🏻 Allah başımızdan eksik etmesin 🙏🏻 Benim eşimin ailesi de o konuda çok yardımcıdır. Kızım da odasını dedesini almıştı. bütün hastane çıkışlarını kıyafetlerin çoğunu kayınvalidemle çıkıp almıştık. Bunda da yaparlar eminim ama çevremde hep bunu duyuyorum. Erkek tarafı biraz daha çekimser oluyor nedense

😂😂😂😂 ya ben kan hapından sonra 4 kilo aldım. Bir gün içip 1 gün içmiyorum. Doktorla pazarlık yapıp haftada 2 gün içsem keşke🤣
Bu arada benim dr haftada 1 gün kola içebilirsin dedi, onlar çok kasmıyor. biz elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz. Kız sen nasıl kilo almıyosun, var mı recetesi?
Kola iç diyen doktor benim canımdır 😂😂 yarın arkadaşlarla dışarı çıkcaktık bi kola patlatayım bari 😂😂😂

Back
X